سلام دوستان یه پراید 84 دوگانه سوز که 370 هزار تا کار کرده دورش هم خط و خش داره اما فنی سالمه چند می ارزه ؟
سلام دوستان یه پراید 84 دوگانه سوز که 370 هزار تا کار کرده دورش هم خط و خش داره اما فنی سالمه چند می ارزه ؟
ممنون دوست عزیز، حالا اگه خریدار سیستم رو نخواست از روش بر میدارم، اما خب به نظر خودم به نفع خریداره که باشه، چون نه میخواد پول سیستم نو بده و نه هزینه نصب ... این سیستم هم من نصب نکردم و رو ماشین بود و فک کنم حداقل 300 تومنی به نفع ام بود اگه میخواستم خودم نو بگیرم
این قیمتی که شما دادید بدون در نظر گرفتن سیستمه؟ اگه اره، حالا اگه خریداری سیستم رو هم خواست چند بهش بگم؟ ممنون
ضمنا این رو خدمتتون عرض کنم که سلیقه افراد تو تعمیر ماشین خیلی مهمه، یعنی باید بدونی از کی داری خرید میکنی، اون صاحب اول این ماشین متاسفانه ادمی بوده که اگه ماشین خرجی داشته میخواسته با حداقل قیمت درستش کنه. برعکس بنده یا کسی که ازش خریدم، به کوچکترین صدا یا لرزش ماشین میبردیم پیش مکانیک یا تنظیم موتور یا فرضا اگه قرار بر تعویض قطعه بود بنده میرفتم شمع 4 الکترود خریدم انداختم اما اون طرف شمع دست دوم می انداخت!!!
خلاصه این رو گفتم که بگم اگه وقتش رو پیدا کنم حتما پیش یه صافکار درست میرم و تا جایی که مشخص نباشه و ماشین ضایع نشه میگم که درش بیاره، و اینکه ایرادات ماشین رو گفتم دلیل نمیشه اونقدر تابلو باشه و از دور بگه من چپی هستم!! فقط عرض کردم در راستای فرهنگ سازی! اخه ما ایرانی ها مثلا تو روزنامه اگهی میکنیم فابریک اما وقتی دو ساعت وقت میذاری میری پای ماشین میبینی شاسیش رفته!! (سر خودم اومده که میگم). فک نمیکنن کسی که میخواد بیاد ببینه حتما یا خودش وارده یا یکی همراهشه، دروغ چرا؟!
خلاصه اگه وقت شد از ضایعاتش عکس میگیرم و میذارم حتما.
کاش ما هم یه کم وجدان کاریمون رو از خارجی ها یاد بگیریم ....
ممنون دوستان، منتظر نظر بقیه اساتید هم هستم
بله درسته منظور من بدون سیستم این قیمت بود
چون موقع فروش خودرو چند چیز هست که روی ماشین باشه خریدار بهتر جذب میشه ولی تاثیر زیادی نداره رو قیمت
یکی دزدگیر هست یکی روکش و یکی سیستم و رینگ و لاستیک
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
تک سوز این خودرو الان تو بازار حول و حوش 4800 قیمت داره که فکر میکنم دوگانه سوز شما دستی باشه و کارخونه ای نباشه
دوگانه سوز دستی هم 300 هزار فرق قیمت داره و میشه رو مرز 5100 رو این ماشین قیمت گذاشت
سلام
پرشیا مدل 82،مشکی متالیک،سند دست اول بدون تصادف و رنگ،کارکرد هم 240000 کیلومتر
چقدر میرزه ؟
ضمن اینکه خبر داریم این ماشین به صورت مرتب و دوره ای سرویس شده،یعنی نذاشتن کوچکترین مشکلی روش بمونه،آیا با این اوصاف خرید این ماشین رو عاقلانه میدونین ؟ برای اینکه بخوایم حدود 2 سال ازش سواری بگیریم (از لحاظ هزینه ها منظورمه)
پرشیا مدل 80 سفید بدون رنگ (خط و خش داره چندتایی) چقدی می ارزه؟
ماشین برای 8 سال پیش هست و مسلما هرچقدر هم خوب باهاش مدارا کرده باشن باز هم نمیتونه گزینه مورد اطمینان باشه مگر در شرایط خاص و استثنایی
قیمت این خودرو برای مصرف کننده 8300 تا 8500 منصفانه به نظر میرسه ولی بنگاه معاملات خودرو بیشتر از 7500 پول نمیده برای این ماشین
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
مصرف کننده 7400 بیشتر ارزش خرید نداره اونم به شرط سلامت کامل
سلام
405 مدل 85 با 200 هزار کیلومتر کارکرد بیمه تا 8 91 لاستیک در وضع خوب موتوری بی عیبو نقص سیستم صوتی در حد 600 ، 700 ، دزدگیر ماجیکار 902 ، شیشه عقب برقی و با توجه به 5 سال کارکرد هنوز زاپاس نخورده ! چند می ارزه ؟
بچه ها 405 2000 مدل 78 فقط گل گیر عقب رنگه.260000 تا راه رفته از نظر موتوری هم سالم چند میارزه؟
لاستیک 205.دزدگیر مجیکار تصویری.بیمه شخص ثالث با حداکثر تخفیف + بدنه.
پژو 405 GLX مدل 85 قیمت 9000000 تومان
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
پژو 405 GLX موتور 2000 CC مدل 78 قیمت 5700000 تومان
به نظر شما خرید خودرو های قدیمی عاقلانه هست؟
و با چه قیمتی میشه یه بنز یا یه کوپه توپ گیر اورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)