گرافیک 5850 لپ تاپ ربطی به 5880 دسکتاپ نداره.
این گرافیک بر پایه 5770 دسکتاپ و گونه کمی ضعیف تر آن است.
گرافیک 5850 لپ تاپ ربطی به 5880 دسکتاپ نداره.
این گرافیک بر پایه 5770 دسکتاپ و گونه کمی ضعیف تر آن است.
2 تاسوال:
1.آیا سرعت هارد در کار لپ تاپ خیلی تاثیر داره؟ یعنی مثلن می ارزه با همین قیمت هارد 500 با سرعت بالاتری گرفت؟
2.وزن لپتاپ با باتری و شارژر روی هم چقدر میشه؟ خیلی اذیت میکنه؟ می ارزه به خاطر وزن یه لپ تاپ سری ea سونی با گرافیک 5650 و وزن 2.35 بگیرم؟
ببخشید دوست عزیز شما این اطلاعات از کجا داری یه شخصه دیدی؟
ممنون
اخه یکسری واقعا تعریف میکنند از این مدل...منم اولین لب تاپم هست نمیخوام زود از دور خارج شه..شما پس همین n61jq رو پیشنهاد میکنین؟؟؟واقعا گرافیک 5850 gddr5 این لب تاپ چشمامو کور کرده هیچ لب تاچ دیگه ای رو نمیتونم ببینم!!!![]()
هارد مثل CPU یکی از مهمترین قسمت هایی است که در کارکرد لپ تاپ تاثیر داره. مثلا اگر سی پی یوی یک سیستم بالاترین سرعت رو هم داشته باشه اما هارد سرعت کمی داشته باشه در خیلی از موارد نمیشه از سرعت کامل لپ تاپ استفاده کرد. کوچکترین نمونه اش رو میشه سرعت بوت ویندوز, باز کردن برنامه ها, رند و کانورت کردن, باز کردن گالری عکس ها و غیره اشاره کرد.
اگر هارد شما 5400rpm است و توانایی عوض کردن هارد رو داری بهتره که هاردی رو که ویندوز و برنامه ها رو توش نصب میکنید با یک هارد با سرعت بیشتر عوض کنید. اما در نظر بگیرید که همه هاردهای پر سرعت تر از 5400rpm همیشه مناسب نیستند. مثلا بعضی هاشون باطری بیشتری نسبت به کاری که انجام میدند مصرف میکنند پس مصرف باطری در اینگونه هاردها میره بالا. اما بعضی از هاردها هستند که با وجود اینکه 7200rpm هستند اما مصرف باطریشون به اندازه مصرف یک هارد 5400rpm میمونه. پس قبل از تهیه یک هارد باید خوب در موردش تحقیق کرده باشید.
نکته ی دیگه گارنتیه لپ تاپ هست. گارانتی و وارانتی زمانی معتبره که شما لپ تاپ را باز نکرده باشید, چون اگر شرکتی که گارانتی لپ تاپ شما رو بر عهده داره متوجه بشه که کوچکترین قطعه لپ تاپ عوض شده, جوابگوی گارانتیه 2 ساله شما نخواهند بود. البته شیوه هایی برای باز کردن پیچ ها مانند استفاده از کیسه فریزر برای ضربه نزدن و جا ننداختن روی پیچها وجود داره که میشه بکار برد تا شرکت گارانتی متوجه باز شدن لپ تاپ نشه.
به این صورت که شما قطعه مورد نظرتون رو عوض میکنید, بدون اینکه روی سر پیچ ها زخمی بشه و یا نقطه گودی در تهشون ایجاد بشه. بعد اگر کارتون به گارانتی کشید میتونید قطعه اصلی خودش رو دوباره بندازید جا و لپ تاپ رو تحویل بدید.
یک شیوه دیگه برای زخمی نکردن سر پیچ ها که کمی تخصصی تره. استفاده از چسب قطره ای یا چسب هایی است که بصورت ژله ای به نوک پیچ گوشتی میچسبند تا در هنگاه استفاده کردن از پیچ گوشتی پیچ ها رو زخمی نکنه. نکات دیگه ای هم مانند استفاده از دستکش نخی جهت نماندن اثر انگشت روی قطعات فلزی و غیره هم وجود داره که باید دقت بکنید.
در کل به نظر من اگر میخواهید که از یک هارد 5400 به 7200 معمولی کوچ کنید ارزش این رو نداره و تفاوتش اینقدری نیست که شما رو متعجب کنه. اما اگر از یک هارد 5400 میخواهید به یک هارد SSD یا هارد solid state hybrid همراه با Adaptive Memory کوچ کنید, در اون صورت تصمیم بهتری گرفتید و از نتیجه ی کارتون لذت خواهید برد.
لپ تاپ من هم ایسوس هست اما متاسفانه با وجود اینکه دو هارد 500 داخلش وجود داره اما سرعتشون 5400 هست. به همین دلیل تصمیم گرفتم که هاردی رو که ویندوز و برنامه ها توش نصب میشه و همیشه در سمت راست زیر لپ تاپ قرار داره رو با یک هارد solid state hybrid عوض کنم. توضیحاتش رو که قبلا برای دوستان گفتم رو میتونید در تاپیک زیر بخونید...
این هاردی که در لینک بالا معرفی کردم مصرف انرژیش حتی از یک هارد 5400 هم کمتره و زمان پاسخگوییش تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه چون داخل خودش 4 گیگ هارد SSD داره و برای بوت ویندوز و لود کردن سریعتر برنامه از SSD استفاده میکنه.طبق بنچ مارکهای گرفته شده این هارد سرعتش از یک هارد دسکتاپ 3.5 با سرعت 10.000rpm بیشتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E H R A N; 25-07-2010 at 01:09.
دوستان سلام
من بالاخره با دو نرم افزار اطلاعات سیستم که از اینترنت دانلود کردم، مشخصات سخت افزاری لپ تاپم رو گرفتم. موردی بد جور من رو متعجب کرده . همه چیز درست و عالیه . رم کینگ استون هست و دو تا هم اسلات رو داره این لپ تاپ . فقط فرکانس رم ها روعدد عجیبی اعلام کرده هر دو نرم افزار . عکس گرفتم . ببینید و نظرتون رو بگید . شاید هم درست باشه من دارم اشتباه می کنم.
![]()
رم شما مشکلی نداره و عالی هم کار میکنه.
عدد 667 رو باید ضربدر 2 بکنی تا فرکانس اصلی رم مشخص بشه. یعنی میشه 1333![]()
یکی از اقوام نزذیک تو کاره کامپبوتر و لپ تاپه میگه من برای هرکسی اک اس آی گرفتم زود خراب شده. چیزی که خودم به شخصه دیدم یکی از دوستان یه لپ تاپ داشت دو ساله مادر بردش سوخت!!!!!!!!!!!!
منم میخواستم 640 ge بگیرم انقدر ولی از بدی هاش دیدم که سراغش نرفتم.من پسر خالم تو شریفه میگه برای لپ تاپ نمایشگاه گذاشته بودم همه میگفتن این مدل بده.
مهران جان مرسی از پاسخ ات خیالم راحت شد .. همین احتمال رو می دادمولی نمی دونم چرا فکر می کردم اگر بخواد در عددی ضرب بشه باید ضربدر سه بشه
پس با این اوصاف اون موردی هم که دوستان در مورد تفاوت N61JQ-JX014V , N61JQ-JX061V مطرح کرده بودن مبنی بر اینکه نوع رم و یا فرکانس باس اون متفاوت هست ، نمی تونه درست باشه . با توجه به این اطلاعات ، تفاوت سخت افزاری وجود نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)