دوست عزیز من یک فیلم گذاشتم که نشون میداد مشکل آنتن دهی حال نشده. یک سری از دوستان ادعا میکنن که مشکل آنتن نداره. خوب یک فیلم کوتاه در حد ۳۰ ثانیه بزارید که ثابت کنه اینطور نیست. چه عیبی داره ؟
دوست عزیز من یک فیلم گذاشتم که نشون میداد مشکل آنتن دهی حال نشده. یک سری از دوستان ادعا میکنن که مشکل آنتن نداره. خوب یک فیلم کوتاه در حد ۳۰ ثانیه بزارید که ثابت کنه اینطور نیست. چه عیبی داره ؟
دوست من ، من و شما خودمون بهتر می دونیم دلیل این صحبت شما چیه !
وقتی این همه مطلب بصورت مستند از عدم مشکل آنتن دهی وجود داره و شما پاتون رو کردین تویه کفش که من فیلم می خوام این چه معنی داره ؟!
مشکل شما یه فیلم نیست ، اینه که نمی خواین قبول کنید که این مشکل بیش از این وجود خارجی نداره !! بهتر صورت مساله رو پاک نکنیم ...
ممنون از شما .
بهترین قیمت تا 1200 هم میشه پیدا کرد.بله به راحتی سیم کارت شما رو به میکرو سیم تبدیل میکنن.هم ایرانسل میشه هم هراه اول.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
اولا دوست من کسی مرض نداره که 30 ثانیه اونطوری گوشیرو فشار بده.دوما این همه کسایی که تو ایران این گوشی رو دارن تا حالا این مشکلو بیان نکردن.دلیلی هم نداره که الکی بگن گوشیشون مشکل نداره.من این گوشیرو ندارم و متاسفانه نمیتونم فیلم بزارم.
اولا که برای اینکه مشکل پیش بیاد لازم نیست ۳۰ ثانیه گوشی رو فشار بدی، همونطور که تو این فیلم معلوم است بعد از ۵ ثانیه خط آنتن قطع میشه. دوما مشکل من این است که میخام بگم که این مشکل حل نشده. اگر حرف من رو باور نمیکنید سری به سایت مثل i-phone.irبزنید ببینید خیلی از کسانی که خریده اند از آنتن دهی ناراضی هستن. اونوقت شما چطور میگید حل شده؟ مگه من چیز زیادی از شما خواستم.؟ من میگم که شماها که میگید که مشکل نداره خوب یک فیلم کوتاه بزارید تا ثابت بشه کی درست میگه و کی نهدوست من ، من و شما خودمون بهتر می دونیم دلیل این صحبت شما چیه !
وقتی این همه مطلب بصورت مستند از عدم مشکل آنتن دهی وجود داره و شما پاتون رو کردین تویه کفش که من فیلم می خوام این چه معنی داره ؟!
مشکل شما یه فیلم نیست ، اینه که نمی خواین قبول کنید که این مشکل بیش از این وجود خارجی نداره !! بهتر صورت مساله رو پاک نکنیم ...
منم از دوستانی که این گوشی رو دارن تقاضا میکنم یه فیلم مانند فیلم قبلی از گوشیشون بزارن.
شما مشکلت با قیمت بالای این گوشی هست ؟ حالا خودت نمی تونی بگیری جو میسازی بقیه هم نرن بگیرن !
نه عزیز اینطوریا نیست...
شما محبت کن برو واسه خودت یک تاپیک بزن ، کمپین تشکیل بده برای آنتن آیفون 4 ، ایشالله تا به نتیجه برسی آیفون 6 رو هم تجربه کردیم.
هر از چند گاهی دوستانی مثل شما پیدا میشن که این مسائل رو پیش می کشند ، حالا کار شما تموم بشه ، داستان یکی دیگه شروع میشه ...
بنده همینجا اعلام میکنم که شما با خیال راحت گلکسی بخر ، لذتش رو ببرن ، همیشه هم نگات به بخش آنتنش باشه که پره ، بعد هی به به چه چه کن بگو چه آنتی ....
یک کمپین هم راه بنداز راهنمایی کن هرکی آیفون 4 داره ، بفروشه خروس قندی یا گلکسی بگیره
به همین راحتی !
هزاران بار گفتم ، بازم میگم ، شما خیلی علاقه مندی با علم به اینکه این گوشی مشکل آنتن داره برو دنبالش ! ما هم با همین مشکل آنتن روزگار رو سر می کنیم
شما که هیچی رو قبول نمی کنی میگیم ios رو به روز کنید ، مدرک میاریم ، سند میارم ، نظر کسانی که دارند رو اعلام می کنیم ، برای هر کدوم یه دلیلی میاری
اینطوری که شما حرف میزنی ، یه مستند دو ساعته راجع به این مسئله بدیم بهت بازرم راضی نمیشی .
هیچ مساله ای نیست عزیز ، نخر ، خواهش می کنم این گوشی رو نخر ، من تقاضا دارم نخر
در ضمن بنده همینجا اعلام می کنم فروشنده هستم ، 12 تا مغازه تو پایتخت دارم ، 24 تا هم تو علائدین
Last edited by SIMON137; 30-08-2010 at 23:18.
نمیدونستم جواب درخواست یک فیلم ۳۰ ثانیه این همه حرف توهین آمیز است. به هر حال من به همه دوستان فروشنده حق میدم که اینطور عصبانی بشن. بلاخره داران گوشی ۷۰۰-۸۰۰ تومانی رو به ۲ برابر قیمت میفروشن. شاید منم اگر بودم و اینجوری بازارم داشت کساد میشد عصبانی میشدم. ولی برام جالب است که تو این تاپیک این همه حرف میزنید والی قادر نیستید که یک فیلم کوتاه نشون بدید که ثابت بشه حرفتون درست است. اصلآ من حرفم رو پس میگیرم یک فیلم ۱۰ ثانیه نشون بدید. فیلم ۲ ساعته پیشکش ! به همه کسانی که دوست داران باز هم در مورد این بحس اطلاعات کسب کنن به سایت سر بزنید. حتمن ببینید نظر کسانی که خریده چی بوده.
باز هم برام جالب است افرادی که اینجا این همه حرف میزنند قادر نیستن که یک فیلم نشون بدن. بجای این همه حرف زدن برین حرفتون رو ثابت کنین. راهش هم ساده است. تازه شما هم که پولدارید . براتون زیاد خارج نداره
این حرفتون پسندیده نبود دوست عزیزم
من خودم جزو فن بوی های اپلم ولی شما زیادی روش حساسید
دوست گلم اپل اونقدر خوبی داره که میشه از مشکل انتنش چشم پوشی کرد ولی باید قبول کنید که بله مشکل رو داره و شدشم داره و یک نوعی اپل رو تحت تاثیر قرار داده ولی خوبی هاش همون طور که گفتم بدی هاش رو پوشش میده همواره
این مشکلم قابل حل هستش دوستان ولی من به شخصه ترجیه میدم فعلا این همه هزینه نکنم البته من هرگز این گوشی رو از ایران نمی خرم و به شما هم توصیه میکنم این کار رو نکنید و از ایران خرید نکنید
موفق و دوست داشتنی باشید
نه دوست من ، شما چیز زیادی نخواستین اما زمانی که اینقدر مطمئن با نقل و قول متن انگلیسی اظهار نظر می کنید و بعد مشخص میشه متن رو چطور ترجمه کردین خب ... همچنین مستنداتی که واسه شما از معتبرترین سایت ها ارایه شد چیز کمی نبود !
باز هم اگه شما با مسئله مشکل دارید فکر می کنم بجای اینکه به امید دیدن یه فیلم که معلوم نیست از کجا هست باشید می تونید یه بنده خدایی که این گوشی رو داره پیدا کنید و در حد همون 30 ثانیه تست بگیرید تا خیالتون کاملا راحت بشه !
بنده به نظر شما احترام می ذارم و امیدوارم حقیقت رو پیدا کنید ...
موفق باشید .
شما شخصا حاضری یکجا قرار بذاری بعد اونجا مکالمه کنیم ببینیم مشکل قابل حل هست یا نه ؟نمیدونستم جواب درخواست یک فیلم ۳۰ ثانیه این همه حرف توهین آمیز است. به هر حال من به همه دوستان فروشنده حق میدم که اینطور عصبانی بشن. بلاخره داران گوشی ۷۰۰-۸۰۰ تومانی رو به ۲ برابر قیمت میفروشن. شاید منم اگر بودم و اینجوری بازارم داشت کساد میشد عصبانی میشدم. ولی برام جالب است که تو این تاپیک این همه حرف میزنید والی قادر نیستید که یک فیلم کوتاه نشون بدید که ثابت بشه حرفتون درست است. اصلآ من حرفم رو پس میگیرم یک فیلم ۱۰ ثانیه نشون بدید. فیلم ۲ ساعته پیشکش ! به همه کسانی که دوست داران باز هم در مورد این بحس اطلاعات کسب کنن به سایت سر بزنید. حتمن ببینید نظر کسانی که خریده چی بوده.
باز هم برام جالب است افرادی که اینجا این همه حرف میزنند قادر نیستن که یک فیلم نشون بدن. بجای این همه حرف زدن برین حرفتون رو ثابت کنین. راهش هم ساده است. تازه شما هم که پولدارید . براتون زیاد خارج نداره
من اصلا روی اپل حساس نیستم و اصلا طرفداری از اپل نمی کنم ،همینطور که همین الانش سامسونگ دارم . من مشکلم با نوع بحث هست ...این حرفتون پسندیده نبود دوست عزیزم
من خودم جزو فن بوی های اپلم ولی شما زیادی روش حساسید
دوست گلم اپل اونقدر خوبی داره که میشه از مشکل انتنش چشم پوشی کرد ولی باید قبول کنید که بله مشکل رو داره و شدشم داره و یک نوعی اپل رو تحت تاثیر قرار داده ولی خوبی هاش همون طور که گفتم بدی هاش رو پوشش میده همواره
این مشکلم قابل حل هستش دوستان ولی من به شخصه ترجیه میدم فعلا این همه هزینه نکنم البته من هرگز این گوشی رو از ایران نمی خرم و به شما هم توصیه میکنم این کار رو نکنید و از ایران خرید نکنید
موفق و دوست داشتنی باشید
اصلا و ابدا قصد و نیت توهین به هیچ شخصی رو هم ندارم به هیچ عنوان
بنده هم عرض کردم ، با توجه و علم به مشکل آنتن باید خریداری بشه ، توی همه پستام هم گفتم ، شما در هر شرایط در نظر بگیر این مشکل آنتن هست و باید به نوعی حلش کرد ، بعد برای خرید اقدام کرد ...
دقیقا کار ما هم همین هست که به شخص خریدار ، راهنمایی بدیم چرا این گوشی رو بخره ، چرا نخره ، به خدا ما از همون اولم گفتیم آقا این مشکل اینم راه حل ولی بعضی از دوستان اصرار و پافشاری بیجا روی مقایسه نامناسب دارند
مبنای توصیفات ما هم قیمت جهانی هست ، و اصلا روی قیمتش و صرفه اقتصادی خریدش تو ایران تکیه نمی کنم
Last edited by SIMON137; 31-08-2010 at 00:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)