حالا هرچی...
چه فرقی میکنه؟
مهمه اینکه همه جا نور دیده ها رو ول نمیکنن به مردم عادی برسن.اینم یکی از عادت های مهمه هرکسی که تو جاهای دولتی کار میکنه
همین کارارو کردیم که توی جهان هیچ حرفی واسه گفتن تو هیچ زمینه ایی نداریم
![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
حالا هرچی...
چه فرقی میکنه؟
مهمه اینکه همه جا نور دیده ها رو ول نمیکنن به مردم عادی برسن.اینم یکی از عادت های مهمه هرکسی که تو جاهای دولتی کار میکنه
همین کارارو کردیم که توی جهان هیچ حرفی واسه گفتن تو هیچ زمینه ایی نداریم
![]()
با سلام خدمت دوستان
من 9 ماهه که از مخابرات (مرکز فرد اسدی) اینترنت گرفتم سرعت دانلودش بین 13-14 هست و با IDM تو یک ساعت تقریبا 50MB دانلود میکردم ولی جدیدا سرعت تاحدی پایین اومده و به زور تو یک ساعت 45MB دانلود میکنه میخواستم سرعتو با اوردن نامه از دانشگاه به 256 برسونم که معاون مرکز مخابرات گفت فقط به دانشجوهای IT میدیم منم الکترونیک میخونم. میخواستم بدونم نظرتون چیه من یک بن 2 ماهه 25000 تومنی اینترنت رایگان از عصر تلکام گرفتم (چه طوره سرعته 128 با محدودیت 3G)، ارزش داره از یه جایه دیگه اینترنت بگیرم من بیشتر از 13 تومن هم نمیخوام هزینه کنم و ماهی 5GB دانلود میکنم نظرتون چیه؟
ببخشید که پرحرفی کردم
با تشکر
اینترنت مخابرات فقط تنها مزیتش این که قیمتش پایینه اگر سرعت بالا و کیفیت بیشتر می خواهید برید از شرکتها بگیرید این موردی هم گفتید خوب تجربه کنید بد نیست.
در مورد رییس شرکت مخابرات بهش بگو تو تمام دانشگاههای معتبر دنیا برق و الکترونیک وکامپیوتر تویک دانشکده هستند نامه بگیر از دانشگاه برو سروقت همون رییس مخابرات .
بهترین راه این که دنبال کارو بگیری
کی میگه بالا تر از ۲۵۶ نمیدن؟؟
من الان ۵۱۲ دارم از مخابرات
میخواستم ببینم ۲ مگ هم میدن یا نه
سلام دوستان سرعت 128 من کاملا اومده پایین یکی دوروزه. پیج معمولی هم 2 تا 3 دقیقه طول میکشه باز شه.دی ان اس گوگل هم استفاده میکنم.فقط مشکل منه یا بقیه هم این مشکلو دارن؟
شما پارتی داشتید نه ؟ مرکزتون چیه ؟
ببینم الان 256 میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
مطمئنم با پارتی بوده برادر
اگه نه بیا باهم یه قرار بزاریم باهم اینترنت 1 مگ بگیریم
شیرینی شما هم محفوظه.قبوله؟
شما تهران هستید
بگو کدوم مرکز چو بندازیم بلکه همه مراکز تبعیت کنند از مرکز مخابرات شما
دوستان همین الان میتونن تراوشات آقای وزیر مخابرات رو درباره اینترنت در کانال دو ببینن
ببینید چه افاضاتی میفرمایند
کسی میدونه اگه بنده بخوام 3 ماه اینترنتم رو قطع کنم و دوباره بگیرم ....مراحلش چجوریه؟
قطع کنم دوباره بعد 3 ماه وصل میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)