تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 354 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واس شما سفید بوده؟؟؟چون این جوری که دوستان گفتن مشکیش کیف و قلم نداره...قلمش مدل داره؟؟؟یعنی برای خرید بگم قلم چی بده؟؟؟
    دوست عزيز با اين ديدگاه شك نكن كه فروشندگان عزيز بازارهاي موبايل آماده دريافت سود خوبي از شما هستند!!
    اگر كه مايه داريد خوب يك سودي به خلق برسونيد ...
    اما آخه مؤمن گوشيه كه قلم نداره و كيف نداره توي هر مغازه بري يك كيف و قلم ميذاره جلوت ميگه اصل هست و روي همش هم زده سامسونگ !! فكر كنم هنوز به بازار سر نزدي ببيني چقدر كيف و قلم اصل موجوده !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که این خطرو هیچ وقت نمیکنم میبرم نمایندگی میگم برام کیبورد فارسیو اوگی کن ... فکر نکنم بتونی ورژن بندیشو تو نت پیدا کنی ... اگه سیمبین بود یه امیدی بود ولی با این حال فکر نمیکنم
    نه دوست عزيز گير مياد فقط كمي بايد بسرچيم ... وگرنه اونها چطوري اينكار رو ميكنن. چيپست كه عوض نميكنن!
    اگر گير آوردم لينك مي دم ..
    يا علي

3. این کاربر از mohammad110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزيز با اين ديدگاه شك نكن كه فروشندگان عزيز بازارهاي موبايل آماده دريافت سود خوبي از شما هستند!!
    اگر كه مايه داريد خوب يك سودي به خلق برسونيد ...
    اما آخه مؤمن گوشيه كه قلم نداره و كيف نداره توي هر مغازه بري يك كيف و قلم ميذاره جلوت ميگه اصل هست و روي همش هم زده سامسونگ !! فكر كنم هنوز به بازار سر نزدي ببيني چقدر كيف و قلم اصل موجوده !!!
    یه چیزی تو همین مایه هاس...ولی من معمولاً یه چیزی می خوام بگیرم تهش رو در میارو تو اینترنت...مگه این کیف و قلم توی جعبه نباید باشه؟؟؟بعدش مگر گوشی گارانتی دار نباید پلمپ داشته باشه؟؟؟خوب اگر همراهش باشه که نمی تونن بگن بیا این کیف و قلم اگر نه قراره جدا بدهند و اشانتیون و این بحثا که اگر یکی بده عجیبه که از بازاریای ایران معمولاً بعیده...بعد من مشکیش رو خوشم اومده اما خوب می خوام ببینم نکنه مشکیش هم این دم و دستگاه رو داره و من برم نگیرمشون...چون اکثر بچه هایی که گفتن کیف و اینا سفیدش رو گرفته بودن...من 4 سال پیش رفتم یه W800 گرفتم تازه اومده بود از اون به بعد اصلاً دنبال گوشی و این بحثا نبودم واقعاً برام هم مهم نبوده اون قدری که بخوام عوضش کنم اما عادت دارم می خوام چیزی بگیرم در حد توانم چیز خوبی بگیرم واس همین دارم می پرسم با این 4 سال دوری از بازار سرم کلاه نره...ماشالله ماشالله تو مملکتیم هستیم که اکثر مردم بلانسبت شما از نون بقیه چاق می شن و همه سر هم رو کلاه می ذارن و استاد تلکه کردنن واس همین نمی تونم ریسک کنم!این که تأکید دارم گارانتی دار هم بگیرم چون بالاخره یه مرجعی هست که یه ذره بیشتر از آدمای عادی بشه بهشون اطمینان کرد..بگذریم....
    تا این جا مشخص شده که برای پراتکتور باید پراتکتور آی فون رو بگیرم...قیمتش چنده؟؟؟
    قلم مدل نداره؟؟؟بگم قلم سامسونگ کافیه؟؟؟این دیگه جنس خوب و بد نداره؟؟؟قلمش نیاز هست ؟؟؟چون خیلیا گفتن نیازی بهش نیست و با دست راحت انجام می شه؟؟؟
    در مورد کیف چی؟؟؟کیفش باید چه جوری باشه...از مدل کیف هایی که برای اورجینالش هست و تو نت دیدم خوشم میاد اگر مشکیش رو گیر بیارم...اون باید تو چه قیمتی باشه و چه جور باشه...
    ممنون می شم توضیحات رو واقعاً برای کسی بدید که بخوان می تونن بدوشنش!!!
    در مورد رم هم توضیح بفرمایید ممنون می شم که اوضاع قیمت چیه؟؟؟برند خوب چیه؟؟؟اصل و فرعش از کجا معلومه و غیره..
    باز هم تشکرات فراوان از همه دوستانی که تا الآن کمک کردند و زین پس می کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلیه دوستانی که دنبال قلم هستند صفحه 20 رو یه نگاه بندازند.

6. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام بچه ها! استار با این موارد چند روز باتری نیگه میداره:

مکالمه حداکثر 10 دقیقه در روز
    4 تا اس ام اس فوقش!
    1 ساعت به طور میانگین در روز موزیک
    یه چند دقیقه ای بعضی روزا اینترنت
    1 ساعت در روز جمعا ور رفتن با گوشی!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها! استار با این موارد چند روز باتری نیگه میداره:

مکالمه حداکثر 10 دقیقه در روز
    4 تا اس ام اس فوقش!
    1 ساعت به طور میانگین در روز موزیک
    یه چند دقیقه ای بعضی روزا اینترنت
    1 ساعت در روز جمعا ور رفتن با گوشی!
    سلام دوست عزيز
    من به غير از اينترنت
    روزي 30 دقيقه موزيك
    20 دقيقه مكالمه
    10 تا اس ام اس
    و جمعا يك ساعت كشف نقاط قلقلكي گوشي
    حدود 3 تا 4 روز و بعضي وقت ها 2 تا 3 روز شارژ نگه ميداره
    شارژش خوبه اما نه به اندازه اي دوستان مي گن بالاخره اينقدر از باطريش تعريف كرده بودند من فكر كردم باطري اتمي ماشين انداختن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا این جا مشخص شده که برای پراتکتور باید پراتکتور آی فون رو بگیرم...قیمتش چنده؟؟؟
    قلم مدل نداره؟؟؟بگم قلم سامسونگ کافیه؟؟؟این دیگه جنس خوب و بد نداره؟؟؟قلمش نیاز هست ؟؟؟چون خیلیا گفتن نیازی بهش نیست و با دست راحت انجام می شه؟؟؟
    در مورد کیف چی؟؟؟کیفش باید چه جوری باشه...از مدل کیف هایی که برای اورجینالش هست و تو نت دیدم خوشم میاد اگر مشکیش رو گیر بیارم...اون باید تو چه قیمتی باشه و چه جور باشه...
    ممنون می شم توضیحات رو واقعاً برای کسی بدید که بخوان می تونن بدوشنش!!!
    در مورد رم هم توضیح بفرمایید ممنون می شم که اوضاع قیمت چیه؟؟؟برند خوب چیه؟؟؟اصل و فرعش از کجا معلومه و غیره..
    باز هم تشکرات فراوان از همه دوستانی که تا الآن کمک کردند و زین پس می کنند
    از اينجا تا ته خط نظرات شخصي هست
    1- ضد خش رو من براي صفحه 3 اينچي گرفتم و فقط ال سي دي رو گرفته كه راضي هستم چون در غير اين صورت موقع ورود و خروج توي كيف بعد از مدتي كنده ميشه -چه نكته مهمي رو گفتم- قيمتش از 2 شروع ميشه
    2- با دست خيلي خوب كار ميكنه اما هر قلمي دوست داري بخر چرا؟ ببين دوست عزيز اين گوشي جاي قلم نداره پس بايد با طناب يا سيم يا همون بند به گوشيت آويزونش كني پس مطمئن باش موقع ورود و خروج گوشي به كيف مشكل خواهي داشت و بعد از مدتي ميندازيش تو خونه
    3- كيف كه سليقه اي هست گفتم من دو هزار و پانصد ناقابل خريدم اما خوب 20 هزار تومني هم بود كه هيچ فرقي حس نكردم - بعضي ها شاد مي شن جنس گرون ميخرن و فكر مي كنن دكتر ميشن
    4- از اول عمرم براي همه چيز كامپيوتر موبايل دوربين رفتم و گفتم رم ميخوام و گفتند دو نوع داريم اصل و قلابي و من هميشه قلابي گرفتم و به مشكل بر نخوردم ....
    چون رم قطعي نيست كه خرابي توش بشه مثل يك آي سي ميمونه اگر شانس نداشته باشي خراب ميشه اگر هم نه كه تا آخر كار ميكنه و در مورد سرعت و .... همش چرته -تجربه دارم-
    5- ان شاء الله اين گوشي رو به سلامتي بخري و به سلامتي با هاش كار كني و خبر هاي خوب بدي و بشنفي
    يا علي

10. 2 کاربر از mohammad110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sengele's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    roma

پيش فرض

باسلام به همگی بچه ها،ازبچه هایی که این گوشی رو باقلم وکیف خریدند تقاضا دارم عکس اونها روبذارند واگر گوشیشون سفیده یه چند تا عکس هم از ستاره بذارند باتشکرsengele

داره خودمونی میشه urban.reptile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam. bebakhshid pinglish minevisam, aakhe alaan keyboard am farsi nadare...
    bale, gushie man sefide, faghat gushi haye sefid va surati kif o ghalam daaran, ino namaayandegie samsung behem goft.
    raasti ghalame asl az jaye bande gushi avizun mishe va age kifesham asl bashe, hich moshkeli baratun be vojud nemiad.
    chand ta ham ax mizaram ke khodam az gushim gereftam

dar morede barnaame ham begam ke barname haye s5233 ham begam ke age barnameyi baraye resolution e 240x400 (ya hadde aghal 240x320) peida koni rush khub kar mikone. masalan ye bazie sudoku hast ke touch ham dare. esmesh hast: 5ud0ku
    tu site e
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    peida mishe
    raasti ghablesh begam ke az google maps nahaayate estefaade ro bokonin, chon khodaaaaas! bedune gps makaane taghribio neshun mide! darzemn ebuddy ro ham download konin ke baraye chat tu s5233 kheili javab mide

inam az axaa

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

age vaght kardam, chand ta ham wallpaper misaazam upload mikonam

13. 2 کاربر از urban.reptile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام به همگی.
    من سومین گوشی Star رو هم شخصا خریدم.با گارانتی 185 تومن و رنگ نقره ای...........فقط صورتیش مونده

آقا نقره ایشم خیلی قشنگه...
    یه هدفون خفنم گرفتم(دو تیکه) 11 تومن....خوب خریدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •