امروز تمومش کردم خیلی باحال بود اما به نظر من به modern warfare 2 نمی رسید .
امروز تمومش کردم خیلی باحال بود اما به نظر من به modern warfare 2 نمی رسید .
موافقم.اون یه جورایی حماسی بود.حس خاصی به ادم میداد؟
الان به نظر شما بازیی هم هست که اشکال نداشته باشه؟!شما الان بهترین بازی جهان رو هم بگیری باز یک ایراد کوچیک که زیادم به چشم نمیاد ازش می گیری...مشکل ما اینه که عادت کردیم به ایراد گرفتن دست خودمونم نیست(جسارت نباشه ولی کاملآ مشخصه شما از بازی خوشت نیومده از لحن حرفاتون)حرفت واسه اونایی که ایراد بی مورد میگیرن درسته نه همه کسایی که اشکالای بازی رو میگن مثل موسیقی بازی!
بازی خوبیه و همه ما حداقل اینو یه بار تموم میکنیم ولی آیا کل این بازی ارزش MW 2 رو داره؟ همه چیش مدیون انجین و زحمات IW هستش اگه رکوردی هم زد(که به نظر نمیرسه)دلیلش به کیفیت برتر نیست بلکه اثرات MW هستش!
+
به هر حال black ops رو اگر من و شما با هزار تا مشکل و ایراد چه تو نصب و چه تو خود بازی میبینیم هم سن و سالهای من و شما تو کشورهای دیگه که بازی اورجینال میگیرن یکی از بهترین لحظاته واسشون وقتی از بازی لذت میبرن(شاید کسی که میگه mw2 از این بازی برتره به خاطر سلیقه باشه که از سبک جنگهای مدرن پیروی می کنه)
و اون قسمت حرفتون هم جالبه...شما خیلی بدبینانه هم به قضیه نگاه کنید باز مقتضیات زمان و پیشرفت رو در نظر بگیرید فرق فروش دیروز mw2 رو با black ops امروز متوجه خواهید شد(فکر می کنید چند درصد تو این تاپیک از اجرا نشدن بازی به خاطر ضعف سیستمشون گلایه کردن؟!!بد نیست سری به تاپیک mw2 هم بزنید)
+
منظور از کیفیت برتر رو متوجه نشدم!!اگر کیفیت نداشت چرا همه منتقدا و سایتهای معتبر به این شماره از بازی نمره عالی 9 رو دادن؟؟!!!!و در اخر اینم خوبه در نظر بگیریم که اگر قرار بر اثرات گذاشتن باشه mw2 باید رو mw3 که قرار هست بیاد اثر میزاره...black ops کلآ از نظر داستان و ساختار با mwها فرق داره . . .
در هر صورت اگر من دارم اشتباه قضاوت می کنم عذر می خوام
Last edited by B.3.S.T; 14-11-2010 at 16:56.
توی پوشه اصلی خود بازی هست به نام **(players)**
سلام هنوز کرکی واسه آنلاین نیومده؟؟
سلام من امتحان کردم تو پی سی باید دکمه space رو نگه داری تو منو اصلی از صندلی بلند میشی و میری سمت کامپیوتر
من تونستم مد زامبی رو با وارد کردن DOA بازی کنم خیلی باحاله اما مد دوم رو با وارد کردن ZORK نتونستم بازی کنم
اما خیلی جالبه حتما امتحان کنین
واقعا همه چی سری اولش خوبه بعدش چینی میشه مدرن 1 و 2 و WAW کجا و این کجا همون مرحله اولش بازی کردم با توجه به گیم پلی باز ی متوجه شدم مالی نیست
سلام من نسخه روسی رو دانلود کردم
اما بجز 2 تا فایل steam چیز دیگه ای برای نصب نیست چطوری باید نصبش کنم
13mb- دانلود کرک نهایی SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombie
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)