فكر كنم اين به كارت بخوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم اين به كارت بخوره :
ImToo 3gp video convertor توی همین تاپیک معرفی شده
Color 7 Video Convertor عالیه
Apex Video Converter Super v5.39
حجم: 15.07 MB
این کانورتر فرمت های AVI, MOV, QuickTime, MPEG, WMV, ASF, RM, RMVB, 3GP, MP4 to AVI, MPEG, VCD, DVD, MOV, RM, RMVB, WMV, ASF, iPod, PSP, 3GP, Xbox, PPC, PMP
رو ساپورت می کنه.
Last edited by Mbt925; 16-03-2007 at 21:30.
برنامه ای برای تبدیل wav به sgt میخواستم.
یا Audio to sgt
یه درخواست دیگه برنامه ای که بتونه فایل ها را به صورت یه فایل تبدیل که به صورت pak ذخیره کنه و قابلیت Encode کردن هم باشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط arash_iran11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ayval barnamro vase download mizari Color7 Video Converter
فكر كنم توي همين تاپيك معرفي شده باشه . کجا کدوم صفحه توی جستجوی تا ÷یک ÷ یدا نشد
Color7 Video Converter v7.3
حجم: 5.41 MB
این کانورتر فرمت های AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV و فرمت های رایج ویدئویی رو ساپورت می کنه و می تونه اونا رو رایت کنه.
من نتونستم نسخه ی درست و حسابی همراه با کرک پیدا کنم ، برای همین نسخه ای که خودم داشتم رو همراه با کرک آپلود کردم.
Last edited by Mbt925; 16-03-2007 at 21:30.
با سلام دوباره![]()
كاربر گرامي javadbka عزيز اگه يه كم در مورد اون برنامه توضيح بدي ممنون ميشم.آخه به دليل اينكه سرعت اينترنت من پايينه نميتونم دانلود و امتحانش بكنم.
واما دوست عزيز Mbt925 از اينكه راهنماييم كردي ممنونم.فكر كنم اگه جواب اين سوال اونجوري باشه كه من مي خوام همين برنامه رو دانلود كنم چون هم حجمش نسبت به بقيه كمتره و هم اونچيزي رو كه من مي خوام داره(اگه جواب سوال...)
.
عزيزم در آخرين پستت گفتي كه:
حالا چند تا سوال واسم پيش اومده:این دانلودر فرمت های AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV و فرمت های رایج ویدئویی رو ساپورت می کنه و می تونه اونا رو رایت کنه.
1.منظورت از "ساپورت ميكنه" اينه كه همه رو ميتونه به هم تبديل كنه
2.من ميخوام MPG,DAT,AVI رو به MP4 تبديل كنه.DAT رو ميتونه به MP4 تبديل كنه و اصلا راست كار من هست يا نه
3.بعد از تبديل از كيفيت فيلم كم نميشه يا فيلم خراب نميشه يا ...
با سپاس فراوان
نوشته شده توسط --> shayan_p30![]()
1. بله ، یعنی می تونه این فرمت های رو به هم تبدیل کنه
2.بله میتونه
3.اینکه شما توقع دارین Mp4 به فرمت هایی مثل Avi یا Dat تبدیل بشه و کیفیتش تغییری نکنه یه کم توقع زیادیه
ولی خوب این برنامه کارش خوبه
کیفیت خروجی بستگی به کیفیت ورودی داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)