ممنون، جالبه! فرمت برگه ای که به من دادند کاملا با مال شما فرق داره ! و اصلا قسمتی برای شماره پرونده نداره !
ممنون، جالبه! فرمت برگه ای که به من دادند کاملا با مال شما فرق داره ! و اصلا قسمتی برای شماره پرونده نداره !
[QUOTE=mehrdad38;4963719]
شما وقتی تو مرکز مخابراتی ثبت نام کردین یه تیکه کاغذ باید بهتون بدن که توش، شماره تلفن ADSL،یوزنیم و پسورد و همین طور شماره پرونده نوشته شده.
اگر برای اولین بار به این قسمت می خوای بری پسورد همون شماره پرونده ای هست که تو اون برگه نوشته مگر اینکه قبلا رفته باشی تو این قسمت و پسورد رو تغییر داده باشین.
اگر نمی تونین وارد این قسمت بشین احتمالا اطلاعات شما توی دیتا ثبت نشده. برای من هم همین مشکل وجود داشت. من سرویسم راه افتاده بود ولی تا یکماه بعدش نمی تونستم وارد قسمت پشتیبانی بشم .بعد از 3 هفته امتحان کردم دیدم اصلاعات ثبت شده و تونستم وارد این قسمت بشم.[/
QUOTE]
منم شماره پرونده ندارم . چه امکاناتی داره اگر لطف کنید ذکر کنید ممنون میشم اگه خوب بود بریم دنبالش
اگه یه عکس هم از محیطش بزارید هم خوبه
اینم عکس هایی از مرکز مدیریت و کنترل شبکه دیتا
بخش اول: بخشی ست که اطلاعات سرویس + وضعیت آخرین تیکت ارسالی توش درج می شه.
بخش دوم: بخشی ست که برای پشتیبانی سرویس ADSL مخابرات پیغام یا تیکت می فرستید و مشکلتون رو اعلام می کنید تا باهاتون در صورت لزوم تماس بگیرن.
بخش سوم: راستی این برای چیه؟
بخش آخرم ایمیل هست. ایمیلتون رو درج می کنید تا اراه مشترکین باهاتون در تماس باشه.
جالبه ها!
واسه من هم یه تیکه کاغذ ه که توش شماره پرونده نیست ولی پشتش یه سری فحش و بد و بیراه نوشته که دور هم حال کنیم!![]()
دوستان کسی از مرکز مخابرات حکمت شعار تو الغدیر سرویس گرفته؟؟
من امروز بالاخره رفتم مودم خریدم و به اینترنت مخابرات وصل شدم!
اول بگم که به هیچ وجه با تنظیم ppoe در تنظیمات مودم وصل نمیشد و ارور 691 میداد به پشتیبانی زنگ زدم گفت بزار رو بریج و حل شد!
اما چند مورد: سرعت اش خیلی کمه! 80!! باورم نمیشه دوستان میگند راحت 14 دان میکنند پس 80 یعنی چی!!
دوم اینکه من مودم تی پی لینک 8811 خریدم مودم اسوس اون مدلی که فرمودید رو پیدا نکردم تو بازار موجود نبود اما وقتی میخوام وارد تنظیمات اش بشم یعنی دیفالت ای پی 192.168.1.1 وارد اش نمیشه! tcp/ip رو دستی به 192.168.1.240 مثلا دستی میزارم بعد میزنم بعضی موقع ها میره و همچنین حتما باید کابل Rj45 رو از مودم بکشم تا بتونم برم داخل تنظیمات! راهی نسیت که به جز این کار بتونم برم وارد تنظیمات بشم؟ چون دیدم تو تنظیمات مودم شما سرعت دیفالتی که مخابرات رو خط گذاشته رو میتونید ببینید من تو تنظیمات مودم ام هم هست اما چون سیم rj بهش وصل نیست نشان نمیده!
سوم هم اینکه کاغدی که مخابرات بهم داده یوزر و پس اش صحیح است که تونستم راحت نصب بشم اما در سایت کنترل دیتا که شماره پرونده میخواد وقتی میزنم شماهر پرونده رو میگه شماره پرونده اشتباه است! مگه میشه؟
برای وصل شدن اتوماتیک مودم:
VPI=0
VCI=35
PPOE
LLC
آیپی گرفتن را در حالت اتوماتیک وصل شدن مودم روی اتوماتیک تنظیم کنید.
سعی کنید بیشتر با کابل شبکه به مودم وصل شوید. یو اس بی را بزارید برای سیستم دوم.
اگر مشکل حل نشد یک بار مودم را ریست کرده دوباره کانفینگ کنید.
من امروز بالاخره رفتم مودم خریدم و به اینترنت مخابرات وصل شدم!
اول بگم که به هیچ وجه با تنظیم ppoe در تنظیمات مودم وصل نمیشد و ارور 691 میداد به پشتیبانی زنگ زدم گفت بزار رو بریج و حل شد!
اما چند مورد: سرعت اش خیلی کمه! 80!! باورم نمیشه دوستان میگند راحت 14 دان میکنند پس 80 یعنی چی!!
دوم اینکه من مودم تی پی لینک 8811 خریدم مودم اسوس اون مدلی که فرمودید رو پیدا نکردم تو بازار موجود نبود اما وقتی میخوام وارد تنظیمات اش بشم یعنی دیفالت ای پی 192.168.1.1 وارد اش نمیشه! tcp/ip رو دستی به 192.168.1.240 مثلا دستی میزارم بعد میزنم بعضی موقع ها میره و همچنین حتما باید کابل Rj45 رو از مودم بکشم تا بتونم برم داخل تنظیمات! راهی نسیت که به جز این کار بتونم برم وارد تنظیمات بشم؟ چون دیدم تو تنظیمات مودم شما سرعت دیفالتی که مخابرات رو خط گذاشته رو میتونید ببینید من تو تنظیمات مودم ام هم هست اما چون سیم rj بهش وصل نیست نشان نمیده!
سوم هم اینکه کاغدی که مخابرات بهم داده یوزر و پس اش صحیح است که تونستم راحت نصب بشم اما در سایت کنترل دیتا که شماره پرونده میخواد وقتی میزنم شماهر پرونده رو میگه شماره پرونده اشتباه است! مگه میشه؟
دوست عزیز سرویست رو تبریک می گم
اگر نمی تونی بری تو تنظیمات مودم رو ریست کن. ریست کردن هم خیلی راحته مودم رو خاموش کن بعد یه سوراخ ریز پشت مودم هست با ته سوزن یا هر چیز دیگه ای فشاره بده تا ریست عمل کنه بعد همون طور که نگه داشتی مودم رو روشن کن تا 10 ثانیه به همون حالت بمون بعد از 10 ثانیه فشار رو بردار.
بعد دوباره IP مودم رو تو آدرس بار مرورگر بزن ببین می تونی وارد تنظیمات مودم بشی یا نه؟ باید کابل LAN وصل باشه. Local area هم Enable باشه.
سرعت پهنای باند شما 80 هست ؟یعنی با 10 دانلود می کنی؟
کابل Rj45 دیگه چیه؟ کابل LAN منظورت هست؟
مودم خوبی گرفتی شنیدم مدل های جدید TP-LINK TD8811 مشکی رنگ هستن. من قدیمی ش رو دارم خیلی خوبه ازش کاملا راضیم.
برای وارد شدن به شبکه دیتا باید یه 2 الی 3 هفته ای بگذره تا اطلاعاتتون تو سیستم دیتا ثبت بشه برای همینه الان نمی تونی واردش بشی.
Last edited by mehrdad38; 19-05-2010 at 23:35.
در این باره مشکلی ندارم گفتم الان کانکشن وصل هست اگر ملااحظه میکردی دوست من مشکل من چیز دیگر بود!
رای وصل شدن اتوماتیک مودم:
VPI=0
VCI=35
PPOE
LLC
آیپی گرفتن را در حالت اتوماتیک وصل شدن مودم روی اتوماتیک تنظیم کنید.
سعی کنید بیشتر با کابل شبکه به مودم وصل شوید. یو اس بی را بزارید برای سیستم دوم.
اگر مشکل حل نشد یک بار مودم را ریست کرده دوباره کانفینگ کنید. __________________
این کیه چپ و راست داره پستای مارو پاک میکنه بابا جنبه داشته باش یه امکان بهت دادن.
ممنون عزیزمدوست عزیز سرویست رو تبریک می گم
اگر نمی تونی بری تو تنظیمات مودم رو ریست کن. ریست کردن هم خیلی راحته مودم رو خاموش کن بعد یه سوراخ ریز پشت مودم هست با ته سوزن یا هر چیز دیگه ای فشاره بده تا ریست عمل کنه بعد همون طور که نگه داشتی مودم رو روشن کن تا 10 ثانیه به همون حالت بمون بعد از 10 ثانیه فشار رو بردار.
بعد دوباره IP مودم رو تو آدرس بار مرورگر بزن ببین می تونی وارد تنظیمات مودم بشی یا نه؟ باید کابل LAN وصل باشه. Local area هم Enable باشه.
سرعت پهنای باند شما 80 هست ؟یعنی با 10 دانلود می کنی؟
کابل Rj45 دیگه چیه؟ کابل LAN منظورت هست؟
برای وارد شدن به شبکه دیتا باید یه 2 الی 3 هفته ای بگذره تا اطلاعاتتون تو سیستم دیتا ثبت بشه برای همینه الان نمی تونی واردش بشی
فکر کنم باید مودم رو ریست کنم شما درست میگید
نه با کابل به سیستم وصل هست
با سایت سرعت سنج زدم ماکسیمم 86 سرعت دان گرفت 80 هم سرعت اپ.
اما دان میکنم سرعت ام بین 5 تا 9 هست!
بله کابل لن منظورم هست
ئلی واقعا سرعت افتضاح هست کمی از دایل اپی که دو سال پیش داشتم بهتر!
از نظر مودم خیالت کاملا راحت باشه مودمی گرفتی که تا 10 الی 20 سال دیگه هم مثل روز اولش کار می کنه
شما 128 گرفتی دیگه ؟ خیلی سرعتش پایینه خیلی خیلی. از سایت speedtest.net از سرور باکو یه تست بزار ببینم چه وضعیتی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)