سلام خدمت اساتید محترم
من یه ماه پیش یه ال سی دی سامسونگ (40b670) گرفتم ولی سینماش (tz225) مالی نبود نگرفتم. حالا تصمیم دارم با حدود 300 400 تومان یه سیستم جور کنم که ارزش خرید داشته باشه. یه روسیور هم دارم ماله عهد بوق میرزا که فقط خروجی av داره!
با مطالعه پست اول تا آخر این تاپیک
.gif)
تقریبا هفتاد در صد اطلاعات رو گرفتم که چی به چیه و چی تو بازار چنده و چی خوبه بگیرم و از همه دوستان ممنونم. ولی هنوز یه چند تا سوال دارم.:43:
سالنی که می خام سینما رو بزارم خیلی باشه 35 40 متره و صدای بلند اصلا نمی خوام چون آپارتمانه. کیفیت صدا برام مهمه و قابلیتهای دستگاه. مارک هم با خوندن مطالب دوستان پایونییر رو انتخاب کردم.
.gif)
خودم مدل 787 و 282 پایونیر رو پسندیدم ( البته 3378 یا 3569 فیلیپس هم در نظر هم هست) ولی دوستان گفتند که این مدلها با پخش کردن mkv مشکل دارند و از طریق یو اس بی شون نمی شه چیزی رو ضبط کرد و از همه مهمتر با هارد اکسترنال مشکل دارند.
.gif)
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت دارم پر فیلم از انواع فرمتها divx و mkv و mp4 و.... که فرمتش هم ntfs هست.
یه سیستم می خوام که کارهای زیر رو انجام بده:
1- از این هارد بدون هیچ مشکلی بشه استفاده کرد (خیلی مهم)
2- موسیقی و فیلم با کیفیت (نه با صدای بلند) بشه گوش کرد
3- بتونیم از ----- و ماهواره و ویدیو روی هارد ضبط کنم ( از طریق یو اس بی)
حالا موندم یه مدیا پلیر وسترن بگیرم و یه سیستم صوتی hi fi یا مدیا رو بگیرم با یه سینما خانگی(مثلا پایونیر 180) یا فقط یه سینما بگیرم.
.gif)
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید با بودجه 400 چی بگیرم که بتونم از قابلیتهاش خوب استفاده کنم
.gif)
طولانی شد ببخشید
.gif)
.gif)