بله داره . زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه![]()
بله داره . زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه![]()
دوستان
لیست قیمت ها رو کجا میشه تهیه کرد؟قدرتمند ترین گزینه کدوم مدله؟
شما یه سر به سایت نقش بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m.behnam; 19-05-2010 at 21:05.
قدرتمند ترین گزینه کدوم مدله؟
مدل MC373LL/A دارای بهترین کانفیگه . قیمت هم 2800
اقا امروز رفتم یه سر پایتخت آرش رایانه به من گفت نمیتونی فایل های وورد افیس فارسی رو توی مک باز بکنی و حروفت قاطی چاتی میشه . راست میگفت ؟ پسره مشکوک میزد و فقط یه بند میگفت بیا کور 2 بگیر و بیخیال آی 5 بشو که به درد نمیخوره و پشیمون میشی . گفتم اینجا بپرسم جریان چیه ؟ به هر حال شما چن تا پیرن از ما بیشتر پاره کردین ما که فلا تو کف مک موندیم از بس گرون شد این جدیدش که نتونستیم بخریم .اگه فارسی نمیشه نوشت چیکارش کنیم ؟ ینی افیس روش نسب نمیشه ؟ باید بیخیال فارسی نوشتن و خوندن شد ؟![]()
سلام
نه بابا هرچی گفته اشتباه بوده (اطلاعاتش قدیمی بوده)
به لطف office 2010 میشه به خوبی فارسی نوشت.(البته برنامه های دیگری هم مثل office برای مک هست که میشه توش فارسی نوشت)
در رابطه با مدل های جدید ۱۰۰٪ قدرتش بیشتر هست.
ولی قیمت که سیاست قدیمی که تازه بباد و گرونتر هم باشه
و به نظر من حالا حالاها همین قیمته
این حرف در چند سال پیش صحت داشت ولی الان مک فارسی رو ساپورت میکنه و مشکلی نیست .
خب دیگه این کلک های کاسبیه ! این فروشنده ها می بینن کسی دیگه سراغ سری 2009 نمیره و همه میرن سراغ 2010 از این حرفها می زنن تا قدیمها رو بفروشن .پسره مشکوک میزد و فقط یه بند میگفت بیا کور 2 بگیر و بیخیال آی 5 بشو که به درد نمیخوره و پشیمون میشی . گفتم اینجا بپرسم جریان چیه ؟ به هر حال شما چن تا پیرن از ما بیشتر پاره کردین ما که فلا تو کف مک موندیم از بس گرون شد این جدیدش که نتونستیم بخریم
این قدیمی ها تموم بشن مطمئن باشید قیمت مدلهای جدید پایین میاد .
ببین سی پی یو های نسل جدید i5 که در مدل 372 بکار رفته تو رده بندی جهانی 11 پله بالا تر از قوی ترین core 2 dou یعنی T9600 هست . و سی پی یوی بکار رفته در مدل 373 در این رده بندی 17 پله بالاتر T9600 هست
میدونی یعنی چی ؟؟؟ یعنی بی خیال حرف فروشنده و مدلهای 2009 بشید .
خیر براحتی اجرا میشه ( با همون فونت های مشهوری که در ویندوز استفاده می کنید).اگه فارسی نمیشه نوشت چیکارش کنیم ؟ ینی افیس روش نسب نمیشه ؟ باید بیخیال فارسی نوشتن و خوندن شد ؟
کی گفته مک فارسی رو پشتیبانی نمیکنه ؟؟؟؟
ببین من برات دو تا عکس از مک خودم آپ کردم ،
اولی از نرم افزار Pages (جزو نرم افزار های iWork اپل! یه چیزی تو مایه های Word مایکروسافت)
دومی هم از نرم افزار Neo Office که بر پایه ی Open Office شرکت سان مایکروسیستمز نوشته شده! تو عکس دقت کنید حتی محیط نرم افزار فارسی شده!
اگر کیفیت عکس ها پایینه!چون متاسفانه اینترنت من دایال آپ شده!![]()
wow اخه چرا اين همه!
چه گرافيكي روشه ؟
براي بازي ميخوام
به نظرت بيخيال شم مك و محسن جان؟
گرافیک GT330 هست .اگر میخوای حرفه ای بازی کنی مک رو بی خیال شو و برو سراغ G73 اسوس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)