دوستان من این مودم رو دارم . قبل از مودم اسپلیتر هم گذاشتم ، دیشبم مودم رو آپدیت کردم ولی همچنان وقتی تلفن زنگ میخوره یا کسی تلفن رو بر میداره اتصال من قطع میشه و مودم ریست میشه. واقعا اعصاب منو بهم ریخته. کسی میدونه راه حل این مشکل چی هست؟
دوستان من این مودم رو دارم . قبل از مودم اسپلیتر هم گذاشتم ، دیشبم مودم رو آپدیت کردم ولی همچنان وقتی تلفن زنگ میخوره یا کسی تلفن رو بر میداره اتصال من قطع میشه و مودم ریست میشه. واقعا اعصاب منو بهم ریخته. کسی میدونه راه حل این مشکل چی هست؟
سلام
من این مودمو دارم ولی یه اشکالی باهاش دارم..
با کابلی که به pc وصله اینترنت داره ولی وایرلس اینترنت نداره (به مودم وصل میشه ولی اینترنت نداره)به نظرتون مشکل چیه!!!تمام تنظیمات رو طبق چیزی که تو سایتا نوشته و تو دفترچه راهنماشم بود انجام دادم
لطفا کمک کنید
به صورت دستی ip و dns بدید
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
از یه اسپلیتر دیگه استفاه کنیددوستان من این مودم رو دارم . قبل از مودم اسپلیتر هم گذاشتم ، دیشبم مودم رو آپدیت کردم ولی همچنان وقتی تلفن زنگ میخوره یا کسی تلفن رو بر میداره اتصال من قطع میشه و مودم ریست میشه. واقعا اعصاب منو بهم ریخته. کسی میدونه راه حل این مشکل چی هست؟
سلام
دوستان هر موقع که برق مودم قطع شود چراغ adsl و internet خاموش میشود تا با مخابرات تماس بگیرم تا انها مجددا" انرا وصل کنند ایراد از کجاست؟
تنظیماتت رو مثل همین انجام بده ببین میشه؟
اگه نشه احتمالا سخت افزاری باشه![]()
Last edited by erfan ghobadi; 28-03-2012 at 18:15.
با سلام خدمت دوستان گلم
مودم من Model : TD-8901G VER:3.3 هست و FCC ID : TE7TDW8901G3 هست
و براي UPDATE كردنش TD-W8901G_V6.0_120213.zip را از سايت TPLINK دانلود كردم و FRIMWARE اون را UPGRADE كردم
اما تا UPDATE به 100% رسيد همه چراغهاي مودم جز پاور خاموش شد و ديگه داخل 192.168.1.1 يا 192.168.1.2 نميشه
در واقع الان بعد از روشن خاموش كردم مودم فقط چراغ POWER روشن خاموش ميشه
دكمه ريست رو هم 30 ثانيه نگه داشتم و اتفاقي نيفتاد
من بايد چيكار كنم ؟
ازتون ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوستان
من مودم رو در حالت pppoe llc قرار دادم ولی باز هم شبکه اینترنت نداره و باید مثل bridge کانکشن بسازم چه با وایرلس چه از
طریق لن به همین خاطر با گوشی هم نمیتونم وصل شم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلااااااااااااااااااااامم مممممممممم كمككككككككككككككك
عزيزان پي سي وورد
من مودمم tp-link 8811 هستش.قبلا تنظيم كرده بودم و با كانكشن متصل ميشدم.
ولي الان ميخوام رو pppeo تنظيم كنم.
تنظيمات رو انجام دادم و مطمئنم كه درسته و رمز و پسورد هم وارد كردم(كه شركت داده بود و تو كانكشن وارد ميكردم)
ولي باز هم بدون اون كانكشني كه قبلا ساخته بودم وارد نت نميشه كه نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه اين چه وضعشههههههههههه
اگه ميدونيد علتشو دريغ نكنيد
سلام من یه مودم تیپی لینک 8901 دارم چراغ adslثابت میمونه و در حالتpppeهست و چراغ اینترنت روشن نمیشه و در حالتbridgهم به همین صورته وبا کانکشن هم رو conecting میمونه و وصل نمیشه که یوزر و پسورد رو بخونه حالا احتمال داره مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری باشه؟کانفینگشم کردم ریست کردم دوباره کانفینگ کردم بعد ریست ولی همین جوریه و همین مشکلو دارم که نه بصورت bridge ونه pppeوصل نمیشه اساتید لطفا کمک کنن ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)