دوستان چه برنامه ای نصب کنم که بعد بتونم برنامه های جاوا رو نصب کنم؟
دوستان چه برنامه ای نصب کنم که بعد بتونم برنامه های جاوا رو نصب کنم؟
از این برنامه استفاده کنین :
واسه تست اینکه کار میکنه یا نه میتونین از این دوتا برنامه ی دیکشنری استفاده کنین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر كنم بهترين راه اينه كه برنامه هاي جاوا رو تبديل كنيبه اندرويد ...
واسه اين كار برنامه هست ...
ميتوني توي انجمن اندرويد درخواست بدي و برنامه اش هم هست ميتوني بگيري خودت درست كني ...
عزیز کلا باید j2me runner نصب باشه تا بشه همون برنامه های تبدیل شده از jar به apk رو هم مورد استفاده قرار داد.فكر كنم بهترين راه اينه كه برنامه هاي جاوا رو تبديل كنيبه اندرويد ...
راستی home++,91ihome هم روی x10 کار میکنن میتونین امتحان کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by johnypersian1656; 20-06-2010 at 21:46.
بار صدم و بار دوم رو اشتباه گرفتی جونم!!!! در ضمن مال چند صفحه قبل بود که رد شدیم ازش واسه دوستان دیگه نوشتم
من به این هندزفری نیاز دارم
دوستان ...
فكر كنم بعضي از دوستان يه مشكلي مثل اين داشتن ...
درست ميگم ؟؟؟امروز موقعی که بهم زنگ میزنند این پیغام خطا رو میده: Crash. AdvnceSMS has stopped unexpectedly by internal error و میپرسه که یک Email Report بفرستم یا نه؟ البته اگه Dont Send رو بزنم به کارش ادامه میده و میتونم صحبت کنم. مشکلش چیه؟
فكر كنم meha همچين چيزي داشت ...
حالا جوابي كه براش پيدا شده ...
شما برنامه به اسم TotalRecall نصب کردید؟ بنظر میاد شما هم چین برنامه نصب دارید یا داشتید و این برنامه داره مشکل درست می*کنه.له ، برنامه زو با process man. کامل حذف کردم درست شد.
با تشکر. این برنامه رو از همین فروم گرفتم . سایر دوستان حواسشوم باشه.ببينيد شما هم مشكلتون حل ميشه ؟؟؟ایول مشکل من هم حل شد . خیلی جالب بود که اصلا اسم advance sms به این نرم افزار هیچ ربطی نداشت
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دقیقا من همین نرم افزار را حذف کردم و مشکلم حل شد
زرین جان شما ایکس10 خریدی ؟؟
دست به دلم نزار ...
نه...پولش داشت جور ميشد ....يه نامردي گند زد بهم ...
واسه چي ؟؟؟اگه چيزي ميخواي بدوني بگو ....
يادمه دوستاني بودن كه ميخواستن از خارج بخرن اين گوشي رو ....
حالا :
آنلاک گوشی های x10 نیز اومد و به وسیله کابل و هزینه برای هر گوشی 70.000 هزار تومان میباشد
خبرهاي تكميلي به زودي ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)