سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
موقع فلش کردن تلویزیون برق رفت و تلویزیونم دیگه روشن نمیشه اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
مدل تلویزیون LG LED 42SL90
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
موقع فلش کردن تلویزیون برق رفت و تلویزیونم دیگه روشن نمیشه اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
مدل تلویزیون LG LED 42SL90
کسی پیدا نشد بگه چیکار کنم تلویزیون فقط در حالت استندبای روشن میشه.آیار از طریق هایپر ترمینال نمیشه روشنش کرد.
اگر گارانتي است زنگ بزن بگو بيان درستش كنند.
با سلام
دوست عزیز اگر گارانتی بود که غمی نداشتم.از بانه برام آوردن.
ممنون اطلاعات جالبي بودند
کنترل تلویزیون با فرامین صوتی ممکن شد موبنا- شرکت ال جی الکترونیک تلویزیون هوشمندی طراحی و تولید کرده که امکان کنترل آن با گفتار فراهم می شود.
به گزارش اخبار خارجی موبنا، تلویزیون هوشمند جدید ال جی به گونه ای طراحی شده که با استفاده از دستگاه کنترل از راه دور می توان دستورات را به شکل صوتی به تلویزیون منتقل کرد.
بر اساس گزارش این شرکت کره ای، دستگاه کنترل از راه دور تلویزیون هوشمند ال جی، مجهز به میکروفن است و پس از گفتن هر جمله توسط کاربر، صوت به شکل متن درمی آید و بر روی صفحه تلویزیون نمایش داده می شود.
به این ترتیب با استفاده از فرامین صوتی می توان به اکانت های ایمیل، فیس بوک و وبلاگ های مختلف دسترسی داشت و در اینترنت به جستجو پرداخت.
135/
درود
بچه ها من جدیدن یه تلویزیون ال جی 8600 از نمایندگی گرفتم .
تصویرش واضح نیست ،به خصوص لرزش داه که کاملن مشخصه وقتی روی نوشته ها نگاه میکنی، یعنی تار و واضح میشه .
البته این تاری روی حروف داخل منوی خودش وجود نداره.
لطفن کمک کنید، مشکل چیه؟ آخه تازه خریدم .ساعت کارکردشم 0 بود. مرسی
به نظر من قبل از این تعطیلات سریع با نمایندگیشون تماس بگیر بیان مشکلش رو حل کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)