تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 102 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

آقای نادری قیمتاتون خیلی بالاست

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کسی اشنا داره یا مغازه دار مطمئن که ازش خرید کنیم ؟

با تشکر
    Last edited by m.moghaniyan; 14-09-2015 at 23:01.

2. این کاربر از m.moghaniyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بخصوص اقای moghaniyanمن همیشه به خریدارن اجناسم یه نصیحت برادرانه میکنم چون من مشتری های خاص خودم رو دارم وسیستم مدیریتی من هم فروش زیاد وسود کمه .من دیروز براتون مثال بزنم سه تا سفارش شهرستان داشتم فرستادم ودو تا هم نقدی مغازه فروختیم .حالا بگذریم از این حرفها نصیحت من به شما اینه بخاطر هزار تومن کمتر بیشتر یا حتی صد هزار تومن کمتر بیشتر کیفیت جنستون رو به خطر نندازید .همین تلویزیون 7809رو تو همین شهر بانه دارن 3800000هم میفروشن ولی اون مال چینه نه اصل.من شمارو اجبار نمیکنم که حتما از من خرید کنید ولی به عنوان برادر کوچکتر میگم جنس اصل بخرید به هرقیمتی.

دیشب هم اخبار رو حتما دیدین نرخ دلار بالا رفته ما اینجا با دلار کار میکنیم نه پول ایران پس دلار یک تومن هم بالا بره چون ما روزانه بار میخریم روی قیمت هامون تاثییر داره

درپناه خدای منان باشید

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت شما اقا مهرداد شما بزرگوارید وحرف شما سند ولی من فقط یه چیز میگم

یه فیلم تست هرتز بزار تو دی وی دی بعد وصلش کن به تی وی های برند سونی ال جی پاناسونیک فیلیپس وشارپ

شرح ماجرا خودش مشخص میشه من توی مغازم روزی 50بار این تست رو انجام میدم به قول شاعر که میگه به عمل کار برآید به سخن دانی نیست هر برندی یه عدد مینویسه باید چیپ داخلش تست بشه

امروز عصر تکنولوژیه برادر مهرداد درجهت عکسش هم عصر کپی بداری عین جنس اصلی هست امروزه هیچ کارخونه تی وی سازی یا وسیله الکترونیک نیست که بگه همه وسیله هارو خودش میزنه بعضی از قطعات رو از چین وارد میکنن برای خودشون

اون دیگه بستگی داره به وجدان سازنده که فکر سود دهی بیشتره یا فکر کیفیت وبرند خودش من دوبار به چین سفر کردم برای خرید جنس چیزهای دیدم که قابل گفتن ویا شاید جسارت نباشه قابل درک نیست

از شرکت تولیدی با مساحت 30متر گرفته تا.........هروقت هم خواستین من حرفم رو که گفتم چیپ های هرتز دستکاری میشن با مدرک معتبر بهتون ثابت میکنم

درپناه حق باشید
    دوست عزیز بحث جنس سالم از نا سالم جدا بحث برندو مدل هم جدا شما همه چیو با هم قاطی نکنین
    توی تست هم منم تست کردم خریدم
    همیشه توی اینجور فروشگاه ها 2تا تلویزیون که هم رده هم اصلا نیستن با هم تست میشن
    فکر کن پراید با زانتیا تست بزنی خوب عزیزه من هر چی یه کلاسی داره باید 2تا تی وی هم رده هم تست شه

بعدشم جریان چین اصلا چیزه جداییه الان به جرعت میشه گفت 90 درصد اسمبل همه چی توی چینه دلیل بر خرابی یا بدرد نخور بودن وسیله نیست
    بعدشا اقای نادری من با شما یا بزند فیلپس.مشکل ندارم یا تعصب روی برند خاص ندارم که اتفاقا خودمم توی لیست خریدام بود اما یه چی دگه گرفتم

بحث اینجاس که شما فقط به قصد تخریب برندا دیگه میرین برای فروش محصول خودتون که این کار خیلی بده به نظرم با اینکه فروش توی فروم هم ممنوعه شما باید یکم رعایت کنید قوانینو
    ممنون
    Sent from my LG-D380 using Tapatalk
    Last edited by Mehrdad092000; 15-09-2015 at 08:17.

5. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقای نادری قیمتاتون خیلی بالاست

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کسی اشنا داره یا مغازه دار مطمئن که ازش خرید کنیم ؟

با تشکر
    من که بانه بودم چنتا کارت فروشگاه فلیپس برداشتم خواستی بگو شماره بدم باز قیمت کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خدمت دوست عزیزم برادر مهرداد
    سلام

فدای تو بشم من نمیدونم چطور توضیح بدم به شما ولی این جور که از شواهد بر میاد هرکسی با تفکر خودش از مطالب من برداشت میکنه من همه برند هارو کار کردم فروختم ووارد کردم چون ما خودمون شرکت بازرگانی واردات داریم در مورد واردات نمیتونم توضیح زیادی بدم در پست قبلی هم عرض کردم چیزهای هست که قابل باور برای کسی نیست من پراید و زانتیا رو با هم مقایسه نکردم وقتی من پراید تولید کنم 20میلیون تویوتا هم تولید کنم 20میلیون باید با هم مقایسه بشن چون پول پرداختی که یکیه کیفیت ها هم با هم برابره پس جنس چینی که اکثر بازرگانان ما وارد میکنن پراید وجنی اصلی که اغلب بازرگانان ما وارد میکنن تویوتاست.خیلی دیگه کوچه بازاری براتون توضیح دادم
    من تو فروشگاهم تلویزیون های هم ردیف دارم که با هم مقایسه میکنم با کاتالوگ به مشتری میدم میخونه امکانات رو بعد تست عملی انجام میدم من دوست دارم مشتریم با ایمان از من وصیله بخره
    یک نکته قابل عرض هم اینکه من به نیت فروش تو این سایت نیستم اینجا تایپینک طرفداران فیلیپسه ما هم در مورد فیلیپس حرف میزنیم

درکل اقا مهر داد همه برند ها برای من محترم هستن و قابل احترام چون با همشون کار میکنم فقط نکته اینجاست که همه برند های اصل نه کپی تمام قد چینی اون

درپناه خدا با شید

8. این کاربر از نادری123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

با سلام
    جناب آقا نادری اخه شما هزینه ارسالتونم خیلی بالاست اون که دیگه چینی و لهستانی نداره شما 500 هزینه کرایه می خواهید که خیلی بالاست
    اقا نادری این سایت دیقیقا همه چیرو توضیح داده 7809 رو هم داره که 4000.0000 می فروشه ولی تو خوده سایت هم نوشته که چینی هست و 55PFL7909هم دارد که اینو گفت لهستان 4600.000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هزینه ارسال هم 200 تومان می باشد پول رو هم بعد دریافت کالا و تست کامل می دهد و تا 7 روز قابلیت برگشت داره این سایت دارای نماده اعتماد ملی هست
    Last edited by m.moghaniyan; 15-09-2015 at 16:10.

10. 2 کاربر از m.moghaniyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

ممنون میشم دوست عزیز شماره هارو بهم بدین تا بیشتر اطلاعات بگیرم
    55PFL7909 این مدلو می گن لهستان و مدهای لهستان با pfl شروع میشه
    من که بانه بودم چنتا کارت فروشگاه فلیپس برداشتم خواستی بگو شماره بدم باز قیمت کن

12. این کاربر از m.moghaniyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خدمت دوست عزیزم برادر مهرداد
    سلام

فدای تو بشم من نمیدونم چطور توضیح بدم به شما ولی این جور که از شواهد بر میاد هرکسی با تفکر خودش از مطالب من برداشت میکنه من همه برند هارو کار کردم فروختم ووارد کردم چون ما خودمون شرکت بازرگانی واردات داریم در مورد واردات نمیتونم توضیح زیادی بدم در پست قبلی هم عرض کردم چیزهای هست که قابل باور برای کسی نیست من پراید و زانتیا رو با هم مقایسه نکردم وقتی من پراید تولید کنم 20میلیون تویوتا هم تولید کنم 20میلیون باید با هم مقایسه بشن چون پول پرداختی که یکیه کیفیت ها هم با هم برابره پس جنس چینی که اکثر بازرگانان ما وارد میکنن پراید وجنی اصلی که اغلب بازرگانان ما وارد میکنن تویوتاست.خیلی دیگه کوچه بازاری براتون توضیح دادم
    من تو فروشگاهم تلویزیون های هم ردیف دارم که با هم مقایسه میکنم با کاتالوگ به مشتری میدم میخونه امکانات رو بعد تست عملی انجام میدم من دوست دارم مشتریم با ایمان از من وصیله بخره
    یک نکته قابل عرض هم اینکه من به نیت فروش تو این سایت نیستم اینجا تایپینک طرفداران فیلیپسه ما هم در مورد فیلیپس حرف میزنیم

درکل اقا مهر داد همه برند ها برای من محترم هستن و قابل احترام چون با همشون کار میکنم فقط نکته اینجاست که همه برند های اصل نه کپی تمام قد چینی اون

درپناه خدا با شید
    تصویری ، کلیپی و ... که برتری تلویزیون فیلیپس رو نشون بده . قرار بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

تصویری ، کلیپی و ... که برتری تلویزیون فیلیپس رو نشون بده . قرار بدین.
    دوست عزیز شما سه بعدی این uf850 رو چک کردی مشکل تاری تصویر داره یا نه
    من فقط بخاطر سه بعدی فیلیپس که تو سایتای خارجی بهترین نمرم رو گرفته می خوام بخرم
    ub850 رفتم دیدم هنوز سه بعدیش مشکل تاری و دو تایی شدن داشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلامی دوباره خدمت دوستان

من به هیچکس نگفتم بیاین از من بخرین اینجا هم جای تبلیغات فروشگاه من نیست اینجا تایپینگ تی وی های فیلیپسه جای بحث و تبادل نظر.

چند تا توضیح بدم راجب قیمت ها در بانه کسی که میگه کرایه حمل تا تهران200تومان حق داره چون روزی دو تا وبیشتر ماشین با بار میفرسته از بانه به تهران اونم تو یه ماشین سواریش چهار تا 6تا تی وی جا میده که من 10تا رو هم دیدم

اگه اینجوریه من اینجوری مجانی میفرستم برای طرف شما نخریدید ودرجریانش نیستین هیچوقت دم خونت تحویل نمیدن میگن بیا فلان ادرس ما ایستادیم بیا بگیر خب اونجا تو خیابون جای تست داری تلویزیونت اگه مشکلی داشت تست کنی میبری خونه میبینی مورد داره هیچکس پاسخ گوت نیست باز هم میرسیم به عرض بنده که گفتم جنس اصل ویا هرچیز خوبی رو فدای 50یا صد تومن پول کمتر یا بیشتر نکنید

اینی که من میگم 500میگیره به اندازه دو برابر پول تی وی شما به من صفته میده میاد تی وی رو تحویل میده دم در خونتون شما تست میکنی اوکی که بود من کرایش رو بهش میدم وگرنه شما دوبرار پول تی ویت پیش ما صفته داری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •