تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 432 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 اعلام نتایج دوره های پودمانی علمی کاربردی شهریور 89

برای مشاهده ی نتایج دوره ثبت نامی آزمون علمی - کاربردی پودمانی شهریور ماه 89 به سایت سازمان سنجش مراجعه کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    کد:
    Last edited by Ezel; 20-10-2010 at 19:09.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یک سوال تابلو (جهت اطمینان) الان برای من تو قسمت کد رشته متمرکز, کد رشته شهرم رو زده (با رنگ قرمز), قبول شدم؟

اطلاعيه سازمان سنجش آمـوزش كشور درباره اعلام فهـرست اسامي پذيرفتـه شدگان نهايـي كدرشته هاي متمركز و فهرست اسامي معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محل هاي داراي مراحل مصاحبه و يا آزمون عملي پذيرش دوره هاي كارداني علمي- كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي شهريور ماه سال 1389

با حمد و سپاس به درگـاه خداوند متعال و ضمـن آرزوي مـوفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين وسيله فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي رشته­هاي متمركز و فهرست اسامي معرفي­شدگان رشته­هاي نيمه‌متمركز پذيرش دوره­هاي كارداني علمي - كاربردي پودماني شهريور ماه سال 1389 به شرح زير اعلام و برحسب مورد، نظر داوطلبان را به موارد زير معطوف مي‌دارد:
    الف) براساس ضوابط مربوط، گزينش متمركز هريك از رشته­هاي تحصيلي گروه­هاي آموزشي دوره­هاي كارداني علمي- كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي-‎كاربردي شهريور ماه سال 1389، از بين داوطلباني كه حدنصاب لازم را احراز كرده­اند و براساس اولويت كدرشته­ محل­هاي انتخابي و ظرفيت‎هاي تخصيص داده­ شده به هر سهميه، انجام و فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان اعلام مي‌گردد.
    كليه پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي چهارشنبه 5/8/89 لغايت شنبه 8/8/89 با در دست داشتن مدارك مشروحه زير و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 37 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. ضمناً شروع كلاس‎ها متعاقباً از طريق مركز آموزشي مربوط به اطلاع خواهد رسيد.
    ب) مدارك لازم براي ثبت‎نام:
    1- تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
    2- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
    3- اصل و تصوير گواهي‌نامه پايان تحصيلات متوسطه يا گواهي معتبر ديپلم.
    تبصره: همه پذيرفته‌شدگان بايد قبل از ثبت‌نام فارغ‌التحصيل شده باشند.
    4- اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ­التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده ­است(در قالب فرم شماره 2 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، ممهور به مهر و امضاء رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل).
    5- 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ، تهيه شده در سال جاري.
    6- گواهي اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترين مقـام مسـئول محل كار (در قالب فرم شماره 1 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش)، تصويـر آخـرين فيش حقوقي يا حكم كارگزيني يا قرارداد همكاري و اصل آنها جهت تأييد (فقط براي پذيرفته‌شدگان شاغل).
    7- اصل و تصوير كارت پايان خدمت، كارت معافيت دايم پزشكي يا كفالت يا كارت معافيت دايم زمان صلح با فرم كامپيوتري (براي آقايان).
    7- گواهي اشتغال به كار و حكم كارگزيني از يگان مربوط براي شاغلين نيروهاي مسلح.
    ج) براساس ضوابط مربوط، معرفي‌شدگان رشته­هاي نيمه متمركز ( براي كدرشته­‎محل‎هايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند)، لازم است براي شركت در مراحل مذكور در يكي از روزهاي چهارشنبه 5/8/89 لغايت شنبه 8/8/89 با در دست داشتن مدارك لازم برايثبت‎نام مطابق مندرجات بند (ب) و با توجه به كدرشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در جدول شماره 37 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش، به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد.
    ضمناً به اطلاع معرفي‌شدگان رشته­هاي نيمه‌متمركز مي­رساند پس از اعلام نتيجه مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبول­شدگان نهايي متعاقباً از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور و دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اعلام خواهد شد.

منبع:
    کد:

داره خودمونی میشه majid_sp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بچه ها

من تو دوره کاردانی پودمانی علمی کاربردی ثبت نام کردم امروز که جوابش اومده رو سایت سنجش مشخصاتم رو که وارد می کنم میگه داوطلبی با این مشخصات موجود نمی باشد
    می خوام ببینم کسی دیگه هم امتحان کرده و کلا سایت مشکل داره یا اسم من بیچاره رو حذف کردن

اگر فقط مشکل من باشه باید چی کار کنم ؟ به کی کجا بگم ؟ من کد رهگیری ثبت نامم دارم

داره خودمونی میشه majid_sp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بچه ها

من تو دوره کاردانی پودمانی علمی کاربردی ثبت نام کردم امروز که جوابش اومده رو سایت سنجش مشخصاتم رو که وارد می کنم میگه داوطلبی با این مشخصات موجود نمی باشد
    می خوام ببینم کسی دیگه هم امتحان کرده و کلا سایت مشکل داره یا اسم من بیچاره رو حذف کردن

اگر فقط مشکل من باشه باید چی کار کنم ؟ به کی کجا بگم ؟ من کد رهگیری ثبت نامم دارم
    موضوع حل شد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک سوال تابلو (جهت اطمینان) الان برای من تو قسمت کد رشته متمرکز, کد رشته شهرم رو زده (با رنگ قرمز), قبول شدم؟
    بله ، یعنی شما مجاز به ثبت نام شناخته شده اید .

6. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه که ثبت نام کنکور کاردانی ترمی دانشگاه علمی کاربردی کی هست؟
    (برای دارندگان دیپلم فنی رفه ای و کاردانش)

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه که ثبت نام کنکور کاردانی ترمی دانشگاه علمی کاربردی کی هست؟
    (برای دارندگان دیپلم فنی رفه ای و کاردانش)

معمولا در دی ماه ثبت نام میکنند ( دفترچه ها میاد ) و در اسفند ماه کنکور برگزار میشه

موفق باشید

9. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    البرز سیتی

پيش فرض

سلام من تازه کاردانی علمی کاربردی قبول شدم . اطلاع زیادی در مورد پودمانی ندارم .بیشترین سوالم هم راجع به کلاس ها و حجم درس هاس .آیا واسه همه درس ها استاد دارن؟ یا نه؟میشه کمکم کنید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ثبت نام پذيرفته شدگان دوره هاي پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از 5 آبان آغاز مي شود

ثبت نام پذيرفته‌شدگان نهايي دوره‌هاي كارداني علمي كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از چهارشنبه 5 آبان ماه آغاز مي شود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر اصغر كشتكار ، معاون نظارت و سنجش دانشگاه با اعلام اين خبر افزود : كليه پذيرفته‌شدگان مي بايست در يكي از روزهاي چهارشنبه 5 آبان تا شنبه 8 آبان ماه با در دست داشتن مدارك شامل تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت ، اصل و تصوير كارت ملي ، اصل و تصوير گواهي‌نامه پايان تحصيلات متوسطه يا گواهي معتبر ديپلم (همه پذيرفته‌شدگان بايد قبل از ثبت‌نام فارغ‌التحصيل شده باشند) ، اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است (در قالب فرم شماره 2 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، ممهور به مهر و امضاء رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل) ، 6 قطعه عكس3*4 تمام رخ تهيه شده در سال جاري ، گواهي اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترين مقام مسئدول محل كار (در قالب فرم شماره 1 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش) ، تصوير آخرين فيش حقوقي يا حكم كارگزيني يا قرارداد همكاري و اصل آنها جهت تأييد (فقط براي پذيرفته‌شدگان شاغل) ، اصل و تصوير كارت پايان خدمت ، كارت معافيت دايم پزشكي يا كفالت يا كارت معافيت دايم زمان صلح با فرم كامپيوتري (براي آقايان) ، با توجه به كد رشته محل قبولي ، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 37 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش ، به مركز آموزش علمي كاربردي ذيربط مراجعه نمايند.

دكتر كشتكار تصريح كرد : كلاس‌ها از 9 آبان ماه شروع مي شود. معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمي كاربردي در ادامه اظهار داشت : ثبت نام با تاخير پذيرفته شدگان دوره هاي كارداني علمي كاربردي پودماني 12 و 13 آبان ، پايان كلاس ها 23 دي ماه و امتحانات پايان پودمان 28 دي تا 12 بهمن ماه سالجاري برگزار مي شود.

کد:

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام من تازه کاردانی علمی کاربردی قبول شدم . اطلاع زیادی در مورد پودمانی ندارم .بیشترین سوالم هم راجع به کلاس ها و حجم درس هاس .آیا واسه همه درس ها استاد دارن؟ یا نه؟میشه کمکم کنید؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استاد هم برای همه ی درسها هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •