چرا بنزینی؟گاز سوز به نظرم بهتر باشه با این اوضاع نفت و بنزین
چرا بنزینی؟گاز سوز به نظرم بهتر باشه با این اوضاع نفت و بنزین
طبق گفته های مسئولین دلار با نرخ مرجع برای واردات محصولات این شرکت ها داده میشه پس نباید گرون بشه ولی جای تعجب نیست که به هر بهانه ای قیمت ها رو بالا ببرن
نیسان وانت دوگانه سوز زامیاد 1 ماه پیش 13400 بود و الآن شده 14 میلیون فیکس
بالاخره بی تاثیر هم نیست چون خیلی از مواد اولیه برای ساخت ماشین از خارج وارد میشه.
به محض اینکه شرایط جدید اعلام کنن میرم ثبت نام میکنم
آخه برای من شتاب خیلی مهمه و دوگانه سوز 100 کیلو نسبت به بنزینی سنگین تره که مطمئنا تو شتاب تاثیر زیادی داره
از اینا بگذریم کی حال داره بره تو صف گاز...!!!؟
ماشالا هروقت رد میشم ملت 3 کیلومتر صف بستن![]()
دوستان بزرگوار که صاحب خودروی گازسوز هستن. تقاضا دارم برای چک کردن شیر و اتصالات مخزن به مراکز مشخص شده مراجعه کنن و بالای سر تعمیرکار باشن تا کاملا تشکیلات رو چک کنه. متاسفانه با قصور مسئولین بعضی از این ماشین های گازی عملا به بمب های متحرک تبدیل شده.
خداوند انشاالله بلا رو از سر همه دور کنه و به متولیان امر درک و علم بیشتری بده
به نظر من کخ خوب نیست! هرچی هوای گرم موتوره از اونجا میکشه!
اگه بتونی یجوری تا نزدیکای پشت پیش رادیات بیاریش خیلی بهتره! از اونجا هوای تازه و خنک میگیره!
البته حتما هدفت از باز گذاشتن سر باکس هوا این بوده که از اوجا میکشه؟؟ ولی بنظر من چون محیط ذورش بازه اینطوری نیست!
Last edited by total_overdose; 26-01-2012 at 20:29.
آره باز گذاشتم از اونجا بکشه
پس یه لوله خرطومی بگیرم بکشم سره اون سوراخه پشت جلو پنجره
خوبه؟
والا بنظر من که اونجوری بهتر جواب میده!
بزار بقیه دوستان هم نظر بدن![]()
من چند روز پیش یه EF7 پایه گاز سوز نوشتم با توجه به اینکه بعضی ها راضی نبودند میترسم خوب در نیاد به نظرتون چی کار کنم میشه رفت عوض کرد؟
ببینم این فیلتری که نصب کردیش اولا قیمتش چقدر میشه و دوما کلا از نظر چه چیزایی توی ماشین تفاوت ایجاد میکنه اگه خوبه ما هم بریم بنصبیم و این که ضرری نداره واسه ماشین ؟
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
دوست عزیز با توجه به کمبود انتخاب در خرید ماشین الان شما بهترین نوع ماشین تولیدی در این قیمت رو انتخاب کردی فقط میمونه این تخم مرغ شانسی که خریدی چی در بیاد که اونم توکل کن به خدا اگه شانست مثل من نباشه ماشین خیلی خوبیه /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)