تو سايتش كه زده بود 128 نامحدود ماهي 15 هزار؟؟؟؟ چطور گفته 20 هزار؟!!!
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
تو سايتش كه زده بود 128 نامحدود ماهي 15 هزار؟؟؟؟ چطور گفته 20 هزار؟!!!
بدون ماليات و عوارض اين قيمت نوشته
به بین الان داری از چی استفاده می کنی
من بهت توصیه می کنم که دستی چیزی ندی
بعد من می خوام بهت کمک کنم پس بهتره تمامی اون چیزایی رو که ازت خواستم رو بذاری و گرنه منم نمی تونم کمکت کنم
اره از شرکت پرسیدی سیتمشون pppoe هست یا نه
[
راستي ip primary چيه ؟؟؟ من ipconfig/all زدم تو مشخصات هم ديدم و tcp/ip آي پي من برگشته به اولش همون 10 ولي اين IP Primary آخرش 1 هستش نميدونم چيه؟؟؟
اين عكسهاش مودم ببين اتوماتيك كانكت داره اين گزينه ها چيه . مخصوصا شكل دوم[/QUOTE]
هر وقت در اتصال به اینترنت به مشکل بر خوردید اولین گام برای حل مسئله این است که برسی کنسد ایا سیستم شما ادرس IP معتبری دارد یا خیر این موضوع به سادگی با استفاده از ipconfig صورت می گیرد کاربردی که به شما املان می دهد تعیین کنید ایا tcp/ip زبانی که ارتباطات بین کامپیوترها را در اینترنت کنترل می کند روی سیستم شما به درستش کار نمی کند.
برای راه اندازی ipconfig به منوی start و سپس run رفته و تایپ کنید cmd و حالا enter را بزنید و حالا دستور ipconfig را وارد کنید تا داده های اصلی ip برای همه ی کارت شبکه های وصل شده به سیستم خود را ملاحظه کنید این اطلاعات شامل ادرس ip کارت شبکه , پوشش زیر شبکه و ورودی پیش فرض می باشد.
اکثر کامپیوتر های خانگی مستقیما به یک کابل/ مودم یا به یک مسیر یاب متصل هستند و عموما ادرس های خود را به صورت خودکار از یکی از ابزارهی فوق از طریق DHCP دریافت می کنند.
هنگامی که TCP/IP بدرستی پیکره بندی شده باشد شما باید هر سه مقدار زیر را دریافت کنید : ادرس ماسک زیر شبکه ای که چیزی شبیه به 255.255.255.0 است و ادرس IP که معمولا در شبکه ی داخلی چیزی شبیه به x .192.168.0 می باشد(رقم اخر متغییر).
آره پرسيدم گفت همونه اون چيزايي كه گفتي گفت بزار فقط يه سري اضافه شد عكس گرفتم. ميتوني شماره بدي من زنگ بزنم بهت الان؟!!!
اين ها جديد اومدش بعد از تنظيمات pppoe به ترتيب اينا اومدش:
اين ppp user , ppp password چيه ؟؟؟؟
اون NAT چيه تيك بزنم؟؟؟؟
شمارت رو بهم بده ؟!! بهد گوگل تالك داري ادد كنمت يا ياهو مسنجر ؟!!!
آقا من يكي از اين كارتاي سپنتا كه جايزش اينترنته ADSL دو ماه رايگانه خريدم و اين جايزش براي من در اومده.....
ولي چون محل زندگيم و بردم كرج بدردم نمي خوره....
زنگ زدم بهشون گفتن تهران اگه بودي دوماه َADSL رايگان ميتونستيم بهت بديم....ولي كرج نميتونيم...
.حالا اگه اينجا كسي هست كه بدردش بخوره يه ندا بده ما با نازل ترين قيمت بهش ميفروشيم....
فقط ندا بديد...
آيديم اينه:
alonely_tree
اگه خواستيد در خدمتيم!
آقا منم كرج ميشينم....اين شركت رو ميتوني معرفي كني؟
من گوهردشت ميشينم....
اونجا رو هم ساپورت ميكنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)