عزیز اینتر 1-0 برده بعد میگی 50-50 ؟
اونوقت شانس میلان که تو زمین خودش مساوی با 2 گل داده چند درصده ؟
عزیز اینتر 1-0 برده بعد میگی 50-50 ؟
اونوقت شانس میلان که تو زمین خودش مساوی با 2 گل داده چند درصده ؟
چونکه با این دفاعی که اینتر داره هر لحظه ممکنه گل بخوره
معمولا توی بازی دو تیم اینتر توی استادیو المپیکو و رم خوب ظاهر شده
از اون طرف هم رم توی سن سیرو خوب بازی میکنه
برای همین به نظر من شانس رم برای صعود اون هم با همچین اختلاف کمی خیلی زیاده
در مورد بازی میلان هم به نظر خودم بازی برگشت در سیسیل و با بازگشت مصدومانی مثل آبیاتی - نستا - پاتو - آمبروزینی - زامبروتا - یپس و فن بومل این میلانه که صعود میکنه و پالرمو رو شکست میده
بهزاد جان... شانس رم کم نیست... کسی منکرش نمیشه... اما 50-50 هم اغراق بود برای صعود رم با شرایط عجیب غریبی که این فصل داشته + ثابت شده برد های 1-0 مطمئن تر از برد هایی نظیر 2-1 یا حتی 3-1 هستند...![]()
صحبتت درسته حسین جان...ولی توی فوتبال خیلی اتفاقات میتونه بیفته
در کل بازی برگشت بازی فوق العاده حساسی میشه
امیدوارم بازی جذابی باشه...بازی دور رفت چنگی به دل نزد![]()
تغییرات در هیئت مدیره میلان/ باربارا برلوسکونی وارد می شود؛ گزارش تصویری
به نظر می رسد باربارا برلوسکونی قصد دارد راهی را برود که پیش از این روزلا سنسی پیموده بود
سایت گل- امروز 20 آوریل 2011، باربارا برلوسکونی، دختر سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان، به جمع هیئت مدیره این باشگاه اضافه شد. باربارا که از مدتی پیش حضور پر رنگی در این باشگاه داشت، از امروز به طور رسمی کارش را در این باشگاه آغاز کرد. احتمالا او قصد دارد راهی را طی کند که روسلا سنسی در باشگاه رم پیمود؛ جانشین پدر بعد از مرگ. پیش از این شایعاتی در مورد رابطه عاشقانه باربارا و پاتو نیز منتشر شده بود که تکذیب شد اما احتمالا از این بعد باید در انتظارد درخشش مهاجم برزیلی روسونری باشیم!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نستا هنوز مصدوم است
الساندرو نستا بازی برابر برشیا را هم از دست داد...
بنا به گزارشات،نستا نتوانست به موقع خود را برای دیدار روز شنبه آماده کند و زانوی بدتر از آن چیزیست که در ابتدا تصور میشد.
نستا در این فصل در قلب دفاع میلان نقش کلیدی داشته و در بازی برابر پالرمو،جالی خالی او شدیدا احساس میشد.سوکراتیس نتوانست جای خالی نستا را به خوبی پر کند و بسیار پر اشتباه ظاهر شد.
سوکراتیس قطعا دیگر فرصت دیگری برای خود نمایی پیدا نخواهد کرد.پس احتمالا ماریو یپس در کنار سیلوا به میدان خواهد رفت.
آبیاتی هم دوباره به تمرینات بازگشت.پس آملیا دوباره به نیمکت خواهد رفت.
منبع:
برنامه هفته 34 سری آ؛اینتر- لاتزیو، مصاف تیمهای سوم و چهارم
هفته سی و چهارم سری آ شنبه شب برگزار می شود
سایت گل- شنبه شب هفته سی و چهارم رقابتهای سری آ آغاز می شود و هرده دیدار این هفته در همان روز برگزار می شود.
در بازیهای مهم این هفته، اینتر میزبان لاتزیو خواهد بود؛ رم در خانه به مصاف کیه وو می رود و میلان در خانه برشا به میدان می رود
در پایان هفته سی و سوم این رقابتها میلان با 71 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. ناپولی با 65 امتیاز دوم است و اینتر 63 امتیازی رده سوم جدول را در اختیار دارد؛ لاتزیو با 60 امتیاز در رده چهارم است و تیمهای اودینزه، رم، یوونتوس، پالرمو، کالیاری، فیورنتینا و جنوا رده های پنجم تا دهم جدول را مال خود کرده اند
برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است
شنبه 3 اردیبهشت (23 آوریل)
رم – کیه وو
بولونیا- چزنا
اینتر- لاتزیو
اودینزه- پارما
باری- سمپدوریا
پالرمو – ناپولی
کالیاری- فیورنتینا
جنوا – لچه
برشا- میلان
یوونتوس - کالیاری
منبع:
توافق تبس و اینتر/ سیتی اجازه جدایی ستاره آرژانتینی را می دهد؟
گفته می شود در صورتی که این انتقال نهایی شود، تبس با قراردادی 5 ساله و دستمزدی 7 میلیون یورو در سال پیراهن اینتر را به تن خواهد کرد
سایت گل- به گزارش نشریه کوریه ره دلو اسپورت، باشگاه اینتر با کارلوس تبس، مهاجم آرژانتینی به توافق رسیده و به این ترتیب این بازیکن فصل آینده در این باشگاه میلانی بازی خواهد کرد.
تنها مانع برای نهایی شدن این انتقال، توافق دو باشگاه برای حضور تبس در سری آ است. مبلغ انتقال تبس چیزی بین 40 تا 50 میلیون یورو است در حالی که موراتی قصد دارد این بازیکن با مبلغی بین 30 تا 35 میلیون به خدمت بگیرد.
گفته می شود در صورتی که این انتقال نهایی شود، تبس با قراردادی 5 ساله و دستمزدی 7 میلیون یورو در سال پیراهن اینتر را به تن خواهد کرد.
کیا جورابچیان، مدیر برنامه های تبس، در روزهای اخیر به ایتالیا سفر کرده بود تا زمینه حضور این بازیکن در فوتبال این کشور را فراهم کند.
تبس در ژانویه گذشته هم از مدیران باشگاه خواسته بود اجازه دهند این باشگاه را ترک کند اما در نهایت در ایستلند ماند. او در حال حاضر مصدوم است اما انتظار می رود بتواند تیمش را در دیدار فینال جام حذفی مقابل استوک که اواسط ماه می برگزار می شود، همراهی کند.
منبع:
کوتاه از ایتالیا
مهمترین اخبار امروز فوتبال ایتالیا را با هم مرور می کنیم
سایت گل-
سری آ
آندره ا پیرلو، هافبک باتجربه روسنری که در دیدار مقابل پالرمو در کوپا ایتالیا نمایش چندان خوبی ارائه نداد، در دیدار مقابل برشا بازی را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد.
مورینیو، سرمربی رئال هم به موراتی توصیه کرده لئوناردو را حفظ کند:" موراتی باید لئوناردو را حفظ کند تا یک دوره موفقیت آمیز تازه را شروع کند."
دژان استانکوویچ، هافبک اینتر در مورد امیدهای قهرمانی تیمش گفت:" ما هنوز می توانیم اسکودتو را فتح کنیم. چند سال قبل زمانی که در لاتزیو بازی می کردم، اختلاف 9 امتیازی با یوونتوس را جبران کردیم و قهرمان شدیم."
کوین پرینس بواتنگ، هافبک غنایی میلان، به هواداران تیم یک قول عجیب داده است:" اگر قهرمان شویم، به سبک مایکل جکسون می رقصم."
نقل و انتقالات
پائولو هنریکه گانسو، ستاره سانتوس گفت آینده اش در فوتبال ایتالیا رقم خواهد خورد اما هنوز در مورد مقصدش چیزی نمی داند:" آینده من در ایتالیاست. میلان یا اینتر؟ نمی دانم."
زیدان به باشگاه یوونتوس پنشنهاد کرده جرمی منز از رم و ادین هازارد از لیل را به خدمت بگیرند.
جرمی منز، ستاره فرانسوی رم، مورد حمله هولیگان های باشگاه قرار گرفت و همین مسئله احتمال جدایی اش را قوت بخشید.
آلبرتو آکوئیلانی، هافبک لیورپول که این فصل به طور قرضی به یوونتوس پیوست گفت:" دوست دارم برای مدتی طولانی در یوونتوس بمانم. همه چیز به یوونتوس بستگی دارد. پیرلو؟ بازی در کنار او به من کمک می کند که پیشرفت کنم."
رمی ها در آرزوی به خدمت گرفتن گونسالو ایگواین از رئال مادرید هستند.
شاید لاتزیو برای به خدمت گرفتن مروان شاماخ، مهاجم مراکشی ارسنال، دست به کار شود.
ادینسون کاوانی، مهاجم اروگوئه ای ناپولی نیز گفت:" نمی توانم از ناپولی جدا شوم."
ویاس بواس، سرمربی پورتو، پیشنهاد باشگاه رم را نپذیرفت زیرا می خواهد فصل آینده در لیگ قهرمانان بازی کند.
منبع:
- آکوبلانی: " عجب یووه ای میشه با من و پیرلو"!
- مشکلات بوفون و دل نری.
- بواتنگ: "اسکودتو، سپس رقص".
بازیکن غنایی وعده داد که اگر با میلان فاتح اسکودتو شود، با لباس مایکل جکسونی خواهد رقصید.
- مو پس از فتح کوپا دل ری: "هواداران اینتر به خاطر من خوشحال هستند".
- تلاش ناپولی برای حفظ کاوانی.
- پرتاب سنگ به ماشین منز: "اینجا شهر دیوانگان است".
- یووه جیلاردینو و مونتولیوو را با هم می خواهد.
آمائوری + سیسوکو + مارتینز: مونتولیوو + جیلاردینو.
- مو: "اینتر باید لئو را نگه دارد".
- پرتاب سنگ به ماشین منز در رم.
- نگاه کنید، افتادن کوپا دل ری زیر اتوبوس رئال!
- میلان به تایوو نزدیک تر می شود.
- کاوانی: "ناپولی را دوست دارم، نمی خواهم بروم".
- زیدان ترکیب یووه را باز می چیند:
"بیانکونری باید منز و هازارد را بخرد".
- اشاره لیورپول: "آکویلانی به آنفیلد باز می گردد".
- کاوانی خطاب به ناپولی: "از اینجا نخواهم رفت".
- مارسی تأکید می کند: "تایوو در راه میلان".
- خط حمله اینتر، فقط پاتزینی یقین دارد که می ماند.
- جنوا منتظر روسی می ماند، جیامپائولو در بولونیا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)