اقا یک تایپ هست تو پرشین دیزاینر فرق بین انرل و یونیتی من که نمی تونم اونها را قانع کنم شما بگید چی دیگه من بگم یا شما هم جواب بدید ، لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا یک تایپ هست تو پرشین دیزاینر فرق بین انرل و یونیتی من که نمی تونم اونها را قانع کنم شما بگید چی دیگه من بگم یا شما هم جواب بدید ، لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرنس جان اینو شما ساختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
جو گیر نشوپرنس جان اینو شما ساختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. اولی فقط مپ خود آنریل هست که من تفنگ خودم توش آوردم. دومی کار خودم هست.
اینجور بحث ها هیچ وقت نتیجه نداشته مثل بحث سر تیم فوتباله . بیشتر تعصبی می شه و هرکس انجینی رو که دوست داره طرفداری می کنه بهتر بی خیال بگذرونی . هر کسی با یک انجین راحت تره دیگه.اقا یک تایپ هست تو پرشین دیزاینر فرق بین انرل و یونیتی من که نمی تونم اونها را قانع کنم شما بگید چی دیگه من بگم یا شما هم جواب بدید ،
پرنس جان تشکر لازم نیس، فقط پروژت که تموم شد شیرینی یادت نره.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون محیط هم جالب شده.فقط یه نکته، همیشه چه قبل پابلیش و چه قبل شات که می خوای بگیری یادت باشه Shadow Map Resolution رو واسه BSP ها بالا ببری، تا سایه ها مثال اون دو تا دیوار چپ و راست پله ای نشه.
ولی کلا باحال شده.
هه هه. حالا این قدر نمی خواد چشات بزنه بیرون.به جاش زودتر رمتو جور کن، بیا تو کار که از قافله عقب نمونی.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 11-06-2010 at 15:28.
جناب بسیج، پرنس جان درست می گن، این بحث نتیجه ای جز وقت هدر دادن نداره.
بعدشم مگه شما پست بنده رو 3 روز پیش نخوندی؟
اگه خوندی که دیگه نباید می رفتی اونجا بحثو باز می کردی. بذار یه مثال برات بزنم. ایران خودرو میاد یه جشنواره برگزار می کنه که توش نتیجه بگیرن سمند بهتره یا مدل x لامبورگینی. از مسئولین لامبورگینی هم دعوت می کنه که بیان از محصولشون دفاع کنن. می دونی بهترین دفاعیه واسه اونا چیه؟ اینکه اصلا شخصی رو به اون جشنواره نفرستن. این طوری با زبون بی زبونی می گن ما حتی سمند رو یه ماشین نمی دونیم، چیو بیایم باتون بحث کنیم؟نوشته شده توسط tovamohammad
شما هم رفتنت به اون بحث کار درستی نبود، دقیقا همون چیزی بود که اون آقای حمزه بین 100 تا یونیتی کار دنبالش بود.
در هرصورت تنها توصیم به شما اینه که دیگه اون بحثو ادامه نده. اگه هم واقعا می خوای حالشونو بگیری، فقط و فقط یه راه داری:
بشین یه بازی توپ با UDK درست کن، مشالا که بلدی، اونوقت این کارو که کردی 4 هفته دیگه برو 4 تا شات از بازیت بذار، هیچی هم نمی خواد بگی، فقط زیرش بنویس: عطر آن است که ببوید نه آن که عطار بگوید.
امیدوارم دیگه از این جور بحثها تو این تاپیک نبینیم.پس تا بعد.
در حال دانلود آنریل هستم 118مگ دانلود شده از 548مگ...................
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
محمدجان به این تاپیک سری بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه ولي فكر نميكني نور يه كم مشكل ىاره؟ كلا أبجكتا كمه نيست؟نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری تفگ رو تغییر دادید ؟ کدوم آموزش ها ؟
ممنون
ممنون عزیز .راستی اون محیط هم جالب شده.فقط یه نکته، همیشه چه قبل پابلیش و چه قبل شات که می خوای بگیری یادت باشه Shadow Map Resolution رو واسه BSP ها بالا ببری، تا سایه ها مثال اون دو تا دیوار چپ و راست پله ای نشه.
ولی کلا باحال شده.مونده بودم مشکل از کجاست چون light mass رو روی production گذاشته بودم.
آره نور مشکل داره . کلا در حال ساخته . دارم تست می زنم.خوبه ولي فكر نميكني نور يه كم مشكل ىاره؟ كلا أبجكتا كمه نيست؟
این آموزش :سلام
چجوری تفگ رو تغییر دادید ؟ کدوم آموزش ها ؟
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید میشه کمی در مورد Shadow Map Resolution توضیح بدید . چگونه زیاد میشه؟. من چون انگلیسیم خیلی خوب نیست تو فیلما خیلی چیزارو یاد نمیگیرم
. ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)