تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 380 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

نسخه دیویدیش هم منتشر شده یا نه؟ من هر جا رفتم فقط سیدی بوده.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ جای دنیا این کارو نمیکنن!
    البته هیچ جای دنیا هم مردمش انقدر به کپی خوری مثل ایرانیا عادت ندارن

3. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

چرا موسیقی متن تام و جری گذاشتن ؟!
    تا اونجایی که یادمه موسیقی متن تام و جری آهنگ هایی بودن که آهنگسازی معروفی مثل بتهوون، موزارت ، اشتراوس ، باخ و ... ساخته بودن

موسیقی متن از خیلی از مسیقی های خارجی استفاده شده!
    که فکر نکنم پوله کپی رایتش رو داده باشن!
    کپی رایت اثر فقط تا 50 سال بعد از مرگ خالقش هست

البته مثلا برای آهنگ تیتراژش باید حداقل اسم علی اکبر شیدا آهنگ سازش رو میووردن که یادی ازش نمیشه

5. 2 کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

این پک کمی حوصلمو سر برد
    امیدوارم :بلوتوس" به زودی وارد فیلم بشه
    دیگه همه ی فیلم رو دوش سیامکه تقریبا
    ولی بسیار جالبه
    از آقای مدیری تشکر می کنم
    همینطور از دوستانی که کپی نمی کنن

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

البته هیچ جای دنیا هم مردمش انقدر به کپی خوری مثل ایرانیا عادت ندارن
    بله. منم با شما موافقم . باید کپی رایت رعایت بشه چون دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار مردم یا دست توی جیب کسی کردن نیستش.
    استفاده غیرقانونی از اثر کسی هم دزدی محسوب میشه .
    اما چند مورد هم باید در نظر داشته باشید :
    1) همین الان که شما داری اینجا تایپ میکنی همین ویندوزت نسخه کپی و غیرقانونی هست و در هرصورت از لحاظ شرعی و اخلاقی ایراد داره.
    2)در کشورهای دیگه که کپی رایت رعایت میشه مردمشون عادت کردن که برای کاری که برای دیگران انجام میدن حق الزحمه دریافت کنند و در نتیجه برای کار دیگران هم ارزش قائلند (و یکی از دلایل پیشرفتشان هم همین است)
    3)فرضا در آمریکا سریالی مثل فرینج DVD فصل اولش با کیفیت بالا به قیمت حدودا 25 دلار به فروش میرسد(فرینج سریالی است که فقط برای اپیزود اول فصل اولش حدود 20 میلیون دلار یعنی 20 میلیارد تومن فقط برای یک قسمتش هزینه شده ! ) خوب معلومه برای یه آمریکایی یا اروپایی که میانگین درآمد سالانه اش حدود 45 هزار دلار هست ، 25 دلار چیزی نیست!درحالی که در کشور ما کارگر بیچاره با درآمد ماهیانه 350هزار تومن که اونم هر سه ماه یه بار به زور حقوقش رو میگیره شما چه انتظاری داری؟
    از نظر من بحث در این مورد دیگه بیفایده هست و خواهشا دیگه از کپی کردن حرف نزنید ، خود مهران مدیری هم اون 15 دقیقه خودش رو کوچک کرد و اون صحبتها رو کرد. در هر صورت هر کسی بخواد میخره و هر کسی هم بخواد دانلود میکنه و هر کسی هم نخواد نمیخره! بحث در اینمورد به نظرم بیفایده است.

8. 4 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

نسخه دیویدیش هم منتشر شده یا نه؟ من هر جا رفتم فقط سیدی بوده.
    آره ما این سری DvD خریدیم قیمتش یکیه و کیفیتش بالا...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب شما که پست نقل قول میگیری نمیشه که بعدش نگی بحث نکنیم درین باره

شما تا حالا فکرشو کردی که واقعا یه شرکتی به عظمت مایکروسافت چرا جلوی این ویندوزای غیر قانونی که توی جهان سوم استفاده میشه رو سفت و سخت نمیگیره(مث کاری که تو اروپا و آمریکا میکنه) یا خیلی از شرکتای دیگه که نرم افزاراش تو سیستم من و شما و امثال ما نصبه؟
    واقعا نمیتونه یا نمیخواد جلوشو بگیره؟
    حداقل در زمینه کامپیوتر و نرم افزار،شرکتای بزرگ از قبیل مایکروسافت حتی خودشون یکی از منابع منتشر کننده نسخه های غیرقانونی ویندوز و کرک کردنشون برای استفاده توی کشورایی که امکان تهیه نسخه اصلی رو ندارن هستن چون ازین طریق سلطه خودشونو تو دنیای کامپیوتر گسترش میدن و تعداد خیلی بیشتری از کاربرا رو وابسته به محصولاتشون میکنن
    اونا درامدشونو از بازار کشورای پیشرفته به دست میارن و غیر مستقیم و رایگان سلطه محصولاتشونو توی کشورایی مث ماهم گسترش میدن
    بعدشم همونطور که خودت اشاره کردی درامد توی کشورایی مثل آمریکا با ایران یکی نیست که مردم اورجینال بخرن همه چیو و شرکتای بزرگ هم احمق نیستن و توقع ندارن توی کشورایی مثل ایران و پاکستان و کشورایی ازین قبیل ملت بیان اصل محصولاتشونو بخرن پس خودشون پشت پرده به انتشار نسخه های کرک شده نرم افزاراشون کمک میکنن

مثالای بهتر درباره رعایت کپی رایت همین خرید آلبومای موسیقی و فیلم های سینمایی خودمون هست.
    اگه درباره دیگران کپی رایت رو نمیتونیم رعایت بکنیم حداقل درباره محصولات خودی اینکارو بکنیم(برای کسایی که ممکنه)
    Last edited by بردیا; 08-10-2010 at 15:54.

11. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فکر کنم فیلمش خیلی مسخره شده ... نه ؟

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

من که میدونم این پستم پاک میشه ولی تو گلوم گیر کرده و باید بگم
    درسته که پای این سریال خیلی خرج شده و کللی زحمت کشیده شده پاش ولی آخه کسی نیست بگه که این همه سریال جور واجور میاد تو تی وی،چرا این رو نباید اجازه بدن؟
    الان مهران مدیری(با کمال احترامی که برای سریالهاش قائل هستم)دارم پول کارش رو میخوره و لذت میبره...حتی اگر هم خیلی از اثر هاش کپی کنن....با این کارشون که گفتن تو تی وی اجازه پخش نداره،مردم ایران رو "غیرتی" کردن که بگن :آها،شما نمیذارید پخش بشه تو تی وی؟پس ما میریم میخریمش...
    اینا یه جور سیاسته که همه جا هست...این وسط شما بیخوری جوش میزنید...اونقدر که برای شماها مهم شده برای خود مهران مدیری مهم نیست...با اون حرفاش هم تو قسمت اول از چشم من یکی که حسابی اقتاد...مخصوصا با توضیحش در مورد "بسته بندی شیک سریال"...آخه کی تاحالا سریال خریده به خاطر بسته بندیش؟؟؟؟؟؟
    خلاصه اینکه بشینین لذتتون رو از سریال ببرید...حالا یکی مثل من دانلود میکنه میبینه یکی هم میره میخره...هرکسی یه عقیده ایی نداره...(این حرفهایی هم که من زدم تو گلوم گیر کرده بود ویلا نمیگفتم...)
    ------------------------
    فکر کنم فیلمش خیلی مسخره شده ... نه ؟
    هنوز واسه ی این تصمیم خیلی زوده بابا
    اولاش بده،بعد یکم خوب تر میشه و بعد آخرش افت میکنه

14. 2 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

تا اونجایی که یادمه موسیقی متن تام و جری آهنگ هایی بودن که آهنگسازی معروفی مثل بتهوون، موزارت ، اشتراوس ، باخ و ... ساخته بودن

کپی رایت اثر فقط تا 50 سال بعد از مرگ خالقش هست

البته مثلا برای آهنگ تیتراژش باید حداقل اسم علی اکبر شیدا آهنگ سازش رو میووردن که یادی ازش نمیشه
    این عدد 50 رو شما از کجا آوردید؟
    فکر کنم شما حق استفاده تجاری رو با حق تالیف اشتباه گرفتید.تازه این عدد هم در خیلی کشورها متفاوته
    فردوسی شاهنامه رو نوشته و بعد هزارسال هنوز شاهنامه مال فردوسی هست. فرض کنید من یه شعر از شاهنامه بخونم و

بله. منم با شما موافقم . باید کپی رایت رعایت بشه چون دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار مردم یا دست توی جیب کسی کردن نیستش.
    استفاده غیرقانونی از اثر کسی هم دزدی محسوب میشه .
    اما چند مورد هم باید در نظر داشته باشید :
    1) همین الان که شما داری اینجا تایپ میکنی همین ویندوزت نسخه کپی و غیرقانونی هست و در هرصورت از لحاظ شرعی و اخلاقی ایراد داره.
    2)در کشورهای دیگه که کپی رایت رعایت میشه مردمشون عادت کردن که برای کاری که برای دیگران انجام میدن حق الزحمه دریافت کنند و در نتیجه برای کار دیگران هم ارزش قائلند (و یکی از دلایل پیشرفتشان هم همین است)
    3)فرضا در آمریکا سریالی مثل فرینج DVD فصل اولش با کیفیت بالا به قیمت حدودا 25 دلار به فروش میرسد(فرینج سریالی است که فقط برای اپیزود اول فصل اولش حدود 20 میلیون دلار یعنی 20 میلیارد تومن فقط برای یک قسمتش هزینه شده ! ) خوب معلومه برای یه آمریکایی یا اروپایی که میانگین درآمد سالانه اش حدود 45 هزار دلار هست ، 25 دلار چیزی نیست!درحالی که در کشور ما کارگر بیچاره با درآمد ماهیانه 350هزار تومن که اونم هر سه ماه یه بار به زور حقوقش رو میگیره شما چه انتظاری داری؟
    از نظر من بحث در این مورد دیگه بیفایده هست و خواهشا دیگه از کپی کردن حرف نزنید ، خود مهران مدیری هم اون 15 دقیقه خودش رو کوچک کرد و اون صحبتها رو کرد. در هر صورت هر کسی بخواد میخره و هر کسی هم بخواد دانلود میکنه و هر کسی هم نخواد نمیخره! بحث در اینمورد به نظرم بیفایده است.
    هزینه بالای بسیاری از نرم افزارها مثل ویندوز به خاطر پشتیبانی گسترده و خدمات پس از فروش آن است.فرض کن من برم نسخه اریجینال بخرم.خدمات پس از فروش به ما بسیار محدود و ناچیز است بر عکس تمام دنیا

اما در مورد خرید یک فیلم یا سریال اگر به طور قانونی در کشور ما عرضه شود بنده به شما قول می دهم خیلی ها حتی برای کلاس و پرستیژ هم شده میرن اریجینال میخرن.
    شما رو هوا حرف میزنی ولی آمار همین قهوه تلخ رو ببین
    اما حالا که این مجموعه در سراسر کشور با تبلیغات بسیار وسیع پخش شده، خبر می‌آید که «قهوه تلخ» در نخستین روز پخش 500 هزار نسخه فروخته است. این مجموعه به صورت «تک دی‌وی‌دی» یا «سه سی‌دی» عرضه می‌شود و قیمت آن هم 2500 تومان است. خبر فروش 500 هزار نسخه‌ای در یک‌روز را سایت رسمی «قهوه تلخ» هم تایید کرده است. با این اوصاف اگر ضرب و تقسیم ساده‌ای بکنیم فروش یک روز این مجموعه دقیقا برابر است با یک میلیارد و 250 میلیون تومان.
    قهوه تلخ کجا و و بعضی فیلمها و سریالهای پرطرفدار کجا ...
    واقعیات جامعه ما توسط آمار کاملا قابل بررسی است و نیازی به حدس و گمان نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •