تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 90 از 94 اولاول ... 4080868788899091929394 آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نکته جالب اینجاست که این بابا علاقه خاصی به صحبت کردن با خودش داره :
    آقای دکتر ارروررررر error_691
    مرسی
    نسیم
    ببینید چه پپسی ای هم واسه خودش باز کرده با اون دکتر گفتنش .
    چرا من کلید تشکر ندارم؟
    من این کارارو کردم قدم به قدم و از تعجب شاخ در آوردم. چراغ DSL چشمک زد و بعد از 1 دقیقه INTERNET وصل شد. زنده باد استقلال 24 ساعته وصل کرد. کجا می تونم سرعتم رو چک کنم؟
    من پس وایرلسم رو wpa2 گذاشتم؟ اونای دیگه چین؟ wpa2-mixed بهتر نیست؟
    بازم مرسی
    اینجا هم که در راستای خود تحویل گیری مفرط ، خودش از راهنمایی کانفیگ مودم خودش چنان حض وافری برده که انگار به یابو تی تاب دادند و در آخر هم کلی خودش رو قلب بارون کرده و افسوسی بی کران از نداشتن دکمه تشکر !!!
    آقای دکتر ارروررررر error_691
    من می دونم حرف شما درست هست و با نظر شما که می گین اینا از روی حسادته موافقم
    مرسی
    نسیم
    بله ، و در نهایت جمله ای من باب همه ما حسودان و بخیلان و تنگ نظرانی که با کمال تاسف قدر دُکی جون رو نمیدونیم!
    Last edited by zigma94; 26-02-2010 at 05:20.

داره خودمونی میشه goodigood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ای بابا!این جا شده میدونه جنگ!
    دوستان یه سوال:دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتن آیا کسی با پیش شماره ای به جز 22-88 هم بوده؟
    من اشکم در اومده 3 ماه که دنباله یه 128 کوفتیم ولی مثکه شانس ندارم!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال:دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتن آیا کسی با پیش شماره ای به جز 22-88 هم بوده؟
    دوست عزیز اولا مواظب باش وقتی وارد این تاپیک ( میدون جنگ ) میشی ، سرت رو بدزدی که یه وقت تیر و ترکش ها به پرت نگیره D: ( شوخی کردم چون تیر و ترکش ما فقط پر کسایی رو میگیره که قصد زیرآبی رفتن دارن و جزء هیئت المی هم هستند و دو تا سرویس یک مگ هم از مخابرات گرفتن ولی وقت نمیکنن بریج کنند )

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

و اما در جواب سوال شما که دقیقا عین 13 پستت همین رو پرسیدی . عزیز من شما که تلفن مرکز مخابراتتون رو داری ، زنگ بزن هر وقت قرار باشه بدن میدن دیگه ، ولی تا اونجایی که من میدونم فعلا به غیر از مراکز مخابراتی 2 و 8 در بقیه مناطق مخابراتی به اشخاص حقوقی فقط واگذار میشه. انشالاه بعد از عید نوبت شما هم میشه. والسلام

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

خوب دوستان ادامه بحث رو شروع مي كنيم:

سروس هاي مخابرات داراي معايب و مزايايي هستن كه به چند مورد از اونها اشاره مي كنم:

مزايا

1- شايد بهترين مزيت سرويس هاي مخابرات قيمت بسيار پايين اون باشه. چون قيمت تمام شده اشتراك اينترنت يكي از پارامترهاي مهم و تاثير گذار در جذب مشتري هست.

2- نامحدود بودن كليه سرويس ها اين مزيت شايد به اندازه قيمت سرويس داراي اهميت باشه وقتي مشتري مطمئن باشه كه سرويس پاييدار و دائمي خواهد داشت مسلما اونو انتخاب مي كنه.

3- حذف هزينه هاي جانبي مانند هزينه فعالسازي اوليه ( رانژه ) + نصب و راه اندازي و ..

4- راه اندازي آسان و سريع؛ ظرف حداكثر 48 ساعت سرويس بدون مشكل و درد سر راه اندازي ميشه.

معايب:

1- عدم ارائه پهناي باند بالاتر از 128 به عموم مردم.

2- پشتيباني نچندان قوي و كارامد.

3- ارائه نشدن سرويس در تمام مراكز مخابراتي.

6. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض مديرعامل شركت مخابرات تهران خبر داد: عمده مناطق تا پايان سال آماده ارائه اينترنت پرسرعت مي‌شوند.

به گفته مديرعامل شركت مخابرات استان تهران ظرفيت فعلي ايجاد شده در حوزه اينترنت پرسرعت در استان تهران شامل 100 هزار پورت مي‌شود كه در عمده مناطق تهران نصب و راه‌اندازي شده است.

محمد روح‌اللهي در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه در حال حاضر ساكنان منطقه دو مخابراتي يعني شماره تلفن‌هاي كه با پيش شماره 2 آغاز مي‌شود، مي‌توانند به صورت مراجعه به مراكز مخابراتي و يا غيرحضوري براي دريافت ADSL - اينترنت پرسرعت - اقدام كنند، ابراز اميدواري كرد: تا پايان سال عمده مناطق آماده ارائه اينترنت پرسرعت به متقاضيان باشند.

وي افزود: در برخي مناطق ديگر نيز ارائه ADSL به صورت آزمايشي و به افرادي خاص شامل دانشجويان، اساتيد دانشگاهي و... آغاز شده است، اما از آنجا كه خدمات پس از فروش لازم است بعد از تهيه اين امكان در تمام مناطق شهر تهران ارائه اينترنت پرسرعت در سطح عمومي آغاز مي‌شود.

روح‌اللهي در بيان چگونگي دريافت ADSL از سوي متقاضيان گفت: متقاضيان مي‌توانند با يك بار مراجعه و دريافت نام كاربري و كلمه عبور علاوه بر دريافت ADSL ديگر خدمات مخابراتي را به صورت الكترونيكي دريافت كنند. بعد از اين حداكثر در 72 ساعت اينترنت پرسرعت نصب مي‌شود.

وي با اعلام اينكه ارائه ADSL در منطقه 8 به‌زودي انجام خواهد شد و در كرج نيز بستر فني و تجهيزات مورد نياز آماده است و فقط بايد پروسه اداري آن طي شود، خاطر نشان كرد: تاكنون هيچ مشكل فني در اين حوزه وجود نداشته است.

به گفته او خدمات پس از فروش از منزل تا شركت مخابرات به صورت رايگان انجام مي‌شود اما در داخل شركت يا منزل خدمات توسط شركت‌هاي همكار ما انجام شده و هزينه آن دريافت مي‌شود.

او يادآور شد: كل ظرفيت اينترنت پرسرعتي كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه مي‌شود يك ميليون پورت است. البته كشش بازار بيش از اين است. شركت مخابرات تهران در اين حوزه سقف خاصي ندارد و مطابق با قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خدمت‌رساني خواهد كرد.

روح‌اللهي در پاسخ به اين‌ پرسش كه آيا با ورود وايمكس، ASDSL بازار خود را از دست مي‌دهد؟ گفت: هر فن‌آوري كارايي بهينه و بازار خاص خود را دارد و در كشورهاي پيشرفته جهان وايمكس و ADSL در كنار هم ارائه مي‌شود.

او ادامه داد: هر چند نمي‌توان منكر شد كه وايمكس بخشي از بازار ADSL را تحت تاثير قرار مي‌دهد؛ اما مي‌توان به اين اميدوار بود كه عرضه اين نوع از اينترنت پرسرعت در كنار هم و رقابتي كردن بازار، روي قيمت تاثير بگذارد كه به طور قطع به نفع مشتري است.

مدير عامل شركت مخابرات استان تهران در پايان خاطر نشان كرد: ‌از آن‌جايي كه ارائه وايمكس از سوي شركت‌هاي خصوصي انجام مي‌شود، شركت مخابرات ايران نمي‌تواند به اين عرصه وارد شود و بايد منتظر سياست‌هاي جديد در اين باره بود.

شركت مخابرات استان تهران 88/12/5

Last edited by mehrdad38; 26-02-2010 at 11:00.

8. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

رفیقم با پیش شماره66 یک هفته ی گرفت

10. این کاربر از yade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

ما كه پيش شمارمون 8842 هست به ما كه هنوز ندادن. گفتن تو اسفندماه ولي فعلا كه خبري نيست اگر تو 3 ماهه كه منتظري من الان 5 ماهه كه براي يه اينترنت زپرتي منتظرم.

رو مودمم خاك نشسته

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

من پیش شمارم 6691 مرکز توحیده به ما که دادن
    همونطور که گفتم از آخر شهریور دنبالش بودم تا اواسط مهر هم وصل شد
    ایشالا روزی بشه که یه اینترنت به قول شما زپرتی انقدر برا مردم عجیب نباشه

13. 2 کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتی
    پیش شماره خونت 4445
    بچه پونک اونورایی دیگه
    بیشتر از اینا نباید ازت انتظار داشت خز
    الان که داشتم تاپیک رو یه مروری میکردم ، چشمم به این پست افتاد که از قرار معلوم دیشب به طرز عجبی از نظرم دور مونده بود ! . اولا من مثل تو نیستم که از ترس بدو ام برم دونه دونه ی کامنتهام رو پاک کنم و به جاش بنویسم "آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم" ، دیشب که دیدمت داری صفحه ی شخصیم رو بالا و پایین میکنی حدس زدم که در به در دنبال یه آتویی یا یه همچین چیز میگردی که از قرار معلوم رسیدی به پستی که مرکز مخابراتیم رو به بچه ها گفتم . اولا ببینید کی داره به کی میگه درست صحبت کن و اینجا چاله میدون نیست ، پروفسور اروری که همه رو اینجا حسود و نفهم میدونه که وقت گرانبهاش رو بیخود و بی جهت داره براشون تلف میکنه. آره بچه جون ، بچه ی همون طرفهام اگه بچه ی ابن باویه و پامنار هم بودم بیشتر باعث افتخارم میشد . طرف یه جوری داره می گه پونک اون طرف ها که انگار داره میگه قلعه مرغی!!! ، ببینم تو چند وقته اومدی تهران ؟ محض اطلاعت برای اینکه یه کم سوادت بره بالا و بتونی شمال و جنوب و غرب و شمال غرب تهران رو از هم تشخیص بدی یه عکس از نقشه تهران با مشخص کردن مرکز مخابراتی و خونمون رو آخر پستم واست گذاشتم. از قرار معلوم ایشون از جردن به پایین رو جز پایین شهر میدونه و تا اونجایی که من این چند صفحه از تاپیک رو خوندم تعداد بچه های مناطقی مثل مالک اشتر هم از قرار معلوم اینجا کم نیستند که اگه بخوایم معیار این بابا رو در نظر ببگیریم ، در واقع خارج شهر حساب میشن و خوب به گفته ی این بابا به سلامتی همگی خز تشریف داریم !!! . حقیقتش توی دهات ما به آدمهایی با این طرز حرف زدن درباره منطقه زندگی( ( به رخ کشیدن منطقه خودشون و خز و خیل نامیدن ما بقی)) میگن "تازه به دوران رسیده" تا نظر مابقی دوستان چی باشه و نکته آخر اینکه خاک کفش بچه های پایین شرف داره به امثال تو ، چون مثل تو دو دوزه بازی کردن تو مرامشون نیست و وقتی مثل تو از جواب دادن عاجز میشن نمیزنن به صحرای کربلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by zigma94; 26-02-2010 at 18:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •