منم همین مشکلو دارم قبلا اینطوری نبود ولی جدیدن دماش خیلی میره بالا و فن هم همش در هاله کار کردنه ! چرا اینطوری میشه؟
منم همین مشکلو دارم قبلا اینطوری نبود ولی جدیدن دماش خیلی میره بالا و فن هم همش در هاله کار کردنه ! چرا اینطوری میشه؟
ممنون از راهنماییت
البته من اینجا که هستم هوا کلا گرم هست فکر میکنم این هم بی تاثیر نباشه
من کول پدم لاجیتک هست
منظورتو درست متوجه نشدم از کولپدی که با مواد شیمیایی کار کنه
در این نوع از کول پد ها بجای ایجاد جریان هوا در زیر لپتاپ از تماس مستقیم با کف لپتاپ و جذب کردن گرمایی بالاتر از حالت معمولی توسط ترکیبات شیمیایی با ظرفیت گرمایی بالا استفاده میشود
مدلی که من استفاده میکنم تو آدرس زیر هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی احتمالا تو جاهایی که هوا به طور معمول گرم هست خوب جواب نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
چندتا سوال:
تازگیها سرعت کپی شدن تو لپ تاپم به شدت پایین اومده ،مشکل از کجاست؟
نحوه شر کردن فایل ها از لپ تاپ به پی سی چجوریه؟(از طریق مودم ای دی اس ال)
سلام
من یک macbook pro 13 دارم و میخوام هاردش رو ارتقا بدم تا حالا فهمیدم میشه هارد 1tb نصب کرد میخوام بفهمم میشه هارد 1.5TB 2.5 inch هم در لپ تاپ نصب کرد؟
با تشکر
با سلام به دوستان
من مک بوک پرو 13 اینچی نامبر پارت mc375 دارم. یه دوی وی دی آموزشی یه برنامه رو گرفتم و روی ویندوز سون که روی مک بوک نصب کردم، ریختم. اما مشکل اینه که هنگامی برنامه آموزشی رو اجرا میکنم برای یک ثانیه صفحه نخست آموزش بالا میاد و سریعا می پره. میخاستم ببینم به نظر شما مشکل از کجاست. البته این رو هم بگم که رزولوشن دستگاه را مطابق راهنمایی برنامه آموزشی قرار دادم ولی باز هم حل نشد.
سلام
داشتم از طریق iphoto روی facebook یه عکس uplod میکردم.ولی یه دفعه یه ارور داد.حالا نه از iphoto خارج میشه و نه میتونم shut down کنم
ممنون میشم راهنمایییم کنید
دوستان من ۲ هفته است که مک بوک پرو ۷۲۳ خریدم . بیشتر اوقات به برق وصله . منتها این چند روز با اینکه همش به برق وصله درصد باتری رو ۱۰۰ نشون میداد بعد شد ۹۹ ، ۹۸ .. الان هم شده ۹۶٪ ... با این که همش به برق وصله معنی این کاهش درصد باتری که نشون میده چیه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
command + option + esc رو بزنین و iphoto رو انتخاب کنین force quite رو بزنین
سلام خدمت دوستان من یه 723 دارم تو ویندوز در قسمت properties بخش ram نوشته 4gb(2gb unusable . حالا این 2gb رو چطور میشه فعالش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)