تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 90 از 515 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردین،
    من هم توی خیلی از پارسالیها دیدم که یه نتیجه هایی گرفته بودن که خیلی عجیب بود!
    مثلا یکی از دوستای خودم، از صبح تا شب علوی بود، یعنی میومد مدرسه، خسته و کوفته میرفت علوی، ساعت 9 و 10 خونه بود! دیگه چیزی ازش نمیموند! ولی درسشم خوب میخوند.
    با اینحال، وقتی نتیجه ش اومد، همه کف کردن! خیلی افتضاح بود!
    یکی دیگه، نه سال اولش کلاس رفت، نه سال دوم، شریف قبولید!

حالا خودتون بگین، وقتی پشتکار و تلاش نباشه، میشه به هدف رسید؟؟؟
    دوست عزيز اون دوستتون(غيبت نباشه فرض مثال ميكنم) حالت اون بنده خدايي رو داشته كه بارش اسلحه بوده ولي گرگ خورددش

پس برا موفقيت دركنكور تعداد كلاس و كتاب مهم نيس مهم اينه كه چطوري بتوني نتيجه بگيري حتي با كمترين امكانات

موفق باشيد

[ اينم آخرين پست من قبل از كنكور 90]

2. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه خورده تو خلاصه نویسی مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنین
    از دوستان تجربی خواهش میکنم درس اول زیست2 قسمت دفاع اختصاصی و غیر اختصاصی رو خلاصه کنن بزارن یا اینکه حد اقل قسمت دومین خط دفاع غیر اختصاصی اگه اینم نشد فقط پاسخ التهابی خواهش میکنم کمک

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه خورده تو خلاصه نویسی مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنین
    از دوستان تجربی خواهش میکنم درس اول زیست2 قسمت دفاع اختصاصی و غیر اختصاصی رو خلاصه کنن بزارن یا اینکه حد اقل قسمت دومین خط دفاع غیر اختصاصی اگه اینم نشد فقط پاسخ التهابی خواهش میکنم کمک
    اگه واقعا دوست داری خلاصه نویسی توی زیست شناسی رو یاد بگیری یه کتابی بهت میگم برو بگیر. دیگه نیازی به خلاصه نویسی نداره ولی یادت باشه باید حتما کتاب درسیت رو بخونی و زیر مطالب مهم خط بکشی و نکته بنویسی توی کتاب. برو کتاب نموداری مهروماه رو بگیر فوق العاده قشنگ خلاصه نویسی کرده
    ولی اگه باز اصرار داری پول کتاب ندی:
    دفاع غیر اختصاصی: پاسخ التهابی/پاسخ دمایی/ پروتینها /گلبولهای سفید
    (زیر این نکته مینویسی. مثلا ماکروفاژ دارای رشته های سیتوپلاسمیه"صفحه 8 زیر شکل"/یا مثلا دفاع غیر اختصاصی در برابر بعضی عوامل خارجی به صورت ویژه عمل میکنه "صفحه 6خط 5)
    دفاع اختصاصی: لنفوسیتها=> B , T
    (باز اینجا نکته مینویسی. مثلا جنس پرفورین/یا مثلا محل بلوغ لنفوسیتها/ اینکه بیشتر لنفوسیتها از طریق میتوز تولید میشن و بخشیشون هم توی مغز قرمز استخوان/ اینکه تنها لنفوسیتی که گیرنده نداره پلاسموسیته "این یکی مفهومیه و باید با خوندن کل فصل دستت بیاد")
    اگه بازم سوالی داری بپرس. راستی موقع خلاصه نویسی از علائم اختصاری/خلاصه یا شکل هم میتونی بکشی. فراموش نکن خلاصه نویسی رو بعد از 1بار خوندن فصل انجام بدی . اول به دقت فصل رو بخون که دستت بیاد ماجرا چیه و چی میخواد بگه بعد بشین بنویس اگه دفعه اول بشینی بنویسی خلاصه هات اگه بیشتر از کتاب نشه کمتر نمیشه!

5. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه واقعا دوست داری خلاصه نویسی توی زیست شناسی رو یاد بگیری یه کتابی بهت میگم برو بگیر. دیگه نیازی به خلاصه نویسی نداره ولی یادت باشه باید حتما کتاب درسیت رو بخونی و زیر مطالب مهم خط بکشی و نکته بنویسی توی کتاب. برو کتاب نموداری مهروماه رو بگیر فوق العاده قشنگ خلاصه نویسی کرده
    ولی اگه باز اصرار داری پول کتاب ندی:
    دفاع غیر اختصاصی: پاسخ التهابی/پاسخ دمایی/ پروتینها /گلبولهای سفید
    (زیر این نکته مینویسی. مثلا ماکروفاژ دارای رشته های سیتوپلاسمیه"صفحه 8 زیر شکل"/یا مثلا دفاع غیر اختصاصی در برابر بعضی عوامل خارجی به صورت ویژه عمل میکنه "صفحه 6خط 5)
    دفاع اختصاصی: لنفوسیتها=> B , T
    (باز اینجا نکته مینویسی. مثلا جنس پرفورین/یا مثلا محل بلوغ لنفوسیتها/ اینکه بیشتر لنفوسیتها از طریق میتوز تولید میشن و بخشیشون هم توی مغز قرمز استخوان/ اینکه تنها لنفوسیتی که گیرنده نداره پلاسموسیته "این یکی مفهومیه و باید با خوندن کل فصل دستت بیاد")
    اگه بازم سوالی داری بپرس. راستی موقع خلاصه نویسی از علائم اختصاری/خلاصه یا شکل هم میتونی بکشی. فراموش نکن خلاصه نویسی رو بعد از 1بار خوندن فصل انجام بدی . اول به دقت فصل رو بخون که دستت بیاد ماجرا چیه و چی میخواد بگه بعد بشین بنویس اگه دفعه اول بشینی بنویسی خلاصه هات اگه بیشتر از کتاب نشه کمتر نمیشه!
    مرسی حتما اون کتابه رو میخرم اما فک نمیکنین خلاصه ای که خودم بکنم موثر تره تو یاد گیریم؟
    این خلاصه یه خورده ناقص نیست ؟ مثلا شما دفاع غیر اختصاصی رو به نخستین و دومین خط تقسیم نکردین یا این که مثلا در مورد پاسخ التهابی توضیحی ندادین این طوری که هیچ چیزی تداعی نمیشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من یک سوال داشتم

من میخوام امسال علاوه بر کنکور ریاضی ، زبان شرکت کنم .

زبان هم زبان فرانسه دوست دارم .

تو دفترچه که نگاه کردم برای رشته مثلا انگلیسی ضریب انگلیسی 4 بود

ولی برای زبان فرانسه رشته مترجمی و ادبی زبان انگلیسی صفر

حالا سوالم این هست

من که میخوام کنکور زبان شرکت کنم

باید به جای انگلیسی فرانسه بخونم؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی حتما اون کتابه رو میخرم اما فک نمیکنین خلاصه ای که خودم بکنم موثر تره تو یاد گیریم؟
    این خلاصه یه خورده ناقص نیست ؟ مثلا شما دفاع غیر اختصاصی رو به نخستین و دومین خط تقسیم نکردین یا این که مثلا در مورد پاسخ التهابی توضیحی ندادین این طوری که هیچ چیزی تداعی نمیشه!
    دقیقا حق با شماست . اگه خودت بشینی خلاصه نویسی کنی خیلی بهتره ولی چون گفتی که بلد نیستی خلاصه نویسی کنی اون کتابی که بهت معرفی کردم شاید 2فصلش رو بخونی خیلی خوب راه میوفتی حتما قبل از خرید یه نظر بررسیش کن شاید اصلا نیازی به خریدش نشه (منظورم اینه که دستت بیاد چطوری کار کرده)
    در مورد این که ناقصه حق با توه . ببین خلاصه نویسی مثل اثر انگشت میمونه واسه هر کسی مال خود اون آدم به درد میخوره و کس دیگه ای نمیتونه همون اندازه که واسه خود نویسنده موثره واسش مفید باشه. مثلا برای من جا افتاده بود که 2خط دفاعی داریم خط اول پوست و بزاق و عطسه و... واسه همین دیگه توی خلاصه نویسیم نیاوردم. یا ممکنه واسه من جا نیوفتاده که ایدز نشانگان نقص ایمنی "اکتسابیه" برای همین توی خلاصه نویسیم میارم شما خلاصه نویسیم رو میبینی با خودت میگی این که نشد خلاصه!! معلومه که نقص ایمنی اکتسابیه
    در مجموع اگه خودت بشینی خلاصه نویسی کنی قطعا برای دوره و فهمیدن مطلب خیلی بهتره اون کتابیم که معرفی کردم اگه به کتابخونه ای جایی دسترسی داری امانت بگیر اگه خوشت اومد بخر چون من خودم فقط سال دومش رو خوندم دستم اومد چطوری زیست رو بخونم و چطور خلاصه نویسی کنم

9. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزيز اون دوستتون(غيبت نباشه فرض مثال ميكنم) حالت اون بنده خدايي رو داشته كه بارش اسلحه بوده ولي گرگ خورددش

پس برا موفقيت دركنكور تعداد كلاس و كتاب مهم نيس مهم اينه كه چطوري بتوني نتيجه بگيري حتي با كمترين امكانات

موفق باشيد

[ اينم آخرين پست من قبل از كنكور 90]
    ممنون بابت نظرتون،
    شاید در مورد این شخص اینطور بوده، ولی بقیه چی؟
    من خیلی از دوستامو میشناسم که اینطور بودن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

بچه ها من جزوه و یا کتاب های آموزشی خوب برای فیزیک و ریاضی کنکور میخوام..

یه جورایی خنگ آموز باشه دیگه...

تمامی اون مواردی که برای کنکور نیاز هست رو از ابتدا تا انتها کامل توضیح داده باشه..تشریحی و تستی..

درباره این دو درس یه پکیج کامل معرفی بکنید ممنون میشم..

چون وقت کلاس رفتن ندارم میخوام این منابع اینقدر قوی باشن که بتونن کمکم بکنن...

مرسی از کمکتون..

داره خودمونی میشه Neda007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزيز دنبال برنامه نباشين بهترين كسي كه مي تونه براي شما برنامه بنويسه خود شمايين چون فقط شمايين كه از توانايي هاي خودتون خبر داريد

موفق باشيد
    منظور من از يه برنامه خوب اينه كه چهارجوب كار رو برات مشخص كنه كه مثلا بدوني كه اين حجم درس رو اگه تا مثلا فلان روز تموم كني زماني كه براي تموم كردن دور دوم و.... باشه رو واست مشخص كنه!
    مثلا من الان ليست تمام درسارو وتمام فصلاشون رو در آوردم و اين دستمه كه چه حجمي رو بايد بخونم ولي مثلا اين رو نمي دونم كه تا كي بهتره كه تمومشون كنم و تا آخرش كم نيارم چون ماههاي آخر واقعا مهمن.
    در نتيجه بايد برنامت يه اسكلت بندي خوب داشته باشه كه بتوني به همه درسات برسي!
    پارسال يكي از دوستاي من عيد ميگفت كه دور سومش رو هم تموم كرده خودشم واقعا مخ بود و از صبح تا شب عين خر ميخوند آخرش اصلا روزانه مجاز نشد فك كنم مثل من آخرا كم آورد!
    ببخشيدا زياد شد ولي اگه نمي گفتم تو دلم ميموند!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

منظور من از يه برنامه خوب اينه كه چهارجوب كار رو برات مشخص كنه كه مثلا بدوني كه اين حجم درس رو اگه تا مثلا فلان روز تموم كني زماني كه براي تموم كردن دور دوم و.... باشه رو واست مشخص كنه!
    مثلا من الان ليست تمام درسارو وتمام فصلاشون رو در آوردم و اين دستمه كه چه حجمي رو بايد بخونم ولي مثلا اين رو نمي دونم كه تا كي بهتره كه تمومشون كنم و تا آخرش كم نيارم چون ماههاي آخر واقعا مهمن.
    در نتيجه بايد برنامت يه اسكلت بندي خوب داشته باشه كه بتوني به همه درسات برسي!
    پارسال يكي از دوستاي من عيد ميگفت كه دور سومش رو هم تموم كرده خودشم واقعا مخ بود و از صبح تا شب عين خر ميخوند آخرش اصلا روزانه مجاز نشد فك كنم مثل من آخرا كم آورد!
    ببخشيدا زياد شد ولي اگه نمي گفتم تو دلم ميموند!
    به نظر من بهترين برنامه‌ريز، كنكور آزمايشي سنجشه. تا قبل عيد همه‌ي درسا رو به پنج قسمت تقريبن مساوي تقسيم مي‌كنه و قبل عيد همه‌ي درسا رو مي‌خوني. تازه با اين امتياز كه قسمت اولو پنج بار خوندي، قسمت دوم رو چهاربار و...‏
    بعد عيد هم وقت داري سه بار همه رو دوره كني. ‏ازش غافل نشو.‏

14. این کاربر از yenoghteyee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •