تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 1291 اولاول ... 40808687888990919293941001401905901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم خواشتم تغییر تعرفه بدم. 3 تا اس ام اس ساعت 2، 3 و 5 شب داد که زرشک!!! فردا شبش ساعت 12:30 گفت که حسابتون کمه پول زور رد کن بیار 15 تومان باید تو حسابت باشه!
    سلام
    من ميخوام 128 خانگي رو به 512 تغير بدم 707 ميگه فعلا نميشه شركت داره تصميم ميگيره كه چه بكنه با اونايي كه مثل من ميخوان از 128 خانگي ارتقا بگيرن !!
    من نامه از شركتمون هم گرفتم ولي فعلا درش و بستن دو بار هم 707 بهم شماره پيگيري دادن ولي خبري نيست ؟
    كسي خبري چيزي تجربه اي داره ؟

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

فرم پيگيري يعني حالا حالا ها سرکاري به عبارت ديگه پي ...ري!!

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان تعرفه ها رو میشه بگید؟

آیا نامحدود هم داره؟

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان تعرفه ها رو میشه بگید؟

آیا نامحدود هم داره؟

اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و ... تو خود سایت ایرانسل هست

5. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

باید بگم در این چندوقت که از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده کردم چند نکته برام وجود داشت:

- اول پشتیبانیشون بد نبود و به تلفنها جواب می دادند و از لحاظ پیگیری امور مشترکین خوب بودند و تنها مشکل این تلفنها بود که باید نیم ساعت پشت خط میماندی تا به اپراتور وصل بشی. البته این که دزد هستند را قبول ندارم . یک اشکال فنی است که باید برطرف شود.

- از لحاظ سرعت اینترنت و دونلود نسبت به نوع درخواست تعرفه من که 128 . 3 گیگ بود خوب بود و چراغهای مودم هم همیشه روشن بودند . البته سرعت دونلود من بین 14 تا 16 می گشت که من سرعت adsl یکی از این شرکتها رو که در منزل یکی از دوستان امتحان کردم با سرعت 128 سرعت دونلودش 50 تا 60 بود و این خیلی برام جالب بود . البته اسم اون شرکت رو نمیگم که تبلیغ نشه. با این حال فکر می کنم همین هم خوب باشه.

- مزیت این سرویس راحتی راهاندازی و استفاده است و نکته منفی عدم پوشش برخی نقاط شهر و خارج از شهر است که امیدوارم پوشش بیشتری داده شود چون در همین تهران بعضی مناطق هستند که فقط یک یا دو چراغ مودم وایمکس روشن می شوند و باعث کمبود سرعت می گردند.

- نکته بعدی در مورد قیمت ها است که کمی گران هستند و مخصوصا بسته های افزایشی که بسیار گرانند. باید ارزانتر شوند.

7. 3 کاربر از saman54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خط خونه ي ما فيبر نوري هست اتفاقاً مخابرات هم ADSl ميده حالا به نظر شما بين وايمكس 256 و ADSL128 كدوم رو انتخاب كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقایون و خانوما سلام
    حدود 30 صفحه از مطالبتون رو کنکاش کردم ببینم بالاخره این وایمکس ایرانسل خوبه یا نه
    من اصفهانی هستم ( یه بنده خدا تو یکی از صفحه ها نوشته بود من الان اصفحان !!!! هستم )
    تجربه تو صبانت و شاتل و فیبر نوری مخابرات رو دارم
    یه توضیحاتی می دم امیدوارم به دردتون بخوره

صبانت : این شرکت واقعا تو ارائه اینترنت پرسرعت غوغا کرده و می تونید با داشتن یه خط 128 تا مرز 260k دانلود کنید!!!!
    البته اینم بگم آقایون بعضی وقتا می زنه به سرشون و دانلود رو تا 20 پایین میارن ولی گذراست و نباید اعتراض کنید بعضی وقتا هم روی 60 و 70 ثابت می مونه و تغییر نمی کنه . اینو گفتم که بدونید نباید باهاشون دهن به دهن بشید که مثلا من قبلا با 260 دانلود می کردم چرا الان سرعتم اینطوریه و فلان چون میان و سرعتتون رو از رو لج و لجبازی رو همون 20 باقی می زارن !!! به هرحال باید با کم و زیاد شدن سرعت ساخت و از حالی که می دن ( رایگان شبانه ) لذت برد . البته اینم بگم صبانت پشتیبانیش نسبتا ضعیفه

شاتل : مذخرف ترین و بی اساس ترین سرعت و قیمت رو تو اینترنت ADSL داره . قیمت بالا می گیره و سرعتش همیشه پایینه ولی چیز خوبی که داره پشتیبانیشه و آنلاین بودنش که البته به درد کاربر نمی خوره .

فیبر نوری مخابرات : من خودم به شخصه الان از فیبر نوری مخابرات استفاده می کنم تعرفه ای که داره محشره . مفت مفت 128 می ده فقط و باسرعت دانلود 70 بعضی وقتا می ره بالاتر بعضی وقتا میاد پایینتر به قیمت 4 گیگ ماهیانه 10500 تومان که واقعا مفته . پشتیبانیشم بد نیست خوبه . ولی اول کار پدر منو در آورد تا راه بیفته من شش ماهه خرید کرده بوده 4 ماه اول قطع و وصل بودم یعنی 1 روز اینترنت داشتم 6 روز نداشتم. این خانوم بدبختی که اپراتور و اصل کاری بود رو من پشت تلفن بیچاره اش کردم . بعدا رفتم مخابرات ازش عذرخواهی کردم !!! البته اینو بگم فیبر نوری مخابرات شبانه رایگان نداره ...

خلاصه اینو بگم با این چیزی که بچه ها دارن می گن و من مطالعه کردم بهترین انتخاب برای کسایی که فیبر نوری مخابرات رو می خوان بگیرن یا وایمکس ایرانسل ، همون ADSL مخابراته که سرویس دادنش الان خوبه . امیدوارم در آینده خراب نشه . وایمکس رو خیلی دنبالش بودم تا به منطقه ام بیاد ولی حالا که اومده نمی دونم چی کار کنم . تصمیم گرفتم بی خیالش بشم فعلا .

آقا فقط یه سئوال می مونه کسی از این مبین نت اطلاع درست و حسابی در دست داره ؟
    این بابا اومده تو بازار وایمکس واسه همین ایرانسل تعرفه هاش رو آورده پایین علتش واقعا همینه
    اگه رغیب ها زیاد بشن باور کنید هم کیفیت بهتر می شه هم قیمت ها میاد پایین . امیدوارم یه روزی بشه ما با سرعت واقعی و با سه چراغ روشن بریم به مرحله بعد !!!

10. 3 کاربر از shm744 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خط خونه ي ما فيبر نوري هست اتفاقاً مخابرات هم ADSl ميده حالا به نظر شما بين وايمكس 256 و ADSL128 كدوم رو انتخاب كنم؟

وایمکس 256 اگر بتونی بگیری سرعت میشه کیلوبیت 256/8 = 32 کیلوبایت بر ثانیه.
    معمولا ای دی اس ال 128 را رو سرعت بالاتری پیکربندی میکنن برات. بهتره از کسی که تو محدوده شما ADSL از مخابرات گرفته بپرسی ببین سرعت دانلوش چنده و با سرعت 32 خودت مقایسه کنی. البته قطعا ADSL مخابرات بالای 32 کیلوبایته سرعت ولی بهتره بپرسی.
    در ضمن همانظوری که تو این تاپیک هم گفته میشه اولا وایمکس همه جا خوب آنتن نمیده، دوما قطعی سرویس زیاد و در واقع پایدار نیست.

12. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

همگی دوستان دراین تاپیک من بیاین در این تاپیک جدید و تمامی انتقاداتتون رو به شرکت بگید
    فقط فحش نیدید!!
    ضمنا از پذیرش افراد بدحجاب هم معذوریم !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

آقایون و خانوما سلام
    حدود 30 صفحه از مطالبتون رو کنکاش کردم ببینم بالاخره این وایمکس ایرانسل خوبه یا نه
    من اصفهانی هستم ( یه بنده خدا تو یکی از صفحه ها نوشته بود من الان اصفحان !!!! هستم )
    تجربه تو صبانت و شاتل و فیبر نوری مخابرات رو دارم
    یه توضیحاتی می دم امیدوارم به دردتون بخوره

صبانت : این شرکت واقعا تو ارائه اینترنت پرسرعت غوغا کرده و می تونید با داشتن یه خط 128 تا مرز 260k دانلود کنید!!!!
    البته اینم بگم آقایون بعضی وقتا می زنه به سرشون و دانلود رو تا 20 پایین میارن ولی گذراست و نباید اعتراض کنید بعضی وقتا هم روی 60 و 70 ثابت می مونه و تغییر نمی کنه . اینو گفتم که بدونید نباید باهاشون دهن به دهن بشید که مثلا من قبلا با 260 دانلود می کردم چرا الان سرعتم اینطوریه و فلان چون میان و سرعتتون رو از رو لج و لجبازی رو همون 20 باقی می زارن !!! به هرحال باید با کم و زیاد شدن سرعت ساخت و از حالی که می دن ( رایگان شبانه ) لذت برد . البته اینم بگم صبانت پشتیبانیش نسبتا ضعیفه

شاتل : مذخرف ترین و بی اساس ترین سرعت و قیمت رو تو اینترنت ADSL داره . قیمت بالا می گیره و سرعتش همیشه پایینه ولی چیز خوبی که داره پشتیبانیشه و آنلاین بودنش که البته به درد کاربر نمی خوره .

فیبر نوری مخابرات : من خودم به شخصه الان از فیبر نوری مخابرات استفاده می کنم تعرفه ای که داره محشره . مفت مفت 128 می ده فقط و باسرعت دانلود 70 بعضی وقتا می ره بالاتر بعضی وقتا میاد پایینتر به قیمت 4 گیگ ماهیانه 10500 تومان که واقعا مفته . پشتیبانیشم بد نیست خوبه . ولی اول کار پدر منو در آورد تا راه بیفته من شش ماهه خرید کرده بوده 4 ماه اول قطع و وصل بودم یعنی 1 روز اینترنت داشتم 6 روز نداشتم. این خانوم بدبختی که اپراتور و اصل کاری بود رو من پشت تلفن بیچاره اش کردم . بعدا رفتم مخابرات ازش عذرخواهی کردم !!! البته اینو بگم فیبر نوری مخابرات شبانه رایگان نداره ...

خلاصه اینو بگم با این چیزی که بچه ها دارن می گن و من مطالعه کردم بهترین انتخاب برای کسایی که فیبر نوری مخابرات رو می خوان بگیرن یا وایمکس ایرانسل ، همون ADSL مخابراته که سرویس دادنش الان خوبه . امیدوارم در آینده خراب نشه . وایمکس رو خیلی دنبالش بودم تا به منطقه ام بیاد ولی حالا که اومده نمی دونم چی کار کنم . تصمیم گرفتم بی خیالش بشم فعلا .

آقا فقط یه سئوال می مونه کسی از این مبین نت اطلاع درست و حسابی در دست داره ؟
    این بابا اومده تو بازار وایمکس واسه همین ایرانسل تعرفه هاش رو آورده پایین علتش واقعا همینه
    اگه رغیب ها زیاد بشن باور کنید هم کیفیت بهتر می شه هم قیمت ها میاد پایین . امیدوارم یه روزی بشه ما با سرعت واقعی و با سه چراغ روشن بریم به مرحله بعد !!!

رو همون فیبر بمون وایمکس دردسرش 10 برابره کیفیتش هم 10/1 هست.

16. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •