تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 194 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام جناب تنهايم
    يكي دو هفته پيش چند تا سوال داشتم از مشكل ال اي دي 6900 كه خريده بودم شما هم راهنمايي هاي ارزنده اي نموده بوديد وگفته بوديد از كابل اچ دي هم استفاده كنم تا اينكه از يك سيستو مناسب خروجي اچ دي گرفتم وبه ال اي دي وصل كردم نتيجه وحشتناك بود اينجا نه تنها پخش رنگ آبي
    مثل كامپوننت داشتم حالا تصوير مثل شره آب موج داشت بهتر بگويممثل آبي كه روي شيشه ميريزيم در تصوير موج پيدا شده بود ديگر مطمئن شدم عيب از تلويزيون است به فروشنده تماس گرفتم ولي زير بار نرفت وگفت سه هفته پيش خريد كرده اي وبه من ربطي
    ندارد تا اينكه با آشنا بازي وناراحتي طرف وكسر صد هزار تومان از بنده قبول كرد تلويزيون را به يك تعميرگاه طرف قرار دادش ببرم وعيب يابي كنم كه تعميرگاه بعد از تست گفت برد ورودي خراب است وحداقل 200 هزار تومانن خرج دارد
    به هر حال با كلي اذيت شدن وضرر تلويزيون را پس دادم
    اين بار با كلي تحقيق وپرس وجو دوباره به c6900 رسيدم اين با ر رفتم 46c6900 خريدم (بدون گارانتي) اما با فروشنده شرط كردم اگر تا دو سه روز ايراد داشته باشد بر ميگردانم وطرف قبول كرد
    حالا خوشبختانه ظاهرا ايرادي در تصاوير كامپوزيت-كامپوننت واچ دي نيست اما چيزي كه ناراحتم ميكند اين است كه در ورودي كامپوننت تصاوير در روي خط ها ونوشته ها صاف نيستند مثلا يك خط صاف را دندانه دندانه ميبينيم يا اينكهحروف متن ها هم صاف نيست و كنگره اي است
    يا در كامات نوشته شده مثلا بين حروف مانند u-v-s وغيرهنقاط ريز ريزريز ميبينيم
    ازتعميرگاه پرسيدم گفت مشكلي نداردچون tv خودم هم6900 است ودر ورودي كامپوننت در بعضي نوشته ها ولگوها زبري تصوير حس ميشود
    با توضيحات بالا لطفا راهنمايي نماييد آيا مشكلي وجود دارد يا به قول تعميركار سامسونگ ايرادي ندارد اگر ايراد ومشكلي دارد جهت رفع آن راهنمايي نماييد
    ضمناا تا فردا بيشتر براي پس دادن در صورت معيوب بودن فرصت ندارم
    اميدوارم به خاطر تمام راهنمايي ها وزحماتي كه ميكشيد همواره سرفراز وپيروز باشيد
    راستي تعميركار ميگفت در منو قسمتي به نام بهبود حاشيه اي وجود دارد كه زبري را تقريبا برطرف ميكند اما پيدا نكردم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام جناب تنهايم
    يكي دو هفته پيش چند تا سوال داشتم از مشكل ال اي دي 6900 كه خريده بودم شما هم راهنمايي هاي ارزنده اي نموده بوديد وگفته بوديد از كابل اچ دي هم استفاده كنم تا اينكه از يك سيستو مناسب خروجي اچ دي گرفتم وبه ال اي دي وصل كردم نتيجه وحشتناك بود اينجا نه تنها پخش رنگ آبي
    مثل كامپوننت داشتم حالا تصوير مثل شره آب موج داشت بهتر بگويممثل آبي كه روي شيشه ميريزيم در تصوير موج پيدا شده بود ديگر مطمئن شدم عيب از تلويزيون است به فروشنده تماس گرفتم ولي زير بار نرفت وگفت سه هفته پيش خريد كرده اي وبه من ربطي
    ندارد تا اينكه با آشنا بازي وناراحتي طرف وكسر صد هزار تومان از بنده قبول كرد تلويزيون را به يك تعميرگاه طرف قرار دادش ببرم وعيب يابي كنم كه تعميرگاه بعد از تست گفت برد ورودي خراب است وحداقل 200 هزار تومانن خرج دارد
    به هر حال با كلي اذيت شدن وضرر تلويزيون را پس دادم
    اين بار با كلي تحقيق وپرس وجو دوباره به c6900 رسيدم اين با ر رفتم 46c6900 خريدم (بدون گارانتي) اما با فروشنده شرط كردم اگر تا دو سه روز ايراد داشته باشد بر ميگردانم وطرف قبول كرد
    حالا خوشبختانه ظاهرا ايرادي در تصاوير كامپوزيت-كامپوننت واچ دي نيست اما چيزي كه ناراحتم ميكند اين است كه در ورودي كامپوننت تصاوير در روي خط ها ونوشته ها صاف نيستند مثلا يك خط صاف را دندانه دندانه ميبينيم يا اينكهحروف متن ها هم صاف نيست و كنگره اي است
    يا در كامات نوشته شده مثلا بين حروف مانند u-v-s وغيرهنقاط ريز ريزريز ميبينيم
    ازتعميرگاه پرسيدم گفت مشكلي نداردچون tv خودم هم6900 است ودر ورودي كامپوننت در بعضي نوشته ها ولگوها زبري تصوير حس ميشود
    با توضيحات بالا لطفا راهنمايي نماييد آيا مشكلي وجود دارد يا به قول تعميركار سامسونگ ايرادي ندارد اگر ايراد ومشكلي دارد جهت رفع آن راهنمايي نماييد
    ضمناا تا فردا بيشتر براي پس دادن در صورت معيوب بودن فرصت ندارم
    اميدوارم به خاطر تمام راهنمايي ها وزحماتي كه ميكشيد همواره سرفراز وپيروز باشيد
    راستي تعميركار ميگفت در منو قسمتي به نام بهبود حاشيه اي وجود دارد كه زبري را تقريبا برطرف ميكند اما پيدا نكردم
    -سلام عزيز پس مربوط به كلا hdtv بوده نه وزودي كامپوننت (چون من وعده اي ديگه از دوستان هم استفاده ميكنيم ولي همچين موردي تا امروز نداشتيم )
    -در مورد مطلبي كه نوشتين توي منو وقسمت و picture و picture option گزينه اي به نام motion plus وجود داره كه ميتونيد تنظيماتي داشته باشين
    -من از كامپوننت و 360 استفاده كردم و بهيچوجه مشكلي نداره
    -البته ذكر كنم كه تعريف ورودي هاي مختلف هم ميتونه تاثير گذار باشه روي تصوير
    -در منو و در input ودر قسمت edit name براي ورودي خودتون اسم هاي مختلفي رو انتخاب كنيد ونتيجه رو ببينيد

3. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خيلي ممنونم
    چيزي كه يادم رفته بود بگم اينه كه فاصله من با تلويزيون حدود 3 متره اين ممكنه زبري را بيشتر به چشم بياره
    البته در همه نوشته ها وتصاوير زبري نيست در بعضي كانالها ودر لوگوي رسيور استرانگ بيشتر مشهوده مثلا در كانال mechef وقتي تبليغ كتاب آشپزي ميشه ونوشته ها حركت ميكنند زبري نوشته ها كاملا مشهوده ميشه كفت حروف دندانه دندانه هستند
    اما يك چيزي را متوجه نشدم اديت نام ورودي ها چه چيزي را ممكنه تغيير بده

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خيلي ممنونم
    چيزي كه يادم رفته بود بگم اينه كه فاصله من با تلويزيون حدود 3 متره اين ممكنه زبري را بيشتر به چشم بياره
    البته در همه نوشته ها وتصاوير زبري نيست در بعضي كانالها ودر لوگوي رسيور استرانگ بيشتر مشهوده مثلا در كانال mechef وقتي تبليغ كتاب آشپزي ميشه ونوشته ها حركت ميكنند زبري نوشته ها كاملا مشهوده ميشه كفت حروف دندانه دندانه هستند
    اما يك چيزي را متوجه نشدم اديت نام ورودي ها چه چيزي را ممكنه تغيير بده
    -خوب البته اين ميتونه تا حدود زيادي به شبكه مورد نظر وسورسي كه دارين هم بستگي داشته باشه
    -من pc رو با hdmi به c6900 متصل كردم زمانيكه براي ورودي ها اسامي رو تغيير ميدم تصوير هم با توجه به ديفالت و پيش فرض اون اسم تغيير ميكنه تا حدودي

حالا توصيه ميكنم شما هم با چند اسمي كه در چيدمان منوي تي وي هست تست كنيد ونتيجه رو ببينيد

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض نمايش مكرر دموي Digital noise filter on

سلام دوستان
    من يك LED 3D سامسونگ سري 7000 از بانه خريدم هنگامي كه به آنتن وصل است و شبكه هاي داخلي را نگاه مي كنم هر چند دقيقه Demo ي Digital Noise Filter ON روي صفحه نمايش داده مي شود حتي اگر ان را OFF هم كنم باز هم مي آيد . براي غير فعال كردن آن بايد چه كار كنم؟ البته اين مشكل روي رسيور يا DVD player وجود ندارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان برای پخش فیلم با فرمت wmv چیکار کنم؟سی 7000 اجراش نمیکنه!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان برای پخش فیلم با فرمت wmv چیکار کنم؟سی 7000 اجراش نمیکنه!
    -مهدي جان در مورد wmv هم با كدك هاي مختلف متفاوت هست بعضي ها رو اجرا ميكنه ولي اكثرا نه
    -حالا زحمت بكش وچند موردي رو با تغيير پسوند ببين مشكل اجرا حل ميشه يا نه
    -و اينكه مشكل عمومي هست در همه سري هاي c اينطوره

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

-مهدي جان در مورد wmv هم با كدك هاي مختلف متفاوت هست بعضي ها رو اجرا ميكنه ولي اكثرا نه
    -حالا زحمت بكش وچند موردي رو با تغيير پسوند ببين مشكل اجرا حل ميشه يا نه
    -و اينكه مشكل عمومي هست در همه سري هاي c اينطوره
    آقا دستت درد نکنه شما خیلی سریع جواب میدین!الان دارم با avsفرمت هارو عوض میکنم به mkv !فکر کنم این بهترین راهه !راستش رو بخوای دیگه میترسم خیلی تلویزیون رو دستکاری کنم!راستی آقا ابی(حدس میزنم اسم شما همین باشه اگه اشتباهه معضرت میخوام)من اکثر فیلمها و آهنگهام رو با فلش به تلویزیونوصل میکنم و استفاده میکنم مشکلی برا تلویزیون پیش نمیاد روزی حدودا4 ساعت البته الان که کلاس ندارم این کارو میکنم
    با تشکر

12. این کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه شما خیلی سریع جواب میدین!الان دارم با avsفرمت هارو عوض میکنم به mkv !فکر کنم این بهترین راهه !راستش رو بخوای دیگه میترسم خیلی تلویزیون رو دستکاری کنم!راستی آقا ابی(حدس میزنم اسم شما همین باشه اگه اشتباهه معضرت میخوام)من اکثر فیلمها و آهنگهام رو با فلش به تلویزیونوصل میکنم و استفاده میکنم مشکلی برا تلویزیون پیش نمیاد روزی حدودا4 ساعت البته الان که کلاس ندارم این کارو میکنم
    با تشکر
    -خواهش ميكنم مهدي جان بله ابي هستم
    -در مورد تغيير پسوند منظورم تبديل نبود فقط پسوند ها رو عوض كنيد
    -نه عزيز بهيچ وجه مشكلي پيش نمياد لذتش وببرين

14. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrban1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    با وجود اینکه در پست های قبل و نیز در تاپیک های دیگر به مشکل مک آدرس پرداخته شد که هنگام تست شبکه مک آدرس ff:ff:ff:ff:ff:ff زده میشه ولی تاکنون کسی علت بوجود اومدن این مشکل رو پیدا نکرده و یا درج نکرده ، عزیزانی که می تونن کمک کنن لطفاً راهنمایی کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •