تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 109 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من این تایپیک رو حذف نکنید مطالب مفیدی درش قرار داره و براش زحمت کشیده شده

تایپیکهاجدید ایجاد کنید در مورد مسایل مختلف فلسفه به بحث بپردازیم وقتی همه مسایل فلسفی تو یه تایپیک بخواد پیگیری بشه هرج و مرج پیش میاد

به نظر من در مورد علیت بحث کنیم
    ایکه تو یه هفته بخواد یه مسئله برسی بشه به جایی نمیرسه فکر کنم مسایل فلسفی رو به چند بخش تقسیم کنید
    Last edited by dashhosein38; 12-08-2011 at 18:13.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون برای بازگشایی تاپیک.
    فقط اگه بشه خود شما مدیر گرامی نظارت داشته باشید (حداقل برای مدتی که تاپیک روالش رو بدست بیاره) خیلی خوب میشه.
    یه لطفی هم اگه کنید بحث هایی که خودشون تاپیک مجزا دارند مثل ماوراء یا UFO و ... تو تاپیک خودشون مطرح بشن دیگه شاهد خیلی از مشکلات سابق اینجا نخواهیم بود.
    این تاپیک قدمت طولانی داره و به نوعی رویه روال هست ، فقط بعضا قوانین رعایت نمیشه که این مورد به کاربران بر می گرده . سعی می کنم نظارت کافی بشه .
    مسلما مواردی که در حال حاضر تاپیک مجزا دارن می بایست مباحثشون در همون تاپیک پیگیری بشه .

به نظر من این تایپیک رو حذف نکنید مطالب مفیدی درش قرار داره و براش زحمت کشیده شده

تایپیکهاجدید ایجاد کنید در مورد مسایل مختلف فلسفه به بحث بپردازیم وقتی همه مسایل فلسفی تو یه تایپیک بخواد پیگیری بشه هرج و مرج پیش میاد

ایکه تو یه هفته بخواد یه مسئله برسی بشه به جایی نمیرسه فکر کنم مسایل فلسفی رو به چند بخش تقسیم کنید
    نمی دونم این تاپیک از چه زمانی و به چه منظور (بطور دقیق) ایجاد شده اما وجود یه تاپیک جامع برای بحث و تبادل نظر از ایجاد چندین و چند تاپیک جلوگیری می کنه . اتفاقا بحث ها بصورت متمرکز ولی منظم دنبال بشه بهتره .
    درسته ، اگه قرار باشه چندین و چند موضوع همزمان دنبال بشه باعث هرج و مرج میشه . اصل پیشنهاد من به همین دلیل بود .
    مهم مدت زمان نیست . مهم اینه که بصورت متمرکز موضوعی انتخاب و در موردش بحث بشه . بحث و تبادل نظر نه الزام رسیدن به یه نتیجه و یا متقاعد کردن گروهی توسط گروه دیگر .

3. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درود به همه
    من سعید -saeeddz- هستم و این پروفایل قبلیمه که دیگه ازش استفاده نمیکنم یا بهتره بگم نمیکردم
    البته اینکه این پروفایل چرا حذف نشده -بنابر قوانین سایت نباید بیش از یک پروفایل داشت- دلیلش اجازه ی داشتن این پروفایل هست که دوست عزیزم شاهین -shahin king- بهم داده و...
    خب من اومدم همونطور که تعدادی از دوستان خواسته بودن و چند وقتی در خدمتتون هستم و امیدوارم که تحملمون کنید
    این پست اول این تاپیک هست که مدتیه کاملا فراموش شده :

درود
    دوستان یکبار دیگه میزگرد فلسفی و البته اینبار با نام میزگرد علمی-فلسفی شروع به کار کرد و با توجه به هماهنگی های انجام شده قرار نیست که مشکلی پیش بیاد.
    دوستان ما فلسفه ی جمعی نداریم و اگر کسی اینو بگه اغراق کرده یا حتی میشه گفت دروغ گفته و همینطور که خودتون هم میدونید فیلسوفان همدیگر رو نقد میکنن ولی به هم توهین نمیکنن. فلسفه هورا کشیدن و جنجال و حمله نیست دوستان و همه باید این مورد رو در نظر بگیریم.
    به تعداد افراد روی زمین و به تعداد اشیا و حتی افکار فلسفه وجود داره پس میشه گفت بی نهایت فلسفه وجود داره و هر فلسفه میتونه کاملآ متفاوت با فلسفه ی همون مورد اما از نظر شخص دیگه ای باشه پس اگر نظر و یا عقیده و یا نگرشی مخالف و مغایر نظرمون مطرح شده که حتمآ میشه باید اول به طور کامل و دقیق مطالعه بشه و بعد درست و بدون دخیل کردن نظرمون(چه مخالف و چه موافق)روش فکر و اطلاعات پردازش بشه و بعد نظر در موردش مطرح بشه تا به مشکلی بر نخوریم.
    دوستان مذهبی هم توجه داشته باشن که ما اینجا در مورد اینکه دین چی گفته یا فردی روحانی و مذهبی چی گفته بحث نمیکنیم و بحثمون کاملآ علمی و فلسفی و عقلانی هست. البته مثل دیگر انواع فلسفه در باب فلسفه اسلامی و... هم بحث خواهیم کرد ولی این به اون معنی نیست که ما اینجا بحث دینی می کنیم پس لطفآ به این موضوع دقت کنید.
    دوستانی که میگن نمیشه با عقل و محصول اون یعنی دانش همه چیز رو درک کرد و فهمید در واقع دارن تمام عقاید خودشون رو زیر سوال میبرن. همه چیز محصول تفکر هست و ما هم از روی منطق و عقل و تفکر با هم بحث میکنیم و امیدوارم که در سایه بزرگترین موحبت بشر کنار هم به نتایج قابل قبولی برسیم.
    با توجه به اینکه این تاپیک تاپیک پویایی هست و علاقمندان خاص خودش رو پیشنهاد من اینه که برای داشتن روندی مناسب بصورت هفتگی ( و قابل تمدید ) پیرامون موضوع مشخصی صحبت بشه ، البته با در نظر گیری قوانین تاپیک !
    موضوع به پیشنهاد کاربران انتخاب خواهد شد و در صورت درخواست و استقبال مدت زمان بحث پیرامونش رو تمدید می کنیم .

تاپیک برای ارایه نظرات دوستان باز میشه و بعد از به نتیجه رسیدن بحث این پست ها پاکسازی خواهد شد .

این تاپیک قدمت طولانی داره و به نوعی رویه روال هست ، فقط بعضا قوانین رعایت نمیشه که این مورد به کاربران بر می گرده . سعی می کنم نظارت کافی بشه .
    مسلما مواردی که در حال حاضر تاپیک مجزا دارن می بایست مباحثشون در همون تاپیک پیگیری بشه .

نمی دونم این تاپیک از چه زمانی و به چه منظور (بطور دقیق) ایجاد شده اما وجود یه تاپیک جامع برای بحث و تبادل نظر از ایجاد چندین و چند تاپیک جلوگیری می کنه . اتفاقا بحث ها بصورت متمرکز ولی منظم دنبال بشه بهتره .
    درسته ، اگه قرار باشه چندین و چند موضوع همزمان دنبال بشه باعث هرج و مرج میشه . اصل پیشنهاد من به همین دلیل بود .
    مهم مدت زمان نیست . مهم اینه که بصورت متمرکز موضوعی انتخاب و در موردش بحث بشه . بحث و تبادل نظر نه الزام رسیدن به یه نتیجه و یا متقاعد کردن گروهی توسط گروه دیگر .
    محمد عزیز تبریک میگم به شما و امیدوارم مدیریتتون هیتلری و با دید بسته نباشه و مطمئن هستم که این وظیفه رو به نحو احسن انجام میدید
    نگاه تمام مدیرا به این تاپیک یک نگاه ویژه بوده و شاید یکی از دلایل این موضوع پیشرفت سریعش باشه
    بذار همین اول یک انتقاد کنم و یا بیشتر سوال
    چرا پست اول تاپیک حذف شد؟
    آیا مطلبی برخلاف قوانین درش موجود بود؟
    اگر شما به اون متن که پست اول تاپیک رو تشکیل میداد و میده و نقل قولش کردین اعتقاد دارین چرا حذفش کردید که دوست عزیزم حسن -arzeva- مجبور بشه همون متن رو عینا قرار بده؟!

در مورد پیشنهاد شما موافقم و به نظر منم باید گام به گام جلو رفت و توو در توو بحث نکرد اما مهلت یک هفته ای یا بیشتر نباید وجود داشته باشه چون بحث های فلسفی و علمی روند پیچیده ای دارن و نیاز به زمان
    صحبتی که من با دوستان دارم اینکه
    یکم تحملشون رو بالا ببرن و بدونن وقتی در مورد خدا یا وجودش یا موضوعاتی مثله این بحث میشه منظور توهین به عقیده ی کسی نیست و نفس بحث های فلسفی همینه!
    من بحث ها رو این مدت دنبال میکردم به کمک ستاره ی عزیز -DARK- با اینکه شرکت نکردم و دیدم که بعضی از دوستان میان و از اصطلاحات و کلمات فلسفی استفاده میکنن ، میخوام به این دوستان بگم منم بلدم و عده ی زیادی از دوستان میتونن از این نوع بحثا استفاده کنن اما این نشون دهنده ی آگاهیه کم و سطح فرهنگ و درک کم فرده!
    اینجا یه جای عمومیه و به نظرم بحثا باید طوری باشه که عموم متوجه بشن! و یاد بگیرن پس بیایم و ساده بحث کنیم و به زبان عامیانه و در کنارش اگر اصطلاحات فلسفی به کار بردیم توضیح کوتاه و کوتاهی ازش بدیم تا دوستانمون و اصلا خوده من هم یه چیزی یاد بگیریم
    به نظرم نباید نتیجه گیری در پایان بحث ها وجود داشته باشه و بذاریم هرکس از بحث ها نتیجه ی خودش رو بگیره نه اینکه براش نتیجه گیری بشه
    مورد آخری که باید بگم اینکه دوستان مطالبی که میذارن کتابهای مذهبی رو منبع قرار ندن دلیلشم اینکه توو خوده علم تاریخ ادیان بیشتر صحبت های موجود در این کتاب ها مورد قبول نیست و افسانه تلقی میشه!

بله قدمت این تاپیک برمیگرده به چندین سال پیش که اون موقع اسم تاپیک میزگرد فلسفی بود که حذف شد و من دوباره با اسم تاپیک علمی-فلسفی راه اندازیش کردم
    قدمتش چندین ساله
    محمد عزیز نگاه تازه ی جمهوری اسلامی نسبت به فلسفه رو نمیدونم اما چیزی که همه ی ما میدونیم اینکه پسر آقای خمینی تاکید زیادی داشتن رو فلسفه و وجودش چه توو حوزه و چه توو دانشگاه و به این خاطر فکر نمیکنم بحث فلسفی قوانین جمهوری اسلامی رو نقض کنه و سایت رو همچنین
    از شما میخوام همونطور که با مدیران قبلی هماهنگ میکردم فضای بیشتری و بازتری بدین تا بحثا دنبال بشه و از حذف ها کاسته بشه تا جایی که امکان داره
    منتظر حظور خودتون هم هستیم
    ممنون و مرسی

ممنون برای بازگشایی تاپیک.
    فقط اگه بشه خود شما مدیر گرامی نظارت داشته باشید (حداقل برای مدتی که تاپیک روالش رو بدست بیاره) خیلی خوب میشه.
    یه لطفی هم اگه کنید بحث هایی که خودشون تاپیک مجزا دارند مثل ماوراء یا UFO و ... تو تاپیک خودشون مطرح بشن دیگه شاهد خیلی از مشکلات سابق اینجا نخواهیم بود.
    بله درست میگه آرش عزیز
    قسمت علوم انسانی باید دوبار راه اندازی بشه و بحث های ماروا و این بحثا اونجا پیگیری بشه
    البته با توجه به گستردگی بحث های فلسفی دایره ی مطالب مورد بحث هم زیاد گسترده و بعضی مواقع مربوط به بحث ها و مطالب دیگه هم میشه

درست نیست
    تاپیک های مختلف باعث پراکندگی بحثا میشه
    همینجا بحث بشه + اجاری پیشنهاد محمد خوبه

دوستان عزیز این موردو هم بگم که من dashhosein نیستم
    بارها توو یاهو سوال شده

5. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان عزیز این موردو هم بگم که من dashhosein نیستم
    بارها توو یاهو سوال شده
    اینجانب هم هیچ وقت به کسی نگفتم شما هستم حقیقتش فقط اسم شما رو دیدم که بعضی دوستان گفته بودن
    در بحث ها حتی فرصت نکردم پست هاتون رو بخونم و من فقط چند صحفه اخر ایین تایپیک رو خوندم بطور اتفاقی هم با این فروم اشنا شدم هدف من کلا ستاره گرفتن و معروف شدن تو این فروم نیست نه وقتشو دارم نه علاقشو
    خواستم اندک دانش خود رو با دوستان به اشتراک قرار بدم به امید اینکه مفید بوده باشن

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگر شما به اون متن که پست اول تاپیک رو تشکیل میداد و میده و نقل قولش کردین اعتقاد دارین چرا حذفش کردید که دوست عزیزم حسن -arzeva- مجبور بشه همون متن رو عینا قرار بده؟!
    من از حذف پستی که می فرمایید بی خبرم . قبل از من بوده .

یکم تحملشون رو بالا ببرن و بدونن وقتی در مورد خدا یا وجودش یا موضوعاتی مثله این بحث میشه منظور توهین به عقیده ی کسی نیست و نفس بحث های فلسفی همینه!
    همونطور که گفتم زمان مطرح نیست . اساس یک هفته برای تغییر موضوعات هست ، حالا اگه موضوعی همچنان پرطرفدار باشه و بحث در موردش بشه دلیلی برای تعویض موضوع نیست .
    اینگونه بحث ها مرزهای ظریفی دارن ، نفس هر چیزی باشه مسلما نباید توهین یا تمسخری درش باشه که امیدوارم این موضوع در بحث ها مشاهده بشه .

منتظر نظر سایر دوستان هستم .

8. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

پس چرا شروع نمی کنید !!؟

10. این کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منتظر نظر سایر دوستان هستم . همچنین قرار شد دوستان موضوع پیشنهاد بدن برای بحث و تبادل نظر . تا الان فقط یه موضوع پیشنهادی داریم اونم علیت هست .

12. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

منم با علیت موافقم فقط هرچه زودتر بحث رو شروع کنید هرچند که من بیشتر نظرات دوستان رو می خونم تا اینکه بحث کنم

14. 2 کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بحث علیت رو به چند شاخه میشه تقسیم کرد
    1 ایا همه پدیده های طبیعت علت دارند؟
    2 اگر فرض یک درست باشد خود هستی هم نیازمند علت است؟
    3 علیت یک اصل منطقیست یا تجربی؟
    4 وابستگی علت و معلول به زمان

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پس همین بحث علیت رو پی می گیریم . تویه عنوان تاپیک هم ذکر میشه .
    چند نکته :

- در شروع بحث در حد یکی دو پست مطالبی کلی در مورد بحث قرار بدین . مثلا تعریف علیت از سایت ویکیپدیا

- دوستان به نظر یکدیگر احترام بذارید . توهین و تمسخر در بحث و تبادل نظر جایی نداره .

- از بحث های انحرافی و غیر مرتبط با موضوع و همچنین بحث های مذهبی - دینی خودداری کنید .

- هدف بحث و تبادل هست ، نه رسیدن به نتیجه ای خاص و یا تغییر نظر عده ای توسط عده ای دیگه .

17. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •