خواب چیه دیگه؟ من که صبح و شبم عوض شده ! : دیبابا من که درصد نگفتم
تو خوابت میاد انگار برو بخواب عزیزم : دی : دی
در ضمن امضاتو عشق است! : دی
واسه اینکه اسپم نباشه یه سوال دارم:
مهندسی هوافضا شریف چه رتبه ای میخواد؟![]()
خواب چیه دیگه؟ من که صبح و شبم عوض شده ! : دیبابا من که درصد نگفتم
تو خوابت میاد انگار برو بخواب عزیزم : دی : دی
در ضمن امضاتو عشق است! : دی
واسه اینکه اسپم نباشه یه سوال دارم:
مهندسی هوافضا شریف چه رتبه ای میخواد؟![]()
آقاي مهندسبد بختي واسه چي؟
شما كه جات تو شريفه.
فقط رفتي اونجا جاي ما رو هم خالي كن.
من اين چند روز اينقدر استرس داشتم كه ناراحتي قلبي پيدا كردم....شايد باورتون نشه.
ولي مگه ماها چندسالمونه كه واسه يه كنكور اينقدر استرس بكشيم؟!!! تازه اول زندگي كردنه. شماها هم از من عبرت بگيريد، تا خدايي نكرده همچين بلايي سرتون نيومده از استرس و نگراني بيخودي دست برداريد.
سر خودتون رو به كاراي ديگه مشغول كنيد.
براي همه تون آرزوي قبولي به اندازه اي كه تلاش كرديد، رو ميكنم.
یا علی ... بی خیال بابا این کنکور اینقدر ارزش نداره که آدم سلامتیشو از دست بده!من اين چند روز اينقدر استرس داشتم كه ناراحتي قلبي پيدا كردم.... شايد باورتون نشه.
شما امسال کنکور دادی دیگه؟
سلام
زیر 500 میاری ... 250 تا 500
موفق باشین
بابا بی خیال
کنکور بخشی از زندگی است نه تمام آن(جمله رو حال کردین یا نه؟)
راستی این سامان رشته فکر کنم انتخاب رشته هم میکنه.!!![]()
این سامان رشته فقط یه سی دی هست چه جوری می تونه انتخاب رشته کنه ؟( چون درصد ها و رتبه بقیه رو که نمی دونه )
بر خلاف عقیده ی بسیاری از بچه ها اتفاقا من کاملا با نظر سعید موافقم...واقعا بدبخت میشیم.
همه بلا استثنا میترسیم از نتیجه ی فردا..
حالا یکی میاد میگه بابا کنکور رو بیخیال مگه چیه ؟!! چیه ؟؟؟ واقعا چیه ؟؟؟ شغل آینده ی منو تو هست...بعد باز میگی چیه؟؟؟ میتونه شهر نهایی منو تو باشه باز میگی چیه ؟ میتونه 1 سال دیگه زندگیتو براش هدر بدی باز میگی چیه ؟ میتونه سلامتیتو به خطر بندازه باز میگی چیه؟ و در آخر میتونه همونطور که سعید گفت هممون رو بدبخت کنه .. حالا بازم بگو مگه چیه کنکور..
یه ذره مثبت فکر کن نیمه پر لیوانو ببین
میتونه مارو خوشبخت کنه...کار آیندمونو مشخص میکنه همون کاری که توش موفق میشیم
میتونه دوران دانشجویی بهترین دوران هر کس باشه که برا خیلیا میدونم هست
من که شک دارممیتونه دوران دانشجویی بهترین دوران هر کس باشه که برا خیلیا میدونم هست![]()
درصد هیچ دو سالی رو نمیشه مقایسه کرد ولی میشه با رتبه فهمید کجا قبولی!این سامان رشته فقط یه سی دی هست چه جوری می تونه انتخاب رشته کنه ؟( چون درصد ها و رتبه بقیه رو که نمی دونه )
ضمناً یه چیز بگم:
من نه اول سال نه حتی روزهای آخر کنکور نه حتی شب کنکور استرس نداشتم روز کنکور هم بیخیال بودم ولی چند روزه با عرض معذرت سرویس شدم دیشب خواب دیدم نتایجو اعلام کردن اودم ببینم دوستم میس کال زد نذاشت ببینم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)