مرسی دوست عزیز...دانلود شد....فایروالش از outpost pro هم حرفه ایی تر و قوی تره؟...مشکل خاصی این انتی ویروس نداره اصلا؟![]()
مرسی دوست عزیز...دانلود شد....فایروالش از outpost pro هم حرفه ایی تر و قوی تره؟...مشکل خاصی این انتی ویروس نداره اصلا؟![]()
من هم چند روزی میشه که کاربر کومودو شدم، فقط میتونم بگم خیلی حرفه ایه ! اصلا نمیزاره قضیه به آنتی ویروس بکشه(آنتی ویروس آخرین مرحله حفاظتی محسوب میشه در کومودو!)
دوست عزیز این رو یه نگاهی بندازید
طبق این نتایج سایت matousec ، فایروال comodo اولین شد و Outpost چهارم. حالا در CIS همین فایروال قوی به همراه سایر تجهیزات در اختیار شماست ، مفت و مجانی
لینک صفحه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتایید میشه، کومودو => پیشگیری بهتر از درمان : دی
Last edited by vista7; 19-11-2010 at 19:26.
متاسفانه سیستم آقا مهران ویروسی شده دادن بیرون درست کنند ( شوخی : دی )
اون پیام یعنی برنامه ی مورد نظر در سندباکس اجرا شده. یعنی محیطی که محدودیت براش تعیین شده.
DNS خیلی کم روی سرعت و پینگ تاثییر داره ، شما مثلا آنتی ویروس نود32 ویا کسپرسکی و یا ... داشته باشید وب گارد دارند یعنی ورود اطلاعات رو در سیستم شما چک میکنند افت سرعت DNS خیلی کمتر از وب گارد هاست.
موفق باشید
پس دوستان من وشما باید دعایش را به جون دادا مهران بکنیم چون ایشون بودند که این سوئیت را به من وشما پیشنهاد دادان.
با اجازه ی drhaniball راجع به ایزوله توضیح بیشتری بدم.
ببینید مثلا این شرایط رو در نظر بگیرین؛ یه ویروس وارد کامپیوتر شما شده در حالی که هتوز اون ویروس توی دیتابیس کومودو وجود نداره و اون رو به عنوان فایل ویروسی نمیشناسه، خوب هر آنتی ویروسی باشه کامپیوتر شما ویروسی میشه اما توی کومودو هر برنامه ی اجرایی که برای اولین بار اجرا بشه و جزو برنامه های تایید شده ی این آنتی ویروس نباشه ، در محیط محافظت شده اجرا میشه تا امکان آسیب به سیستم شما به %0 برسه.بعد از اون شما میتونین اون فایل رو برای آنالیز به شرکت بفرستید تا بعد از تایید خطرناک بودن ، در آپدیت بعدی به دیتابیس آنتی ویروس اضافه بشه
واقعا موافقم آقا مهران خدا خیرت بده این رو به ما معرفی کردی
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
ولی عجب آنتی ویروس زبلی هست ها !
عوض اینکه بخواد لینک اسکنر یا از این چیزا بذاره همون اول کار DNS رو عوض میکنه خلاص! با یه تیر چند تا نشون میزنه
با این کارش فرا تر از چند نشون را می زند.
مثلا :
1. می داند کاربرهای یک کشور بیشتر به کدام سایتها می روند.(!!)
..
..
..
999999999999. از تمامی آمار که به دست می آورد می تواند برای سرمایه گزاری برای تولید یک محصول مورد نیاز بشر استفاده کند.
و..........![]()
امضای جدیدم خوبه؟
کومودو را به همه معرفی کنید
چطوره ؟
دوستان این انتی ویروسم جلوی run کردن اینترنت دانلود منیجرم رو میگیره.....چیکار کنم اینو از بلک لیستش دراره؟...مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)