بفرمایید؛ اینم لینک مجموعه ی کاملی از عکس های این ویدیو...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید؛ اینم لینک مجموعه ی کاملی از عکس های این ویدیو...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز چرا دروازه بان کاری نمیتونه بکنه؟!...شما همین صحنه ها رو میتونی توی فیفا ببینی که دروازه بانان چقدر طبیعی واکنش نشون میدن و یا توپ رو دفع می کنن یا این که با این که واکنش نشون میدن ولی توپ گل میشه.. در مورد دروازه بان تو اون صحنه كه بازيكن حريف توپ رو به گوشه دروازه ميزنه اينو ميتونم بگم دو حالت وجود داره اول اينكه ضعف دروازه بانها و دوم اينكه شايد دروازه بان تو اين موقعيت كاري ديگه از دستش برنميياد همونطور كه تو فوتبال واقعي ميبينيم دروازه بان بعضي مواقع عكس العمل نشون نميده و واستاده توپ رو نگاه ميكنه و تو پ ميره تو گل البته شكي نيست كه هنوز دروازه بانها مشكل دارند ( حسين كجا خوندي كونامي داره روي دروازه بانها كار ميكنه ) توضيح بده ....
از این صحنه ها توی نسخه قبلی هم دیده شده و کلا دورازه بان در PES نقش چغندر رو ایفا میکنه...
چنان میگین توی یک سال نمیشه این مشکل رو برطرف کرد هر کی ندونه فکر میکنه منظور از یک سال یک ساعت بوده...میشه بگین فیفا چند سال زمان برای موشن کپچر صرف کرد؟!بله درست هنوز هم كمي روباتيك هستش و البته نسبت به نسخه 10 اگر منصف باشيم به نظره من خيلي بهتر شده البته توي يكسال نبايد از اين بيشتر انتظار داشت در كل بازي نسبت به نسخه 10 خيلي نرم تر شده و يه جورايي شده فيفا با نرمي كمتر
فیفا حرکات رو کم کم به بازی اضافه کرد و اون رو توسعه و افزایش داد...حالا کونامی بعد دو سال هنوز نتونسته این مشکل رو برطرف کنه.
شما رو هم خیلی جو گرفته...البته منکر توانایی های مسی نیستم...ولی مسی هم نشون داد جلوی مدافعین درست و حسابی وقدرتمند کاری نمیتونه بکنه...کاری که تیم اینتر با بارسا و مسی کرد.. د رمورد مسي اينو بگم اينو فراموش نكنيم مسي تو واقيت هم با بقيه فرق داره و هميشه وقتي دريب ميزنه( قاط ميزنه ) 2 نفر كه نه 5 نفر رو جا ميزاره اون بهترين مدافيعن جهان كه اين موضوع رو بارها يدديم كه كسي نمي تونه مسي رو مهار كنه و باز هم اينجا بايد در مورد مدافيعن برگردم به همون قضيه select بازيكنا
در ضمن ما که چیزی از مسی در جام جهانی ندیدیم...شما اگه بازی ارژانتین و یونان رو دیده باشی باید یادت باشه که پاپاستوپولوس مدافع جوان یونان چه بلایی به سر مسی آورده بود و اون رو مهار کرده بود...
در مورد توانایی های مسی هم اغراق شده...همونطور که در مورد Overall بازیکنان تیم های دیگه هم اغراق شده و به بعضی تیم ها ظلم شده.
من یکی که فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته...کاری که توی سه چهار سال انجام نشده توی این چند ماه هم انجام نمیشه...اميدوارم تو اين چند ماه دروازه بانها و مدافعين مشكلاتشون حل بشن ......
بدبین نیستم...واقع بینم
Last edited by B3HZ@D; 04-08-2010 at 21:26.
منم ویدیو رو دیدم
کونامی یه تور دروازه نمیتونه درست کنه چه برسه به مدافعین و دروازه بان و . . .
دوست من فیزیک بازی فقط منوط نمیشه به بازیکنان و توپ بازی . اگه تنها به حرکت بازیکن ها دقت کنی میبینی همچنان مثل گذشته بدن ها شون موقع تغییر جهت و دریبل زدن خشک هستش اون انعطافی رو که همه انتظارش رو دارن رو نداره . البته این نظر من هستش و می تونه درست نباشه .
در مورد زمان پاسخ دهی هم اگه توجه کرده باشی میبینی که گفتم حدس میزنم و برداشت من اینطور بوده اما اصلا نگران نباش از سابقه ای که از کونامی سراغ دارم این حدسم خیلی زود به واقعیت تبدیل میشه مگر اینکه معجزه ای رخ بده . که با پیشینه ای که من از از کونامی سراغ دارم و اون گندی که تو بازه بین دمو و بازی اصلی نسخه قبل زد اصلا امیدی به کونامی برای معجزه نمیشه داشت .
حداقل امسال بازگشت پادشاه یه سال به عقب میافته .
اینم در نظر بگیر من خودم از شماره اول بازی تا نسخه 2010 با این بازی زندگی کردم و حتی یکبار هم نشده برم سراغ فیفا ولی امسال منتظر میشم اگه انتظارم براورده نشد از بازی برای اولین بار میرم سراغ فیفا نکست رو کامپیوتر .![]()
اقا بنده شخصا به عنوان کسی که سالهاست فقط و فقط فوتبال بازی میکنم اشکالات خیلی زیادی رو به این بازی وارد میدونم که با دمو هایی که منتشر شده بعید میدونم حل شده باشه !
بزرگترین مشکل pes که از 2009 شدت گرفت و 2010 کمی بهتر شد اما قابل ملاحضه نبود ضعف شدید خط دفاعی و مترسک بودن دفاع در برابر مهاجم هاست .... توی این بازی شما اگر رونالدو یا اتو و یا مسی رو داشته باشید بازی رو بردید بدون این که چیزی از بازی در اون حد بدونید ! توی فیفا یه بازیکن نمیتونه از اول تا اخر زمین رو یه تنه بدون این که قدرتش کم بشه و خسته بشه بدوه و توپ و گل کنه ! توی pes شما به من یه مسی بدید من یه نیمه توپ و واستون نگه میدارم ! اصلا فرم دریبل زدن ماله زمان مارادونا هست ! زمانی که فوتبال پیچیدگی الان رو نداشت و یه بازیکن سرعتی و تکنیکی میتونست گازش و بگیره مستقیم بزنه به قلب دفاع و توپ و گل کنه !
یه اشکال دیگه سر قسمت توانایی یا همون ability بازیکنهاست ! اونجایی که شما اگر تمام توانایهای یه بازیکن رو 99 بزارین اما سرعتش رو 60 بزارین به هیچ عنوان کارایی نداره ! و دقیقا برعکس ! یه بازیکن سرعتی نقش بهترین بازیکن دنیا رو بازی میکنه ! یعنی سرعت تو این بازی برای یه بازیکن حرف اول و اخر رو میزنه ! و یا یه نکته دیگه سر این هست که مثلا قدرت ضربه ازاد زدن وسلی اسنایدر با پارک جی سونگ یکیه ! بازی با اعداد هم چیزی رو حل نمیکنه مثلا 86 با 90 زیاد فرق انچنانی ندارن ! شیوه امتیاز دادن به قابلیت های یه بازیکن همون وینینگ الون 99 پلی استیشن هست و تا الان ادامه داره !
سرعت مسی نسبت به بقیه بازیکنان داخل زمین خیلی زیاده توی این ویدئو شما یک بار دیگه نگاه کن اصلا کسی نمیتونه متوقفش کنه غیر عادی تیز و سریعه توی این ویدئو .
البته من همین انتقاد رو توی سایت pesfan کردم که در جواب بهم گفتن درجه سختی بازی روی low بوده .
یعنی توی ویدئوی شما بازیو کسی گزارش میکنه ؟؟؟؟؟ راستش توی این ویدئویی که من دیدم فقط همون اولش قبل از شروع بازی یکی از دیالوگهای گزارشگر نسخه قبلو پخش میکنه که از نسخه قبل روی این گذاشتن این میتونه موقتی باشه شاید هنوز بخش گزارشگری کامل نشده که روی بازی نذاشتن به هر حال نباید عجله کنیم شاید طبق وعده ای که دادن گزارشگر جدیدی برای این نسخه انتخاب شده باشه اصلا مگه توی پیش نمایشهای قبلی بازی نداشتیم که میگفتن کونامی گفته گزارشگر جدید برای این بازی در نظر گرفته شده ؟
این امروز توی یکی از تاپیکهای سایت pesfan خوندم اگه خواستی میتونم پیداش کنم .
درسته محمود جان مسی در زمینه دریبل زنی و خلاقیت دربازی کم نظیره و اینو بارها در زمین به اثبات رسونده اما انصافا از هر چند بازی میتونه یک چنین حرکتی انجام بده در صورتیکه با این سرعت و واکنشهای خارق العاده ای که ما توی این ویدئو دیدیم میشه گفت بارها در یک بازی میشه اینکار رو با مسی انجام داد البته اینو باید در نظر گرفت که این مساله فقط بخاطر حرکات بسیار سریع مسی نبود مدافعین هم توی این صحنه بسیار ضعیف و منفعل کار کردن اصلا انگار نه انگار که یکی پا به توپ داره از جلوشون رد میشه .
ببینید من نگرانیم از اینه که کونامی با این عدم تناسبی که در بازی ایجاد کرده ( سرعت بسیار بالای بازیکنان بزرگ یا سرعتی و در طرف مقابل ضعف شدید مدافعین ) ممکنه بازیو مثل نسخه قبل خراب کنه چون با این شرایط راحت میشه با این دست بازیکنان یک تنه همه کار توی بازی انجام داد خصوصا وقتی که فلش آمادگیشون قرمز باشه اونوقت دیگه باید بقیه بازیکنان میدون وایستن و مسی و امثال مسی رو تماشا کنن که کل میدونو دور میزنه اصلا اینجوری انصافا آیل منو شما ترغیب میشیم که از تاکتیکها و کارهای گروهی برای رسیدن به گل استفاده کنیم ؟ اصلا اسم اینو میشه گذاشت بازی فوتبال ؟؟؟؟
............................
من که امروز بدون هیچ ترسی از کسی رفتم توی تالار تخصصی فن ها و طرفداران دو آتیشه این بازی توی pesfan و همین انتقاداتی که اینجا کردم اونجا هم صراحت بیان کردم چون دیدم مثل همیشه یک عده فقط میگن همه چیز عالیه انیمیشنها فوق العاده هستن گرافیک خارق العاده هستش و .......
من نمیگم این بازی همه چیزیش خرابه اما نمیتونم اینم قبول کنم که از ایرادات واضح اون همش تعریف بشه و مشکلات مشخص این بازی همش نادیده گرفته بشه اینجوری ما داریم سر کیو کلاه میذارم ؟ کسی غیر از خودمون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول آقای xfashistx آدم باید واقع بین باشه چرا که تجربه نشون داده همیشه همون رویا و تصوری که از بازی هر ساله داشتیم در اولین روز اجرای بازی نا امید کننده تر بوده تا خوشحال کننده من به نوبه خودم دوست ندارم با شکل گرفتن یک رویای پوشالی از pes روزهای باقی مانده تا عرضه بازی رو به خاطر روز شماری به سختی بگذرونم من دیگه نمیخوام با اولین اجرای بازی احساس دلسردی ناشی از تفاوتهای زمین تا آسمونی که با ذهنیتی که از قبل داشتم پیدا کنم.
ولی همون واقع بینانه یه مول ته دلم امسال روشن تره.
من امیدوارم که اینا درست بشن ولی خیلی چشمم آب نمیخوره .
نه شرکت ea یک قرارداد بلند مدت و گران قیمت با فدراسیون فوتبال انگلیس بسته که کاملا لایسنس این لیگ در اختیار ea باشه.همینطوری هم دیگه معلوم نیست بتونن منچستر و لیورپول رو با لایسنس در بازی بزارند چه برسه به ارسنال و چلسی.
البته کونامی هم لایسنس لیگ ایتالیا رو داره. که البته زیاد فرقی نمیکنه چون ea هم داره ولی فقط در فیفا ارم این لیگ رو نمیتونه بزاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)