بنابر گفته ی سایت geforce.com بر روی رزولیشن 1920X1080 و تنظیمات Hardcore حدود 18 فریم میگیرید.
بنابر گفته ی سایت geforce.com بر روی رزولیشن 1920X1080 و تنظیمات Hardcore حدود 18 فریم میگیرید.
بازي روي درجه سختي نرمال يا Veteran بين 7-9 ساعت تموم ميشه.من خودم تقريبا 8 ساعته تموم كردم.
ولي به نظرم به نحوه بازي كردن هم خيلي بستگي داره.مثلا يه جا با مخفي كاري بپيچوني يا بزني همه رو بكشي!مخصوصا توي مرحله(دوستاني كه تموم نكردن نخونن بهتره!)آخر كه كلي موجود فضايي هست،اين جاها رو من شايد 2-3 تاشونو كشتم كه بعد كشتن سريع فرار ميكردم!
من قبلا توي چندتا سايت خوندم كه گيم پلي بازي بعد 2 سات تكراري ميشه و بعد 3-4 ساعت دوباره جذاب ميشه!برا من اصلا اينطوري نبود،گيم پلي هيچوقت تكراري نشد برام.....موسيقي هاي بازي هم كه واقعا خوب كار شدن و تنوع اسلحه ها هم خوبه.
در كل بازي كاملا راضي كننده هستش و كم و كسري نداره........
Last edited by Leon-117; 24-03-2011 at 18:52.
بازی خیلی خیلی هیجانی هستش ...
من روی وترنال دارم میرم و باید بگم نفس گیره..درگیری ها شدت میگیره و باید استراتزی به کار ببری..
میتونی یه ماشینو بسوزونی لحظه منفجر شدنش با لگد بندازی طرف دشمنا همشون نفله بشن..
موزیک و اهنگش هم حرف نداره...تا اینجا
2بار دیگه می گفتی تمومی ندارن شب خواب sniper رو میدیدم!: دیاز 500 متری میبیننمون ! تمومی هم ندارن اینقدر زیادن که ..( از CoD بدتر ) تمومی هم ندارن .
دیگه امیدی بهش ندارم اگر مثل اسنایپر از 500متری بزننت!shit
سلام
میخواستم بدونم بازی اصلی که جدید اومده در چند دی وی دی هست و چند گیگ حجم رو اشغال میکنه؟باتشکر
توصیه میکنم برخی از دوستان ( خودشون میدونن کیارو میگم!) حتما مقاله زیر رو مطالعه بفرمایند!
تیتر مقاله :
How Crytek doomed Crysis 2's PC version
چرا کرایتک این بلاهارو سر نسخه PC بازی درآورده!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما الله اعلم !![]()
بازی حدود 8 گیگ حجم داره و دو DVD !
دوستان نسخه ی اصلی اومده؟
چند دی وی دی هستش؟
آپشن های تنظیمات گرافیکیش با همون نسخه ی بتا یکیه یا..؟
مقسی![]()
بالاخره کرک اومد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهورااااااااااااااا !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان آف تاپیکه ولی اونور 3 روز طول میکشه یکی یه جوابی بده ...
شما 6950 ِ دو گیگ پیشنهاد میکنید یا 560Ti ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)