من هوادار سرسخت اینگلیس بودم که خوب حذف شد اما اندک علاقه و ارادتی هم به فوتبال هلند دارم . امیدوارم تیم هلند با شایستگی جام رو امسال ببره خونه !
من هوادار سرسخت اینگلیس بودم که خوب حذف شد اما اندک علاقه و ارادتی هم به فوتبال هلند دارم . امیدوارم تیم هلند با شایستگی جام رو امسال ببره خونه !
من اینو قبول ندارم...خود هلند هم با گل آفساید بازی اوروگوئه اومد بالا...چه ربطی داره بابا...
اگه روحیه بازیکنها بخواد با پیش بینی هشت پا تضعیف بشه که باید فاتحه اون تیمو خوند...اینا همش خرافاته
بابا این هشت پا هم فهمیده اسپانیا قهرمان میشه،شما هم تا دیر نشده نظرتون رو عوض کنید،بعد بازی دیگه پشیمونی فایده ای نداره ها
آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم این چیزا افتاده؟؟؟
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم و این چیزا افتاده؟؟؟![]()
شما که حسودیتون شده رفتید یه طوطی پیدا کردید براتون برد هلند رو پیش بینی کنهآخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم و این چیزا افتاده؟؟؟![]()
فردا شب بعد باخت هلند معلوم نیست کار شما به کجا بیفته،آخی
دوستان هلندی به دل نگیرید این حرفارو ها،ما یه چیزی میگیم دور هم باشیم
اولندش که من به این 8پا متعقد نیستم بعدشم شما مال اینه دلتون میخواد هلند ببازه !
شمام نصفتون بعد یورو 2008 طرفدار اسپانیا شدین
عمرا کسی گیر بیاد از 10 سال پیش طرفدار این تیم بوده باشه
خب حقم دارن مگه تاحالا یه سومی داشته تو جام جهانی ؟
شمام برو تاپیک تیم خودت
بعدشم این پرچم اسپانیا نزدیک ترش بود رفت توش این که دیگه کاری نداره
اخه این موجود چندش کی هست که بگه هلند شکست میخوره (به نظر من فقط می تونه بازیهای المان رو درست پش بینی کنه میگی نه نگاه کن) تا خدا نخواد هیشکی هیچکاری نمیتونه بکنه حتی هلند . ولی میدونم که خدا پاداش زحمات این تیم , صبر این تیم توی این 30 سال رو خواهد داد چون این جام بیشتر از اینکه حق اسپانیا باشه حق ماست . مطمئنم هیچکس مخالف این حرف نیست .
اولندش که ما دلمون نمیخواد هلند ببازه،مت مطمئنیم که هلند میبازه
اولندش که من به این 8پا متعقد نیستم بعدشم شما مال اینه دلتون میخواد هلند ببازه !
شمام نصفتون بعد یورو 2008 طرفدار اسپانیا شدین
عمرا کسی گیر بیاد از 10 سال پیش طرفدار این تیم بوده باشه
خب حقم دارن مگه تاحالا یه سومی داشته تو جام جهانی ؟
شمام برو تاپیک تیم خودت
بعدشم این پرچم اسپانیا نزدیک ترش بود رفت توش این که دیگه کاری نداره_
مام هممون قبل از یورو اسپانیا رو دوست داشتیم،شما یه جوری حرف میزنی انگار هلند 10بار قهرمان جهان شده![]()
میبینمت تو فینال !
راستی چارتا اسطوره اسپانیا هم بعدا بگو من بیام بیدونم کی بوده
انگار یوهان کرایف یا نیسکنز یا برکمپ یا کلایورت یا رود گولیت یا فن باستن یا فرانک رایکارد کدوم از اینا داشتین ؟
عزیز ما هرچی بودیم توی دهه هفتاد میلادی بهترین تیم جهان بودیم پشت سرهم رفتیم فینال
بعدشم به میزبان ها خوردیم سال 2002 کره چجوری اومد بالا !؟
بعدشم شما برو یه یوزر دیگه برا خودت بساز !![]()
شما بار اولته جام جهانی میبینی،آره؟میبینمت تو فینال !
راستی چارتا اسطوره اسپانیا هم بعدا بگو من بیام بیدونم کی بوده
انگار یوهان کرایف یا نیسکنز یا برکمپ یا کلایورت یا رود گولیت یا فن باستن یا فرانک رایکارد کدوم از اینا داشتین ؟
عزیز ما هرچی بودیم توی دهه هفتاد میلادی بهترین تیم جهان بودیم پشت سرهم رفتیم فینال
بعدشم به میزبان ها خوردیم سال 2002 کره چجوری اومد بالا !؟
بعدشم شما برو یه یوزر دیگه برا خودت بساز !![]()
4تا اسم حفظ کردی حالا اومدی کلاس میذاری که چی؟فینال رفتن که هنر نیست،تا حالا قهرمان شدید؟حالا این بار که به میزبان نخورده هلند ببینم بعد از باخت به اسپانیا چه بهونه ای میارید
در ضمن سال 2002 که کره جنوبی امد بالا یادم نمیاد هلند جزو 4تا تیم اومده باشه،شما یادته؟؟؟؟؟هرکس یادشه بیاد بگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)