بی ادبی نباشه(!) ولی به نظرم همینی که هست خیلی قشنگتر و جذابتره و افراد غیر خودی رو بهتر به طرف خودش میکشه، نظرمو گفتم دیگه..ناراحت نشیدا..
بی ادبی نباشه(!) ولی به نظرم همینی که هست خیلی قشنگتر و جذابتره و افراد غیر خودی رو بهتر به طرف خودش میکشه، نظرمو گفتم دیگه..ناراحت نشیدا..
من در 89/7/3 لب تاب n5010,i5 رو با گارانتی گرین گرفتم 855 تومن تو پاساژ رضا در ولیعصر تهران![]()
دستگاه n5010 داشتم دستگاه خوبی . ازش خیلی راضی بود . کارم طوری بود که 24 ساعته روشن بود
ممنون، درست شد
دوستان به یاریم بشتابید!
توی قسمت task manager سه تا پارتیشن وجود داره که توی قسمت my computer فقط یکی از پارتیشن ها یعنی c فعال هست ! هر کاری هم انجام می دم دو پارتیشن دیگه فعال نمی شه! البته یک پارتیشنش 39 مگا بایتیه که نمی دونم این پارتیشن به چه کار میاد! عباراتی که در قسمت task manager وجود داره رو این جا می اورم!
(این پارتیشن بدون اسمه)simple basic health(OEM partition) 39mb 100%free
C: simple basic NTFS healthy (boot,page file, crash dump,primary partition) 391.23gb 95%free
os: simple basic FAT32 healthy (system,active , primary partition)74.47gb 100%free
راستی دلمون برای این Glopia تنگ شده ! کجاست؟ انشا الله که سلامت و شاداب باشه!
Last edited by abbas777; 28-09-2010 at 10:42.
سلام دوستان یک لب تاپ corei5 N5010 پیدا کردم 920 تومان با گارانتی اصلی به نظروتون خوبه بگیرم.سوال قبلی که جواب ندادیدخواهشن سریین اینو یه جواب به ما بدید
![]()
دوستان اگه مشخصات کلی n5010 مثل کارت گرافیک بنویسد ممنون می شم![]()
اون پارتیشن 39mb،رو دست نزن! بزار همونجور بمونه، این پارتیشن داخل my computer نشون داده نمیشه!کاربردش رو منم نمیدونم اما فکر می کنم مهمه!
روی درایوی که 391mb هست راست کلیک کن و format رو انتخاب کن و اگه می خوای به چند قسمت تقسیمش کنی قبل فرمت یه گزینه دیگه رو باید بزنی (که یادم نیست) بعد حجم درایو رو به مگابایت وارد کن( مثلا برای 100GB باید 100000 وارد کنی)
درایو هایی که به درستی ساخته و فرمت شدن روشون نوشته Healthy
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
مشخصاتش صفحه اول نوشته!
لیست زیگورات رو ببین و با قیمت هاش مقایسه کن!در ضمن مشخصات هم تو این لیست نوشته
برا دانلود لیست به سایت زیگورات برو و لیست قیمت هارو دانلود کن![]()
مشخصاتش صفحه اول نوشته!
لیست زیگورات رو ببین و با قیمت هاش مقایسه کن!در ضمن مشخصات هم تو این لیست نوشته
برا دانلود لیست به سایت زیگورات برو و لیست قیمت هارو دانلود کن[/QUOTE]
زده 1/200ملیون تومان. زیادی گرون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ممنون![]()
من یک 5010 خریدم چنتا مشکل دارم باهاش که ممنون میشم کمکم کنید
1- باطریش حدود یک و نیم ساعت بیشتر دوام نمیاره شما گفتید 3 ساعت نیم شارژ داره!
2-درایور کارت گرافیک اونو ندارم
3-نمیدونم چقدر باید زیر شارژ باشه تا باطریش فول بشه یه بار 5 ساعت گذاشتم 98 درصد شد یبارم 3 ساعت بازم 98 درصد بالاتر نمیره!
4-دکمه شیفت سمت چپش کوچیکه !
5-ارتفاع صفحش کم و برای اینترنت زیاد نمیتونم سریع کار کنم مثلا همین الان مجبور برای هر پست یکم صفحه را بکشم بالا و زیادی نازکه
.... در صورت حل این مشکلات بقیش که کمتر مهم هستند تو پستهای بعدیم عنوان میکنم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)