تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 323 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

خلاصه بجز لپتاپ های ارزون قیمت همشون GPU دارند!

گرافیک بدون gpu امکان نداره!
    GPU مغز گرافیک هست که سرعت رو تعیین می کنه،وقتی نداشته باشه چطور می خواد گرافیک کار کنه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرافیک بدون gpu امکان نداره!
    GPU مغز گرافیک هست که سرعت رو تعیین می کنه،وقتی نداشته باشه چطور می خواد گرافیک کار کنه؟
    تایید می شه!
    مگه میشه که لپتاپ یا دسکتاپ چه ارزون چه گرون GPU نداشته باشه؟؟!!
    فکر می کنید همین اسم هایی که برای کارت گرافیک می گن چیه؟؟ مثلا G-Force 9500 GT - ATI 4650؟؟
    این اسمها بر اساس هسته پردازنده گرافیکی گذاشته می شه که به زبان اصلی میشه همون GPU!
    در ضمن چرا این بحث را در انجمن رایانه انجام نمی دید؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

خوب دوستان،بلاخره راز آپدیت گوشی X6 به صورت آنلاین رو فهمیدم و فکر کنم اولین کسی هستم که مشکلش رو فهمیدم!
    روش کار:
    ابتدا این برنامه
    Nokia PC Suite V7.1.51.0 رو دانلود و نصب کنید:

Nokia PC Suite V7.1.51.0
    Realased On: 2010-06-24
    Windows 7 Full Support
    Size: 34.68 MB

لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا برنامه Nokia Software Updater V2.05.002.42441 را دانلود و نصب کنید.
    Nokia Software Updater V2.05.002.42441
    Full Windows 7 Support
    Realased On: 2010-05-21
    Size: 33.71MB

لینک دانلود:
    کد:

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب دوستان،حالا یک بار سیستم رو ریستارت کنید و گوشی خود را وصل سیستم کنید.

اکنون می تونید با خیال راحت با اجرای
    Nokia Software Updater
    گوشی خود را آپدیت کنید.توجه داشته باشید که حجم فایل فریمور گوشی 146 مگا بایت می باشد و حتمآ گوشیتون رو کاملآ شارژ نمایید.یکی از معایب X6 این است که از طریق USB شارژ نمی شود.

موفق باشید.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

ببخشید... اشتباه اومدم؛ فکر کردم اینجا کلوپ X6 هست... اما ظاهرا کلوپ مشاوره سخت افزاری لپ تاپ هست.

5. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ببخشید... اشتباه اومدم؛ فکر کردم اینجا کلوپ X6 هست... اما ظاهرا کلوپ مشاوره سخت افزاری لپ تاپ هست.
    شرمنده عزیز،یه مقدار انحرافی شد،چون بحث بر سر تفاوت گرافیک گوشی با گرافیک لپ تاپ بودش.

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

دوستان یه چیز دیگه رو می خواستم بگم:

هیچ چیزی از گوشی پاک نمی شود!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان،بلاخره راز آپدیت گوشی X6 به صورت آنلاین رو فهمیدم و فکر کنم اولین کسی هستم که مشکلش رو فهمیدم!
    روش کار:
    ابتدا این برنامه
    Nokia PC Suite V7.1.51.0 رو دانلود و نصب کنید:

Nokia PC Suite V7.1.51.0
    Realased On: 2010-06-24
    Windows 7 Full Support
    Size: 34.68 MB

لینک دانلود:
    کد:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا برنامه Nokia Software Updater V2.05.002.42441 را دانلود و نصب کنید.
    Nokia Software Updater V2.05.002.42441

Full Windows 7 Support
    Realased On: 2010-05-21
    Size: 33.71MB

لینک دانلود:
    کد:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب دوستان،حالا یک بار سیستم رو ریستارت کنید و گوشی خود را وصل سیستم کنید.

اکنون می تونید با خیال راحت با اجرای Nokia Software Updater

گوشی خود را آپدیت کنید.توجه داشته باشید که حجم فایل فریمور گوشی 146 مگا بایت می باشد و حتمآ گوشیتون رو کاملآ شارژ نمایید.یکی از معایب X6 این است که از طریق USB شارژ نمی شود.

موفق باشید.

مطلب جالبی بود کمی شاد شدیم و ممنون بابت لحظه مفرحی که بوجود آوردی چون این راضی که شما به عنوان اولین نفر تو گوشی ایکس6 کشف کردی با بقیه آپدیت های آنلاین دیگر گوشیها تفاوتی نداره و فکر کنم انسانهای سال 2006 قبلا این را کشف کردن و من خودم یادمه یک فیلم آموزشی هم سالها قبل در این فروم گذاشته بودم که اگر جستجو کنی پیدا می شه البته اگر کارمند های خود نوکیا را حساب نکنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

اینی که میگی درست،ولی هیچ کس نمی دونست که با آپدیت نرم افزار خود نوکیا،این مشکل برطرف میشه.

خودتون هم این موضوع رو نمی دونستین.کل نت رو جست و جو کردم،کسی چنین راه حل ساده ای رو نگفته بود.
    لینک دادن هیچ کاری نداره!مهم اینه که مشکل آپدیت رو فهمیدم و به سایر دوستان که می خوان آپدیت کنند،آموزش لازم رو دادم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینی که میگی درست،ولی هیچ کس نمی دونست که با آپدیت نرم افزار خود نوکیا،این مشکل برطرف میشه.

خودتون هم این موضوع رو نمی دونستین.کل نت رو جست و جو کردم،کسی چنین راه حل ساده ای رو نگفته بود.
    لینک دادن هیچ کاری نداره!مهم اینه که مشکل آپدیت رو فهمیدم و به سایر دوستان که می خوان آپدیت کنند،آموزش لازم رو دادم.
    عجب!!
    بابا جون چی را نمی دونستیم؟؟ واقعا چی فکر می کنی با خودت؟؟ ببینم تو اتظار داری گوشی که سال 2011 به بازار میاد با Nokia PC Suitورژن الانی به سیستم به طور کامل شناخته بشه؟؟ این را یادت باشه هر سخت افزار جدیدی که میاد درایور جدید می خواد و در مورد گوشیهای نوکیا داخل برنامه Nokia PC Suitدرایور وجود داره البته بعد از این Nokia PC Suitآپدیت نخواهد شد و به جای اون باید از Nokia OVI Suitاستفاده کنید
    یادت باشه که ایجا گفتم از Nokia OVI Suit استفاده کنید چون یه وقت ایشالا گوشی N1000 جدید خریدی نگی که با نصب این مشکل رفع شد و راه را کشف کردی البته یه پیشنهاد دیگه هم دارم شما PC Suit خودت را پاک کن و برو Nokia OVI Suit را دانلود کن و نصب کن و با کمال تعجب می فهمی که ای داد بی داد راه جدیدتری هم بوده که باید کشف می کردی تا مشکل آنلاین آپدیتت رفع بشه
    Last edited by aydin_eb7777; 26-06-2010 at 11:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

خوب مشکل همین جان که نمی دونید!
    سی دی مربوط به این گوشی،نسخه های قدیمی رو داشت Nokia PC Suit و Nokia Software Updater هر دو قدیمی بودند و باهاشون نمی تونستیم فریمور رو دانلود کنیم!
    اول فکر کردم مشکل از خود ایران هست!وی پی ان گرفتم و وصل شدم دیدم بازم همون مشکل رو داره،در پایان وقتی هر دو برنامه رو دانلود و نصب کردم،به راحتی دانلود شد.لازمه بدونی سایر دوستان توی این تاپیک برای آپدیت از فونیکس استفاده می کردند که راه مناسبی نبود!
    این همه مدت خودت کجا بودی که جواب دوستان رو نمی دادی و حالا که متوجه مشکل شدم اومدی میگی مال 2006 هست!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب مشکل همین جان که نمی دونید!
    سی دی مربوط به این گوشی،نسخه های قدیمی رو داشت Nokia PC Suit و Nokia Software Updater هر دو قدیمی بودند و باهاشون نمی تونستیم فریمور رو دانلود کنیم!
    اول فکر کردم مشکل از خود ایران هست!وی پی ان گرفتم و وصل شدم دیدم بازم همون مشکل رو داره،در پایان وقتی هر دو برنامه رو دانلود و نصب کردم،به راحتی دانلود شد.لازمه بدونی سایر دوستان توی این تاپیک برای آپدیت از فونیکس استفاده می کردند که راه مناسبی نبود!
    این همه مدت خودت کجا بودی که جواب دوستان رو نمی دادی و حالا که متوجه مشکل شدم اومدی میگی مال 2006 هست!!!!!!
    خدمت شما بگم که به علت مشکلاتی تقریبا نزدیک 1.5 سال نتونستم بیام و اگر می گی سی دی که گذاشتن مشکل داشته پس حرفی توش نیست و اینکه من هیچ وقت لینک ندادم تو اینجا و هر فیلمی که در این انجمن گذاشتم همگی کار خودم بوده
    Last edited by aydin_eb7777; 26-06-2010 at 13:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •