با سلام جناب تنهايم
يكي دو هفته پيش چند تا سوال داشتم از مشكل ال اي دي 6900 كه خريده بودم شما هم راهنمايي هاي ارزنده اي نموده بوديد وگفته بوديد از كابل اچ دي هم استفاده كنم تا اينكه از يك سيستو مناسب خروجي اچ دي گرفتم وبه ال اي دي وصل كردم نتيجه وحشتناك بود اينجا نه تنها پخش رنگ آبي
مثل كامپوننت داشتم حالا تصوير مثل شره آب موج داشت بهتر بگويممثل آبي كه روي شيشه ميريزيم در تصوير موج پيدا شده بود ديگر مطمئن شدم عيب از تلويزيون است به فروشنده تماس گرفتم ولي زير بار نرفت وگفت سه هفته پيش خريد كرده اي وبه من ربطي
ندارد تا اينكه با آشنا بازي وناراحتي طرف وكسر صد هزار تومان از بنده قبول كرد تلويزيون را به يك تعميرگاه طرف قرار دادش ببرم وعيب يابي كنم كه تعميرگاه بعد از تست گفت برد ورودي خراب است وحداقل 200 هزار تومانن خرج دارد
به هر حال با كلي اذيت شدن وضرر تلويزيون را پس دادم
اين بار با كلي تحقيق وپرس وجو دوباره به c6900 رسيدم اين با ر رفتم 46c6900 خريدم (بدون گارانتي) اما با فروشنده شرط كردم اگر تا دو سه روز ايراد داشته باشد بر ميگردانم وطرف قبول كرد
حالا خوشبختانه ظاهرا ايرادي در تصاوير كامپوزيت-كامپوننت واچ دي نيست اما چيزي كه ناراحتم ميكند اين است كه در ورودي كامپوننت تصاوير در روي خط ها ونوشته ها صاف نيستند مثلا يك خط صاف را دندانه دندانه ميبينيم يا اينكهحروف متن ها هم صاف نيست و كنگره اي است
يا در كامات نوشته شده مثلا بين حروف مانند u-v-s وغيرهنقاط ريز ريزريز ميبينيم
ازتعميرگاه پرسيدم گفت مشكلي نداردچون tv خودم هم6900 است ودر ورودي كامپوننت در بعضي نوشته ها ولگوها زبري تصوير حس ميشود
با توضيحات بالا لطفا راهنمايي نماييد آيا مشكلي وجود دارد يا به قول تعميركار سامسونگ ايرادي ندارد اگر ايراد ومشكلي دارد جهت رفع آن راهنمايي نماييد
ضمناا تا فردا بيشتر براي پس دادن در صورت معيوب بودن فرصت ندارم
اميدوارم به خاطر تمام راهنمايي ها وزحماتي كه ميكشيد همواره سرفراز وپيروز باشيد
راستي تعميركار ميگفت در منو قسمتي به نام بهبود حاشيه اي وجود دارد كه زبري را تقريبا برطرف ميكند اما پيدا نكردم