سلام بچه ها
من می خوام یه مودم ADSL بخرم می خواستم بدونم که کابلی که باید به روتر وصا بشه اسمش چی هست ؟؟؟
سلام بچه ها
من می خوام یه مودم ADSL بخرم می خواستم بدونم که کابلی که باید به روتر وصا بشه اسمش چی هست ؟؟؟
دوستان من 2 هفته هست که گوشی رو خریدم حالا میخوام برم خدمت هرکسی گوشی رو میخواد بهم پیام خصوصی بده
اقایونی و خانومهایی که پیغام میزارید و سوال میکنید لطف کنید اول اصفحهات قبل رو بخونید بعد سوال کنید من جواب یه سوالو توی سه صفحه پیش دادم دوباره الان یکی دیگه همون سوالو میکنه ! خوب معلومه دیگه جوابی هم در اون مورد نمیگیری عزیز .
با تشکر
سلام دوست من
لطفا قیمت رو هم اعلام کنید. ممنونم. اگر دوست داشتید پیام خصوصی بفرستید یا به آی دی یاهو kingparsa21118 ارسال کنید.
ممنونم
رفیق نرم افزار اسکرین شات ندارم اما در این حد توضیح بدم محیط ساده و جالبی داره.خیلی در هم نیست اما کار باهاش یکم وقت گیرهاقا کسایی که گوشی رو دارن میشه یه چنتا عکس از محیط های مختلف گوشی بزارین بزارن ببینیم محیطش چطوریاس جذابه یا خشک؟
حساسیت تاچش بهتر از N97 و 5800 هستش.اگه منظور از خازنی شبه اپل آیفون باشه باید خدمتتون عرض کنم در حد اپل نیست اما در نوبه خودش خوبه اما بازم ایرادات دارهیه سوال دیکه هم داشتم تو فریمور جدید که واسش اومده حساسیت تاچش چه قدر فرق کرده ایا به نسبت مقاومتی بودنش میشه با کمی اغماض حساسیت اونو مثل خازنی دونست یا نه ؟
کیفیت فیلمش خوبه و راضی کننده است.سرعتش خیلی عالی هستش توی این سه روز اصلا هنگ نداشته.و اینکه کیفیت فیلمبرداری اون چطوریست با وجود 25 فریم کیفیتش آیا بالا هست؟ و آخرین سوال سرعت گوشی چطوریست تا به حال هنگ یا تاخیر _همان لگ )تو کارش مشاهده شده
اما در کل باتریش خیلی ضعیفه
زود هم لک میگیره و کثیف میشه مخصوصا صفحش.
سوالی دیگه بود در خدمتم
سلام دوست عزیز
1-در مورد عکس می تونی به صفحات اولیه مراجعه کنی.
2-تو فریمور جدید فقط باگ ها رفع شده و یکمم سرعت سیستم عامل بالا تر رفته.
3-سیستم عامل MeeGo فعلا واسه متخصصاس که واردنو از این حرفا ولی واسه کاربران خنوز ریلیز نشده ولی این گوشی امکان آپگرید به MeeGo رو داره ولی در مورد آپگرید به مک اطلاعی ندارم.
4-Nokia Map loader میتونه تا حدی کمکتون کنه.
5-فیلم برداریش با کیفیت WVGA صورت می گیره و در حد خودش می شه گفت عالیه.
6-اگه درست از گوشی استفاده بشه هنگ نمی کنه و اگه با عجله بخوایین کار کنین خوب هر گوشی باشه هنگ می کنه ولی در حالت عادی هنگ تو کارش نیست.
در کل گوشی شیک و ساده ای هست ولی در عین سادگی خیلی پیچیدس.
با تشکر
***7-دوستان اگه کسی تازه وارده این تایپک شده و حوصله و یا وقت واسه خوندن صفحات قبل رو ندارن می تونن سوالاتشون رو مطرح کنن،خودم یا چندتا دیگه از دوستان حتما کمک خواهیم کرد.
سلام
نرم افزار Canola یه مدیا پلیر باحاله یعنی یه جورایی می شه گفت که گوشیو تبدیل به یه MP4 یا دستگاههای مشابه می کنه که توصیه می کنم دانلود کنید.
نرم افزار Health Check نرم افزار دیگه ای هست که پیشنهاد می کنم دانلود کنید که با این برنامه می تونین از سلامتی کامل گوشیتون با خبر شید.
سلام
1-دانشگاه ما اینترنت وایلس داره من موبایلم وایرلس میگیره ولی کار نمیکنه من چی کار کنم
2-دیروز زیاد بلوتوث فرستادم 4 5 بارم گوشیمو خاموش روشن کردم الان دیگه مویایلم بولوتوث نمیفرسته اسم میخواد منم بهش اسم میدم ولی سیو نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید![]()
سلام
من بلوتوثم از دیروز خاموش شده دیگه روشن نمیشه . ریبوتم کردم درست نشد
از من اسم میخواد منم اسم منویسم سیو نمیکنه چی کار کنم من به بلوتوث خیلی احتیاج دارم
کمکم کنید![]()
رفیق با چه وسیله ای بلوتوث بازی کردید؟2-دیروز زیاد بلوتوث فرستادم 4 5 بارم گوشیمو خاموش روشن کردم الان دیگه مویایلم بولوتوث نمیفرسته اسم میخواد منم بهش اسم میدم ولی سیو نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)