نسخه دیویدیش هم منتشر شده یا نه؟ من هر جا رفتم فقط سیدی بوده.
نسخه دیویدیش هم منتشر شده یا نه؟ من هر جا رفتم فقط سیدی بوده.
البته هیچ جای دنیا هم مردمش انقدر به کپی خوری مثل ایرانیا عادت ندارنهیچ جای دنیا این کارو نمیکنن!
تا اونجایی که یادمه موسیقی متن تام و جری آهنگ هایی بودن که آهنگسازی معروفی مثل بتهوون، موزارت ، اشتراوس ، باخ و ... ساخته بودنچرا موسیقی متن تام و جری گذاشتن ؟!
کپی رایت اثر فقط تا 50 سال بعد از مرگ خالقش هست
البته مثلا برای آهنگ تیتراژش باید حداقل اسم علی اکبر شیدا آهنگ سازش رو میووردن که یادی ازش نمیشه
این پک کمی حوصلمو سر برد
امیدوارم :بلوتوس" به زودی وارد فیلم بشه
دیگه همه ی فیلم رو دوش سیامکه تقریبا
ولی بسیار جالبه
از آقای مدیری تشکر می کنم
همینطور از دوستانی که کپی نمی کنن![]()
بله. منم با شما موافقم . باید کپی رایت رعایت بشه چون دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار مردم یا دست توی جیب کسی کردن نیستش.
استفاده غیرقانونی از اثر کسی هم دزدی محسوب میشه .
اما چند مورد هم باید در نظر داشته باشید :
1) همین الان که شما داری اینجا تایپ میکنی همین ویندوزت نسخه کپی و غیرقانونی هست و در هرصورت از لحاظ شرعی و اخلاقی ایراد داره.
2)در کشورهای دیگه که کپی رایت رعایت میشه مردمشون عادت کردن که برای کاری که برای دیگران انجام میدن حق الزحمه دریافت کنند و در نتیجه برای کار دیگران هم ارزش قائلند (و یکی از دلایل پیشرفتشان هم همین است)
3)فرضا در آمریکا سریالی مثل فرینج DVD فصل اولش با کیفیت بالا به قیمت حدودا 25 دلار به فروش میرسد(فرینج سریالی است که فقط برای اپیزود اول فصل اولش حدود 20 میلیون دلار یعنی 20 میلیارد تومن فقط برای یک قسمتش هزینه شده ! ) خوب معلومه برای یه آمریکایی یا اروپایی که میانگین درآمد سالانه اش حدود 45 هزار دلار هست ، 25 دلار چیزی نیست!درحالی که در کشور ما کارگر بیچاره با درآمد ماهیانه 350هزار تومن که اونم هر سه ماه یه بار به زور حقوقش رو میگیره شما چه انتظاری داری؟
از نظر من بحث در این مورد دیگه بیفایده هست و خواهشا دیگه از کپی کردن حرف نزنید ، خود مهران مدیری هم اون 15 دقیقه خودش رو کوچک کرد و اون صحبتها رو کرد. در هر صورت هر کسی بخواد میخره و هر کسی هم بخواد دانلود میکنه و هر کسی هم نخواد نمیخره! بحث در اینمورد به نظرم بیفایده است.
آره ما این سری DvD خریدیم قیمتش یکیه و کیفیتش بالا...
خب شما که پست نقل قول میگیری نمیشه که بعدش نگی بحث نکنیم درین باره
شما تا حالا فکرشو کردی که واقعا یه شرکتی به عظمت مایکروسافت چرا جلوی این ویندوزای غیر قانونی که توی جهان سوم استفاده میشه رو سفت و سخت نمیگیره(مث کاری که تو اروپا و آمریکا میکنه) یا خیلی از شرکتای دیگه که نرم افزاراش تو سیستم من و شما و امثال ما نصبه؟
واقعا نمیتونه یا نمیخواد جلوشو بگیره؟
حداقل در زمینه کامپیوتر و نرم افزار،شرکتای بزرگ از قبیل مایکروسافت حتی خودشون یکی از منابع منتشر کننده نسخه های غیرقانونی ویندوز و کرک کردنشون برای استفاده توی کشورایی که امکان تهیه نسخه اصلی رو ندارن هستن چون ازین طریق سلطه خودشونو تو دنیای کامپیوتر گسترش میدن و تعداد خیلی بیشتری از کاربرا رو وابسته به محصولاتشون میکنن
اونا درامدشونو از بازار کشورای پیشرفته به دست میارن و غیر مستقیم و رایگان سلطه محصولاتشونو توی کشورایی مث ماهم گسترش میدن
بعدشم همونطور که خودت اشاره کردی درامد توی کشورایی مثل آمریکا با ایران یکی نیست که مردم اورجینال بخرن همه چیو و شرکتای بزرگ هم احمق نیستن و توقع ندارن توی کشورایی مثل ایران و پاکستان و کشورایی ازین قبیل ملت بیان اصل محصولاتشونو بخرن پس خودشون پشت پرده به انتشار نسخه های کرک شده نرم افزاراشون کمک میکنن
مثالای بهتر درباره رعایت کپی رایت همین خرید آلبومای موسیقی و فیلم های سینمایی خودمون هست.
اگه درباره دیگران کپی رایت رو نمیتونیم رعایت بکنیم حداقل درباره محصولات خودی اینکارو بکنیم(برای کسایی که ممکنه)
Last edited by بردیا; 08-10-2010 at 15:54.
فکر کنم فیلمش خیلی مسخره شده ... نه ؟![]()
من که میدونم این پستم پاک میشه ولی تو گلوم گیر کرده و باید بگم
درسته که پای این سریال خیلی خرج شده و کللی زحمت کشیده شده پاش ولی آخه کسی نیست بگه که این همه سریال جور واجور میاد تو تی وی،چرا این رو نباید اجازه بدن؟
الان مهران مدیری(با کمال احترامی که برای سریالهاش قائل هستم)دارم پول کارش رو میخوره و لذت میبره...حتی اگر هم خیلی از اثر هاش کپی کنن....با این کارشون که گفتن تو تی وی اجازه پخش نداره،مردم ایران رو "غیرتی" کردن که بگن :آها،شما نمیذارید پخش بشه تو تی وی؟پس ما میریم میخریمش...
اینا یه جور سیاسته که همه جا هست...این وسط شما بیخوری جوش میزنید...اونقدر که برای شماها مهم شده برای خود مهران مدیری مهم نیست...با اون حرفاش هم تو قسمت اول از چشم من یکی که حسابی اقتاد...مخصوصا با توضیحش در مورد "بسته بندی شیک سریال"...آخه کی تاحالا سریال خریده به خاطر بسته بندیش؟؟؟؟؟؟
خلاصه اینکه بشینین لذتتون رو از سریال ببرید...حالا یکی مثل من دانلود میکنه میبینه یکی هم میره میخره...هرکسی یه عقیده ایی نداره...(این حرفهایی هم که من زدم تو گلوم گیر کرده بود ویلا نمیگفتم...)
------------------------
هنوز واسه ی این تصمیم خیلی زوده بابافکر کنم فیلمش خیلی مسخره شده ... نه ؟![]()
اولاش بده،بعد یکم خوب تر میشه و بعد آخرش افت میکنه![]()
این عدد 50 رو شما از کجا آوردید؟
فکر کنم شما حق استفاده تجاری رو با حق تالیف اشتباه گرفتید.تازه این عدد هم در خیلی کشورها متفاوته
فردوسی شاهنامه رو نوشته و بعد هزارسال هنوز شاهنامه مال فردوسی هست. فرض کنید من یه شعر از شاهنامه بخونم و
هزینه بالای بسیاری از نرم افزارها مثل ویندوز به خاطر پشتیبانی گسترده و خدمات پس از فروش آن است.فرض کن من برم نسخه اریجینال بخرم.خدمات پس از فروش به ما بسیار محدود و ناچیز است بر عکس تمام دنیا
اما در مورد خرید یک فیلم یا سریال اگر به طور قانونی در کشور ما عرضه شود بنده به شما قول می دهم خیلی ها حتی برای کلاس و پرستیژ هم شده میرن اریجینال میخرن.
شما رو هوا حرف میزنی ولی آمار همین قهوه تلخ رو ببین
قهوه تلخ کجا و و بعضی فیلمها و سریالهای پرطرفدار کجا ...اما حالا که این مجموعه در سراسر کشور با تبلیغات بسیار وسیع پخش شده، خبر میآید که «قهوه تلخ» در نخستین روز پخش 500 هزار نسخه فروخته است. این مجموعه به صورت «تک دیویدی» یا «سه سیدی» عرضه میشود و قیمت آن هم 2500 تومان است. خبر فروش 500 هزار نسخهای در یکروز را سایت رسمی «قهوه تلخ» هم تایید کرده است. با این اوصاف اگر ضرب و تقسیم سادهای بکنیم فروش یک روز این مجموعه دقیقا برابر است با یک میلیارد و 250 میلیون تومان.
واقعیات جامعه ما توسط آمار کاملا قابل بررسی است و نیازی به حدس و گمان نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)