تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 166 اولاول ... 4080868788899091929394100140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من می خوام یه مودم ADSL بخرم می خواستم بدونم که کابلی که باید به روتر وصا بشه اسمش چی هست ؟؟؟

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

دوستان من 2 هفته هست که گوشی رو خریدم حالا میخوام برم خدمت هرکسی گوشی رو میخواد بهم پیام خصوصی بده

4. این کاربر از apolixx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقایونی و خانومهایی که پیغام میزارید و سوال میکنید لطف کنید اول اصفحهات قبل رو بخونید بعد سوال کنید من جواب یه سوالو توی سه صفحه پیش دادم دوباره الان یکی دیگه همون سوالو میکنه ! خوب معلومه دیگه جوابی هم در اون مورد نمیگیری عزیز .
    با تشکر

6. این کاربر از scott_tomes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من 2 هفته هست که گوشی رو خریدم حالا میخوام برم خدمت هرکسی گوشی رو میخواد بهم پیام خصوصی بده
    سلام دوست من
    لطفا قیمت رو هم اعلام کنید. ممنونم. اگر دوست داشتید پیام خصوصی بفرستید یا به آی دی یاهو kingparsa21118 ارسال کنید.
    ممنونم

8. این کاربر از hardark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اقا کسایی که گوشی رو دارن میشه یه چنتا عکس از محیط های مختلف گوشی بزارین بزارن ببینیم محیطش چطوریاس جذابه یا خشک؟
    رفیق نرم افزار اسکرین شات ندارم اما در این حد توضیح بدم محیط ساده و جالبی داره.خیلی در هم نیست اما کار باهاش یکم وقت گیره
    یه سوال دیکه هم داشتم تو فریمور جدید که واسش اومده حساسیت تاچش چه قدر فرق کرده ایا به نسبت مقاومتی بودنش میشه با کمی اغماض حساسیت اونو مثل خازنی دونست یا نه ؟
    حساسیت تاچش بهتر از N97 و 5800 هستش.اگه منظور از خازنی شبه اپل آیفون باشه باید خدمتتون عرض کنم در حد اپل نیست اما در نوبه خودش خوبه اما بازم ایرادات داره
    و اینکه کیفیت فیلمبرداری اون چطوریست با وجود 25 فریم کیفیتش آیا بالا هست؟ و آخرین سوال سرعت گوشی چطوریست تا به حال هنگ یا تاخیر _همان لگ )تو کارش مشاهده شده
    کیفیت فیلمش خوبه و راضی کننده است.سرعتش خیلی عالی هستش توی این سه روز اصلا هنگ نداشته.
    اما در کل باتریش خیلی ضعیفه
    زود هم لک میگیره و کثیف میشه مخصوصا صفحش.
    سوالی دیگه بود در خدمتم

10. 2 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

14 پاسخ به

اقا کسایی که گوشی رو دارن میشه یه چنتا عکس از محیط های مختلف گوشی بزارین بزارن ببینیم محیطش چطوریاس جذابه یا خشک؟
    یه سوال دیکه هم داشتم تو فریمور جدید که واسش اومده حساسیت تاچش چه قدر فرق کرده ایا به نسبت مقاومتی بودنش میشه با کمی اغماض حساسیت اونو مثل خازنی دونست یا نه ؟ و اینکه سیستم عامل این گوشی با امدن mego چی میشه ؟آیا این گوشی به اون سیستم عامل جدید نوکیا و اینتل اپدیت میشه یا نه ؟ و اوضاع gps تو این گوشی چطوری هست ؟مثل سیمبین نرم افزار خوبی مثل گارمین واسه این گوشی هست که بشه نقشه ریخت و آفلاین از gps استفاده کرد؟ و اینکه کیفیت فیلمبرداری اون چطوریست با وجود 25 فریم کیفیتش آیا بالا هست؟ و آخرین سوال سرعت گوشی چطوریست تا به حال هنگ یا تاخیر _همان لگ )تو کارش مشاهده شده

سلام دوست عزیز
    1-در مورد عکس می تونی به صفحات اولیه مراجعه کنی.
    2-تو فریمور جدید فقط باگ ها رفع شده و یکمم سرعت سیستم عامل بالا تر رفته.
    3-سیستم عامل MeeGo فعلا واسه متخصصاس که واردنو از این حرفا ولی واسه کاربران خنوز ریلیز نشده ولی این گوشی امکان آپگرید به MeeGo رو داره ولی در مورد آپگرید به مک اطلاعی ندارم.
    4-Nokia Map loader میتونه تا حدی کمکتون کنه.
    5-فیلم برداریش با کیفیت WVGA صورت می گیره و در حد خودش می شه گفت عالیه.
    6-اگه درست از گوشی استفاده بشه هنگ نمی کنه و اگه با عجله بخوایین کار کنین خوب هر گوشی باشه هنگ می کنه ولی در حالت عادی هنگ تو کارش نیست.
    در کل گوشی شیک و ساده ای هست ولی در عین سادگی خیلی پیچیدس.
    با تشکر

***7-دوستان اگه کسی تازه وارده این تایپک شده و حوصله و یا وقت واسه خوندن صفحات قبل رو ندارن می تونن سوالاتشون رو مطرح کنن،خودم یا چندتا دیگه از دوستان حتما کمک خواهیم کرد.

12. 3 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    نرم افزار Canola یه مدیا پلیر باحاله یعنی یه جورایی می شه گفت که گوشیو تبدیل به یه MP4 یا دستگاههای مشابه می کنه که توصیه می کنم دانلود کنید.
    نرم افزار Health Check نرم افزار دیگه ای هست که پیشنهاد می کنم دانلود کنید که با این برنامه می تونین از سلامتی کامل گوشیتون با خبر شید.

14. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

1-دانشگاه ما اینترنت وایلس داره من موبایلم وایرلس میگیره ولی کار نمیکنه من چی کار کنم

2-دیروز زیاد بلوتوث فرستادم 4 5 بارم گوشیمو خاموش روشن کردم الان دیگه مویایلم بولوتوث نمیفرسته اسم میخواد منم بهش اسم میدم ولی سیو نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید

16. این کاربر از armin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

من بلوتوثم از دیروز خاموش شده دیگه روشن نمیشه . ریبوتم کردم درست نشد

از من اسم میخواد منم اسم منویسم سیو نمیکنه چی کار کنم من به بلوتوث خیلی احتیاج دارم

کمکم کنید

18. این کاربر از armin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

2-دیروز زیاد بلوتوث فرستادم 4 5 بارم گوشیمو خاموش روشن کردم الان دیگه مویایلم بولوتوث نمیفرسته اسم میخواد منم بهش اسم میدم ولی سیو نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید
    رفیق با چه وسیله ای بلوتوث بازی کردید؟

20. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •