تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 215 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض کمک در مورد svchost.exe

با سلام
    من یک مشکلی دارم که اعصابمو خورده کرد میخواستم. من مبتدی رو کمک کنید
    تو مسیرC:\Windows یک چیزی با این نام svchost.exeوجود داره که تمامی انتی ویروسها اینو شناسایی وپاکش میکنن ولی به محض اینکه یک برنامه رو اجرا یا نصب میکنم سریع برمیگرده ..تازه بعد از اینکه دستکاریش میکنم این پیغامو میده:Genric Host Procses For Win32 Servises این ویروس یا تروجان یا هیچ کدوم من باید با این چیکار کنم .الان ویندوز ویستا نصب کردم فکر کردم دیگه تو ویستا نمیاد ولی تو ویستا هم هست و وقتی پاکش میکنم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه وقتی که یک برنامه رو با ادمینستراتور اجرا میشه وباز اون لعنتی برمیگرده سر جاش ایا میشه اینو جوری پاک کرد که دیگه برنگرده..اگه میشه منو راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوات پیش خودمه

3 تا چیز لازم داری:

1- یک برنامه Prosses Manager و Startup Manager. من TweakNow PowerPack رو پیشنهاد می کنم.
    2- این برنامه
    3- یک ویروس کش قوی. که من Zone Alarm رو پیشنهاد می کنم

مراحل کار:

اگر این کار ها رو تو safe mode و بعد در حالت معمولی انجام بدی بهتره

1- با اون برنامه Prosses Manager و Startup Manager باید ابتدا هر برنامه ای که از Documents and settings اجرا می شه رو تعطیل کنی و بعد همه ی Startup هایی که تو اونها اسم "brontok" یا همین چیز ها یا "*.pif" یا فیلی بود که بدون محل اجرا بود حذف کنی
    (سختش همین بود)
    2- با این برنامه ای که لینک کردم همه چیز رو چک کنی (البته لازم نیست همه ی درایو ها رو انتخاب کنی)
    3- با ویروس کش یک اسکن کامل می کنی

نتیجه:

دیگه هیچ Brontokی تو کامپیوترت نیست
    خیلی خیلی ممنون واقعا مفید بود
    نجاتم دادی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سرچ بکن عزیز

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    به نظر من سیستم شما به ویروس Win32.jefoo.A آلوده شده!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

این ویروس چسبیده به سرویسهای ویندوز شما(احتمالا)
    شما یک اشتباه کردید و اون اینکه : قبل از پاک کردن ویروس نمی بایست ویندوز دیگه ای نصب کنید کنارش.در هر صورت عیبی نداره چون نمیدونستید.

حالا به حالت Safe Mode ویندوز برید و با آنتی ویروس کل هارد را اسکن و از ویروس پاکسازی کنید.بعد به حالت Normal برگردید .آنتی ویروس را روی High Security بگذارید و مجددا اسکن کنید تا مطمئن شوید هیچ اثری از ویروس باقی نمونده.

قبل از انجام کارهای بالا از آپدیت بودن آنتی ویروس خود اطمینان حاصل کنید.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    من یک مشکلی دارم که اعصابمو خورده کرد میخواستم. من مبتدی رو کمک کنید
    تو مسیرC:\Windows یک چیزی با این نام svchost.exeوجود داره که تمامی انتی ویروسها اینو شناسایی وپاکش میکنن ولی به محض اینکه یک برنامه رو اجرا یا نصب میکنم سریع برمیگرده ..تازه بعد از اینکه دستکاریش میکنم این پیغامو میده:Genric Host Procses For Win32 Servises این ویروس یا تروجان یا هیچ کدوم من باید با این چیکار کنم .الان ویندوز ویستا نصب کردم فکر کردم دیگه تو ویستا نمیاد ولی تو ویستا هم هست و وقتی پاکش میکنم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه وقتی که یک برنامه رو با ادمینستراتور اجرا میشه وباز اون لعنتی برمیگرده سر جاش ایا میشه اینو جوری پاک کرد که دیگه برنگرده..اگه میشه منو راهنمایی کنید.
    دوست عزیز

شما باید مشکلتان را در تاپیک اختصاصی آن مطرح کنید .در مورد مشکلتان هم باید بگویم svchost.exe از پروسه های

حیاتی ویندوز به شمار می رود .مسیر واقعی آن Windows\System32 می باشد .بعضی از ویروسها فایلی با همین نام

را معمولا در پوشه ویندوز ( ولی نه در System32 ) ایجاد می کنند .الته بعضی نیز کدهای خود را به داخل svchost.exe

تزریق می کنند که حساب این گونه موارد جدا است .این یعنی این که هر svchost.exe که در Task Manager می بینی

ویروس نیست و اگر از ویستا استفاده می کنی و User Account Control را غیر فعال نکرده باشی من با اطمینان

می توانم بگویم هیچ کدام از آنها ویروس نیستند ولی برای اطمینان بیشتر با یک ضد ویروس قوی سیستمت را

اسکن کن اگر چیزی پیدا نکرد خیالت راحت باشد.

داره خودمونی میشه sibsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    مشکلی که من دارم این است که پهنای باند زیادی از اینترنت من صرف دانلود چیز ناشناخته ای میشود و درحالیکه دارم 10 کی دانلود میکنم فقط 2 کی به فایلم اضافه می شود کسپر - نود32 - مک افی - سوپر آنتی اسپای ور را هم دارم و همگی آپگرید هستند.
    اگر میشود راهنماییم کنید با تشکر.

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

9 كمك!!!

سلام دوستان
    به من در از بين بردن يه جونور كثيف كمك كنيد!!
    عرضم به حضورتون اين ويروس يا ... پدر من رو در آورده چند تا كار انجام ميده :
    از كار انداختن سيستم مديريت شبكه كه دو تا فايل yreghpl.exe و vbegdwp.exe.هستند چون به از كار انداختن اينا در Task manger مديريت شبكه فعال ميشه ولي بعد از چند ثانيه دوباره مياد روي processes
    از كار انداختن آنتي ويروس كه ناد آخرين ورژنش با آپديت باشه!!
    تكثر فوق العاده سريع از طريق شبكه داخليlan
    باز نكردن درايو هاي هارد به طوري كه مجبور به فرمت كردن همه شدم!!!!! ولي بازم دوباره همين طور هست

خواهش مي كنم كمك كنيد
    فقط هر چه سريعتر بهتر چون ديگه دارم ديوونه ميشم

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

يعني كسي نمي دونه كه اين چيه ؟؟؟
    تو رو خدا كمك كنييييييد!!!!

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    به من در از بين بردن يه جونور كثيف كمك كنيد!!
    عرضم به حضورتون اين ويروس يا ... پدر من رو در آورده چند تا كار انجام ميده :
    از كار انداختن سيستم مديريت شبكه كه دو تا فايل yreghpl.exe و vbegdwp.exe.هستند چون به از كار انداختن اينا در Task manger مديريت شبكه فعال ميشه ولي بعد از چند ثانيه دوباره مياد روي processes
    از كار انداختن آنتي ويروس كه ناد آخرين ورژنش با آپديت باشه!!
    تكثر فوق العاده سريع از طريق شبكه داخليlan
    باز نكردن درايو هاي هارد به طوري كه مجبور به فرمت كردن همه شدم!!!!! ولي بازم دوباره همين طور هست

خواهش مي كنم كمك كنيد
    فقط هر چه سريعتر بهتر چون ديگه دارم ديوونه ميشم
    سلام دوست من

فکر می کنم یک ویروس جدید است شما فایل زیر را با حجم 208 کیلوبایت داونلود و اجرا کنید.در صفحه اول گزینه

Do a system scan and save a logfile را انتخاب و گزارش اسکن رابه طور کامل اینجا Copy&Past کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اجازه اجرای این برنامه را نداد نام آن را تغییر دهید و دوباره امتحان کنید باز اگر اجرا نشد در حالت Safe Mode

امتحان کنید ولی اگر باز هم نشد بگویید تا شاید راه دیگری پیدا کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •