تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 827 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه javad 61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من بالاخره هارد اکسترنال سیلیکون پاور A80 رو خریدم باید بگم یه هارد اکسترنال بسیار محکم و بادوامیه و باحالیه

در مورد سرعت باید بگم سرعت در USB2 فیکس 25 مگابایت و در USB3 بین 40 تا 50 مگابایت هستش و یه ویجت داره که شامل برنامه های بکاپ گیری و رمزگذاری می باشد. برایه رمز گذاری از بیت لاکر استفاده نکنید من استفاده کردم 10 ساعت طول کشید هیچ گزینه کنسلی هم نداره. خوده سیلیکون پاور برنامه ای داره که میتونی رویه فایلاش پسوورد بذاری.

حتما قبل از اینکه هارد پرتابل دیگه ای بگیرید این هارد رو از نزدیک ببینید و تو دستتون بگیرید تا متوجه بشید ضد ضربه و فشار بودن این هارد یک چیزه تبلیغاتی نیستش.
    در ضمن 2 تا کابل USB داره یه دونه کوچولو که تو بدنش جاسازی شده و یک کابل بلند که راحت میتونی به کیس های کامپیوتر خونگی وصل کنی. و این هارد خیلی راحت رویه کامپیوتر نصب میشه و به عنوان یکی از درایوهای کامپیوتر شناخته میشه. و کابل های این هارد Y مانند هم نیستش.
    در کل باید بگم تو این 2 روزه از این هارد خیلی راضی ام و فکر نمیکنم هم از خرید این هارد پشیمون بشم.
    اگه سوالی راجه به این هارد داشتین بنده در خدمتم.
    سلام.
    خدا رو شکر که بالاخره اینجا یکی پیدا شد که از این هارد گرفته.حقیقتش من بین western digital my passport essentioal و silicon power armor A80 مردد بودم توی چند صفحه قبلم از دوستان راهنمایی خواستم که لطف کردند پاسخ دادند اما هر چی باشه شما الان خودتون دارید از این نوع هارد استفاده میکنید پس بهترین منبع برای رفع ابهامات بنده هستی.
    اولا در کل از کارایی و عملکردش تو این چند روز راضی هستید
    دوما اگه نسبت به هارد وسترن فوق آگاهی دارید بین این دو کدومو بهتر میدونید
    سوما اگه لطف کنید بگید چه ظرفیت وچند گرفتید و از کجا ممنون میشم.
    در ضمن یه مطلب فرعی. از نظر ظاهری کدوم یک از این دو هارد از منظر شما زیباتره
    از شما دوست عزیز ممنونم

2. این کاربر از javad 61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینتر فیس در واقع به نحوه اتصال ابزارها به سیستم رو میگن مثلا usb2 و usb3 و esata و fire wire و غیره رو میگن
    بهترین راه برای اینکه بدونین مادربردتون usb2 یا usb3 ساپورت هست دیوایس منجر رو نگاه کنین
    مثلا عکس زیر دیوایس منجر من هست که هم usb2 , usb3 داره
    برای من نداره نه؟

من هم خودم همین مدل رو دارم با این تفاوت که مال من فقط USB 2.0 داره و + 3 نیست!
    هارد خوبیه و من تابحال باهاش مشکلی نداشتم خدا رو شکر...
    مورد تایید....
    ممنون...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من نداره نه؟

ممنون...
    نه برای شما usb3 نداره متاسفانه

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید گل
    به خدا گیج شده بودم نمیدونستم این سوالمو کجا بپرسم
    پس اگه جای اشتباهی بوده شرمنده
    آقا یکی از فامیلامون اشتباهی حواسش نبوده زده هارد اکسترنال رو فرمت کرده
    و لی خدا رو شکر بعد از فرمت فایلی روش نریخته
    می خواستم از تون خواهش کنم یه برنامه توپ برای ریکاوریش بهم معرفی کنید.
    (اسم هارد Mxaxtor)

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید گل
    به خدا گیج شده بودم نمیدونستم این سوالمو کجا بپرسم
    پس اگه جای اشتباهی بوده شرمنده
    آقا یکی از فامیلامون اشتباهی حواسش نبوده زده هارد اکسترنال رو فرمت کرده
    و لی خدا رو شکر بعد از فرمت فایلی روش نریخته
    می خواستم از تون خواهش کنم یه برنامه توپ برای ریکاوریش بهم معرفی کنید.
    (اسم هارد Mxaxtor)
    پیشنهادم اینه که اینجا مطرح کنی
    چون دو نفر اونجا هستن که متخصص هستن (متخصص واقعی ها) ولی همیشه آنلاین نیستن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ata.royalfalcon; 11-02-2011 at 14:58.

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

من هم خودم همین مدل رو دارم با این تفاوت که مال من فقط USB 2.0 داره و + 3 نیست!
    هارد خوبیه و من تابحال باهاش مشکلی نداشتم خدا رو شکر...
    مورد تایید....

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

مبارک باشه...
    یعنی چی USB 3.0 سرعت انتقالش 40 - 50 مگابایت!!!
    مدل مادربوردتون چیه؟!
    چرا اینقد پایین؟من الان با این هاردم که USB 2.0 است حدود 35-40 تا ترنسفر دارم!
    ممنون دوست عزیز
    من لپ تاپ ایسوز دارم که از USB3 پشتیبانی میکنه.
    هارد شما پرتابله؟؟؟اگه آره مدلش چیه؟؟؟
    به نظره من که پایین نیست و فکر کنم سرعت usb3 در هاردهای پرتابل اینقدر کشش داره چون که قبلا هم هارد اکسترنال پرتابل ترنسند رو رو سیستمم آزمایش کردم و سرعت اونم همینقدر بود یا شاید من نمیدونم شاید راهی باشه که سرعت USB3 از اینقدر هم بالا بیاد چون نوشته سرعت USB3 ده برابره USB2 هستش.
    در ضمن در مقایسه بین مدلهایه سیلیکون پاور و ترنسند باید بگم که سیلیکون پاور خیلی بهتره از نظره بادوام بودن
    من اول میخواستم ترنسند بگیرم ولی معلوم بود که یه چیزه ناز نازیه یعنی از نظره جنس بدنه و اینا ولی سیلیکون پاور خیلی بهتره هم محکم و بادوام و هم راحت و مطمئن (من چقدر به این سیلیکون پاور تعصب پیدا کردم!!!!!)

10. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام.
    خدا رو شکر که بالاخره اینجا یکی پیدا شد که از این هارد گرفته.حقیقتش من بین western digital my passport essentioal و silicon power armor A80 مردد بودم توی چند صفحه قبلم از دوستان راهنمایی خواستم که لطف کردند پاسخ دادند اما هر چی باشه شما الان خودتون دارید از این نوع هارد استفاده میکنید پس بهترین منبع برای رفع ابهامات بنده هستی.
    اولا در کل از کارایی و عملکردش تو این چند روز راضی هستید
    دوما اگه نسبت به هارد وسترن فوق آگاهی دارید بین این دو کدومو بهتر میدونید
    سوما اگه لطف کنید بگید چه ظرفیت وچند گرفتید و از کجا ممنون میشم.
    در ضمن یه مطلب فرعی. از نظر ظاهری کدوم یک از این دو هارد از منظر شما زیباتره
    از شما دوست عزیز ممنونم
    سلام دوست عزیز
    دوست عزیز من به شما شدیدا توصیه میکنم که هارد اکسترنال silicon power armor A80 رو بگیرین اگه این حرف رو قبل از خریدن این هارد میزدم میتونستین این حرف من رو به عنوان یک حرف بی اساس و غیر منطقی و از روی تعصب تلقی کنید. ولی من خودم هم هاردهای سیگیت رو دیدم که تو هر مغازه ای پیدا میشود و هم ترنسند رو ولی معلوم بود که خیلی از این مدل پایین ترن و دردسرشون هم زیادتره. چون که کابل Y , از این چیزا داشتن و حتی مدل ترنسند با USB 2 مشکل پیدا کرده بود اونم در عرض یکی دو روز.
    ولی من که در عرض 3 روز با این هارد کار میکنم نهایت لذت رو میبرم چون که هم خیلی خوشگله و هم ضد ضربه و فشار و آب و هم راحت و مطمئن که تو صفحات قبلی توضیح دادم. به نظره من خیلی عالیه در ضمن این هارد سرعت USB2 در حده 25 مگابایت فیکسه و سرعتش به نظره بنده خیلی خوبه و شما لازم نیست خودتون را واسه 20 مگابایت بیشتر تو دردسر بیندازین. و همچنین این هارد از نرم افزارهایه بکاپ گیری و رمزگذاری هم برخورداره اگه یک وقت خریدین از این BITLOCKER ویندوز سون استفاده نکنید چون که 10 ساعت طول میکشه رمزگذاری کنید و 20 ساعت هم طول میکشه رمزشو بردارین. (البته از نظره امنیت عالیه)
    در مقایسه با وسترن دیجیتال باید بگم که من اول میخواستم وسترن بگیرم ولی شاید چیزه که بشه گفت نظره من رو به سویه این هارد تغییر داد ویژگی های ضد ضربگی و آنتی شوکی و کلا بادوام بودن این هارد بود که در نهایت من این هارد رو خریدم و الان هم خیلی راضیم. در ضمن این چیزا که گفتم تبلیغاتی نیستن چون که اولا اگه یه چیزه تبلیغاتی بودن اونوقت هر هارد اکسترنالی برمیداشت روش می نوشت فلان و فلان و ثانیا اگه این هارد رو تو دستت بگیری اونوقت میفهمی چرا ضد ضربه و ضد فشار و .... هستش.
    در مورد سوال سوم باید بگم من از شهرستان خریدم 500 گیگ 85 تومن البته مدل 640 میخواستم تموم شده بود و حتی این 500 که خریدم آخرین هارد بود که تویه مغازه ها باقی مونده بود. و الان وضعیت تهران رو نمیدونم.
    در مورد سوال آخر باید بگم از نظر ظاهر چیزه شیک و قشنگیه مخصوصا با رنگ آبیش و مطمئن باشید نظره شما رو به خودش جلب میکنه. و همچنین یک کابل کوچولو داره که تو بدنش جاسازی شده که خیلی باحاله.
    در کل باید بگم من نه تویه شرکت سیلیکون پاور کار میکنم و نه وارد کننده این محصولم و چیزی که من رو واداشت تا این محصول رو بخرم کیفیت اون بود. ودر آخره آخر اینکه صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند.
    ببخشید خیلی طولانی شود اگه سوالی داشتین باز در خدمتم.

12. 4 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مبارکه
    تونستید یه سری تست ازش بگیرید و اینجا بگید خوبه.
    موفق باشید
    سلام ممنونم از لطفتون
    اگر بیشتر توضیح بدید که چجور تستهایی بگیرم با کمال میل انجام خواهم داد
    مرسی

داره خودمونی میشه javad 61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دوست عزیز من به شما شدیدا توصیه میکنم که هارد اکسترنال silicon power armor A80 رو بگیرین اگه این حرف رو قبل از خریدن این هارد میزدم میتونستین این حرف من رو به عنوان یک حرف بی اساس و غیر منطقی و از روی تعصب تلقی کنید. ولی من خودم هم هاردهای سیگیت رو دیدم که تو هر مغازه ای پیدا میشود و هم ترنسند رو ولی معلوم بود که خیلی از این مدل پایین ترن و دردسرشون هم زیادتره. چون که کابل Y , از این چیزا داشتن و حتی مدل ترنسند با USB 2 مشکل پیدا کرده بود اونم در عرض یکی دو روز.
    ولی من که در عرض 3 روز با این هارد کار میکنم نهایت لذت رو میبرم چون که هم خیلی خوشگله و هم ضد ضربه و فشار و آب و هم راحت و مطمئن که تو صفحات قبلی توضیح دادم. به نظره من خیلی عالیه در ضمن این هارد سرعت USB2 در حده 25 مگابایت فیکسه و سرعتش به نظره بنده خیلی خوبه و شما لازم نیست خودتون را واسه 20 مگابایت بیشتر تو دردسر بیندازین. و همچنین این هارد از نرم افزارهایه بکاپ گیری و رمزگذاری هم برخورداره اگه یک وقت خریدین از این BITLOCKER ویندوز سون استفاده نکنید چون که 10 ساعت طول میکشه رمزگذاری کنید و 20 ساعت هم طول میکشه رمزشو بردارین. (البته از نظره امنیت عالیه)
    در مقایسه با وسترن دیجیتال باید بگم که من اول میخواستم وسترن بگیرم ولی شاید چیزه که بشه گفت نظره من رو به سویه این هارد تغییر داد ویژگی های ضد ضربگی و آنتی شوکی و کلا بادوام بودن این هارد بود که در نهایت من این هارد رو خریدم و الان هم خیلی راضیم. در ضمن این چیزا که گفتم تبلیغاتی نیستن چون که اولا اگه یه چیزه تبلیغاتی بودن اونوقت هر هارد اکسترنالی برمیداشت روش می نوشت فلان و فلان و ثانیا اگه این هارد رو تو دستت بگیری اونوقت میفهمی چرا ضد ضربه و ضد فشار و .... هستش.
    در مورد سوال سوم باید بگم من از شهرستان خریدم 500 گیگ 85 تومن البته مدل 640 میخواستم تموم شده بود و حتی این 500 که خریدم آخرین هارد بود که تویه مغازه ها باقی مونده بود. و الان وضعیت تهران رو نمیدونم.
    در مورد سوال آخر باید بگم از نظر ظاهر چیزه شیک و قشنگیه مخصوصا با رنگ آبیش و مطمئن باشید نظره شما رو به خودش جلب میکنه. و همچنین یک کابل کوچولو داره که تو بدنش جاسازی شده که خیلی باحاله.
    در کل باید بگم من نه تویه شرکت سیلیکون پاور کار میکنم و نه وارد کننده این محصولم و چیزی که من رو واداشت تا این محصول رو بخرم کیفیت اون بود. ودر آخره آخر اینکه صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند.
    ببخشید خیلی طولانی شود اگه سوالی داشتین باز در خدمتم.
    حقیقتا از جوابهای از سر حوصله و صادقانتون ممنونم تقریبا به نتیجه نهایی رسیدم که از همین نمونه بگیرم.

15. 2 کاربر از javad 61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگه اشتباه اومدم ، یه هارد اکسترنال 1 ترا یا بالاتر بدون آداپتور می خواستم - چی بگیرم ؟
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •