دوست عزیز یه چند دقیقه وقت بزاری صفحه های قبل رو مطالعه کنید دوستان توضیح داده اند.
دوست عزیز یه چند دقیقه وقت بزاری صفحه های قبل رو مطالعه کنید دوستان توضیح داده اند.
ازجه طریقی میشه فهمید اکتیو شده؟
آقا سعید شما کجای اهوازید؟ مودم وای فای چندتا چراغش روشن هست؟
آقا کسی از مودم In door ی که مبین نت میده عکسی چیزی نداره بذاره برا کسی میخوام . میخواد مبین نت بگیره میخواد ببینه مودمش چطوریه . نمیخواد مثل مال ایرانسل عین کله قند باشه. ممنون
عجب پینگی داره تا آنکارای ترکیه:
![]()
من تو منطقه پادادشهر اهواز هستم. مودم واي فاي من پشت پنجره از 5تا 3چراغش ثابت روشنه.
اما الان در تاريخ 23/6/1389 از ساعت 12 شب تا الان كه ساعت 3شب مي باشد هيچ سيگنالي نميدهد و همه چراغ ها خاموش شده است روي پشت بام اپار تمان هم بردم هيچ سيگنالي نداد در صورتي كه قبلا روي پشت بام 5تا چراغ روشن ميشدند. تا ببينيم صبح وصل ميشود يا نه![]()
الان زنگ زدم مبين نت گفت مشكل از مخابراته اشكال از مبين نت يا زير ساخت هاي مبين نت نيست. شايد يك ساعت ديگه درست بشه شايد فردا. دوستاني كه تو اهواز مبين نت دارم شما از ساعت 12تا ساعت 3 شب قطع بوديد
دوست عزیز abc2 ، مودم indoor مبین دقیقا شکل همون کله قندی ایرانسل هست فقط رنگش سفیده.
در ضمن چرا اینقدر سرعت ناپایدار هست و بین 20 تا 120 مدام نوسان میکنه ؟و در مواقعی هم که تقریبا ثابت میشه روی عددی بین 38 تا 62 میمونه؟ آیا دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارن؟
من یک اشتراک 512 وایرلس داتک هم دارم که با همه مشکلاتی که داتک داره بخصوص گرونی سرویسش، لااقل سرعتش روی یک عدد فیکس میشه و تقریبا در تمام شبانه روز شاید یکی دو کیلو بالا پایین بشه.![]()
Last edited by parsams; 14-09-2010 at 03:40.
دوستان وضعیت وایمکس مبین نت چطور هستش ؟ مثل ایرانسل نیستش که ؟
چون من ایرانسل رو داشتم و وضعیت خیلی بدی رو داشت.
من 256 حدود 2 هفته است كه دارم استفاده ميكنم و سرعتش كاملا ثبات داره و بين 30 تا 35 هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)