سام من از کیت سرور 9.03 استفاده میکنم ولی نمی دونم چرا وقتی کاپ AFC یا هر کاپ دیگه ای رو میبرم باریکنای کلاسیک باز نمیشن، کسی دلیلشو میدونه؟
سام من از کیت سرور 9.03 استفاده میکنم ولی نمی دونم چرا وقتی کاپ AFC یا هر کاپ دیگه ای رو میبرم باریکنای کلاسیک باز نمیشن، کسی دلیلشو میدونه؟
فکر کنم به یه جاهایی دارم میرسمحالا اسکربرد سفید شده. برنامه ggs رو دان کردم بعد dt05_e رو انتخاب کردم و با اونی که میخواستم عوض کردم و بعد با همون نام قبلی (dt05_e) تو پوشه اصلی بازی سیو کردم مثل آموزش این پست :
ولی تغییری در بازی اعمال نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتازه اون پوشه یه قفل کنارش اومد و دیگه تو برنامه ggs باز نمیشه!
چیکار باید بکنم ؟
شما تمام این فایلها رو از کیت سرور پاک کن که مال اسکربرد
164 . 168 . 169 . 170 از کیت سرور از پوشه dt06.img و54 رو از پوشه dt05_e.img
بعد دوباره اسکربردو بریز توی کیت سرور
اگر هم با ggs وارد کردی که نمی خواد بریزی توی کیت سرور فقط این فایلها رو از کیت سرور پاک کن
ممنون درست شد.
حالا این صحنه آهسته ها و وقتی گل میزنم یا میخواد کلا فیلم نشون بده چمن و همه چی غیر بازیکنا سیاه میشه اینو نمیدونم چیرو نصب کردم اینجوری شده چجوری میتونم به حالت اول برگردونمش ؟
Last edited by arman665; 23-11-2009 at 21:47.
یکی میتونه در مورد این تنظیمات توضیح بده؟
لطفا بهترین نوعش رو هم بگین
مال پچ گیم اکسس هست
مرسی
![]()
این تنظیمات در مورد وضوح گرافیکی هست. هرچی به سمت چپ برید، وضوح کمتر میشه. اگه همه رو تا آخر به سمت چپ بچسبونید و وارد بازی بشید، متوجه تاثیرش میشید.
در خود بازی در صحنه های دور، چهره بازیکنایی که دور هستن، کمی افت گرافیکی پیدا می کنه تا به کارت گرافیک فشار نیاد. این کاملا به سیستم بستگی داره. کسی که سیستم قوی داره، می تونه گرافیک بیشتری رو بخواد.
البته من در همین حد می دونم. هنوز متوجه نشدم تفاوت اهرم های S1 و S2 و S3 چیه.
این پچی که دانلود کردی استقلال و پیروزی رو توش داره ؟؟
نه ندارهاین پچی که دانلود کردی استقلال و پیروزی رو توش داره ؟؟
اکثرا تیم های هلندی و یه سری تیم های دیگه ی اروپایی و تیم هایی مثل بوکا جونیورز و ... رو داره
اسم بازیکنای ایران هم درست نشده
دوستان بین این همه پچ موندم کدومشو دانلود کنم برزیم .
کدوم یکی از همه بهتر و کامل تره ؟
????????????????
Last edited by mani_2004_2006; 24-11-2009 at 12:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)