این عنکبوت بزرگ رو چطوری باید کشت با هیچی کشته نمیشه؟
این عنکبوت بزرگ رو چطوری باید کشت با هیچی کشته نمیشه؟
همونی که پشتش آبیه؟
اگه آره باید با اون زنجیرت اون پیله ها که از سقف آویزونه رو برداری پرت کنی تو دهنش تا پیله هارو بخوره بعد برو پشتش که آبیه با مشتت که آبیارو میشکونه بهش ضربه بزن بعدش که آبیاش شکست باشمشیرت بترکونش انقدر این کارو کن تا طرفو به درک واصل کنه![]()
این تایپیک رو فقط من میارم بالا
این ربات های سنگی رو چجوری باید کشت؟
خلاصش اینجوره که باید روی زمین دو تا mirror ایجاد کنی بری توی یکی و وقتی از اون یکی پرتاب شدی بیرون بری روی سرش وبزنیش...
بزنیش نهEروبزن بعد بزنش.از اون یکی پرتاب شدی بیرون بری روی سرش وبزنیش...
من اصلا از اون حفره های آینه استفاده نمی کردم با قلاب میرفتم به سمتش 2 تا میزدم یکم میرفت بالاتر با این کار بلافاصله میرفت رو سرش و ضربه رو وارد می کردم... البته اعتراف می کنم من دیر فهمیدم که میشد اون حفره ها رو پرتابه ای درست کرد با نگه داشتن زیاد.
خوب حالا
لقمه رو که نمیشه جوید گذاشت تو دهن طرف که یه خورده هم خودش باید از فسفر مغزش استفاده کنه
دم ذهن خلاقت گرم آرمین جون فکر کنم حتی سازنده های بازی هم فکر اینجاش رو نکرده بودند![]()
سلام دوستان نمی خوام نا امیدتون کنم
این بازی اوایلش خوب و جذاب بود من تا اخرین مرحله رفتم جلو
مرحل ی اخرش خیلی مزخرف هست من که اینقدر گیج شدم حالم بهم خورد اعصابم خورد شد گرفتم پاکش کردم وقعا که اخر این بازی اخر مسخره بازی بود
منم وقتی دیدم آخرشو سریع اومدم دنبال قسمت دوم وقتی شنیدم2013میاد گلاب به روت:دئحالم بهم خورد اعصابم خورد شد گرفتم پاکش کردم وقعا که اخر این بازی اخر مسخره بازی بود
پایانش که معرکه بود . نوید یه بازی عالی رو میده . ولی کو تا 3 سال دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)