سلام دوستان 5530 دارم مي خوام gprs رو فعال كنم رفتم توي سايت ايرانسل مدل گوشي رو كه وارد مي كنم اين پيام مياد:
در لیست دستگاههای پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمیباشد.!!؟؟
سلام دوستان 5530 دارم مي خوام gprs رو فعال كنم رفتم توي سايت ايرانسل مدل گوشي رو كه وارد مي كنم اين پيام مياد:
در لیست دستگاههای پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمیباشد.!!؟؟
من دقیقا مزیت هاش رو نخوندم باید رو اینترنت باشه اما شنیدم که مثلا وقتی گوشی رو به 4 طرف بچرخونی صفحه هم به 4 طرف می چرخه الان فقط برای 2 طرف انجام پذیره) , یک سری مشکلات هم درست میشه , احتمالا سرعت بالاتر میره و تاچ هم بهتر میشه .
سوال دوم رو نمیدونم فکر نمی کنم بشه کاریش کرد . (خودم نصب نکردم)
دیدم هیچکی جواب ما رو نداد رفتم از پشتیبانی نوکیا پرسیدم (پیشنهاد می کنم همینجور الکی هم که شده یه بار با پشتیبانی تماس بگیرید تا طعم دقیق یک پشتیبانی خوب و مودب رو بچشید) مشکل از همونه که کابل رو به طور کامل وارد دستگاه نمی کنیم . یه کم سفته باید زور بزنی
اون دکمه روش هم ماله موقعی هست که کسی زنگ می رنه و می خوای برداری ...
کسی از دوستان از این سی دی هایی که توی موبایل فروشی ها واسه نرم افزار ها و بازی ها و ... مخصوص 5530 میدن نگرفته آپلود کنه ؟(حداقل یک چندتا برنامه خوبشو) آخه خیلی از برنامه ها روی اینترنت فقط روی 5800 کار می کنه
سلام به همه، راستش يه مدتيه كه سنسور تو بازيا كار ميكنه اما خارج از بازي ، مثلا منوي اصلي يا كيبورد كار نميكنه قبلا با يه ري استارت حل ميشد اما الان تا فكتوري ريست نكنم درست نميشه، كاملا رو اعصابمه. ميخواستم ببينم واسه شما هم همينجوريه؟ راه حلي نيست؟
دوستان یه سوال مبتدی:
اول این که الان قیمت این گوشی حدودا چنده؟
دوم اینکه تو رنج قیمت 200-240 به نظر شما ( و خودم ! ) بهترین گوشی همینه دیگه؟از بین 5800 و 5530 و 5230 من که از این مدل
بیشتر از همه خوشم اومد.
یه دور گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و برنامه اش رو reinstall کن شاید درست بشه
حدود قیمت 230
هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن اما نرم افزار ها و بازی ها و تم ها و خلاصه همه چیه 5800 توی اینترنت فراوونه چون گوشی معروفی شده . اما برای 5530 باید زیاد بگردی تا بتونی نسخه ی هماهنگش رو پیدا کنی
--------------------------
Last edited by MOHAMMAD2010; 16-04-2010 at 11:06.
سلام
5230 یا 5530
یا
من میخوام بین 5530 و 5230 یکیشو بخرم به نظر شما کدوم یکی بهتره
من بیشتر 5230 رو میخوامچون صفحه اش بزرگتره 3.2
![]()
ولی 5530 2.9 (البته 5530 نسبت به 5230 خوشگل تره = نظره خودم)
یه سوال دیگه آیا همه ی نرم افزار ها وبازی هایی که تو 5530 اجرا میشه تو 5230 هم اجرا میشه ؟
بگید کدوم بهتره؟
ممنون
به نظر من که 5530 بهتره و کامل تره.
سلام
ببین دوست عزیز این 3تا گوشی یعنی 5530 و 5800 و 5230 زیاد تفاوت عمده ای ندارن.یکی وای فای داره یکی جی پی اس یکی تاچ خوب .
ببین من خودم 5530 داشتم و فروختمش دلیله خاصی نداشت .از گوشی خیلی راضی بودم.
ببین 5230 و 5800 تاچشون مثل همه و جی پی اس هم دارن اما 5230 وای فای نداره.
5530 هم تاچش واقعا ازون دوتا بهتره.اینو که میگم بارها تست کردم.در عوض اونا جی پی اس دارن و باتری کمی بهتر از 5530.
تویه روز عکسایه 5800 نظر منو بخوای کمی شفافتره اما تویه شب با اینکه فلش 5530 ضعیفتره ولی عکساش کاملا از 5800 بهتره و نویزش خیلی کمتره.
در کل ببین چی میخوای.وای فای یا جی پی اس یا تاچ عالی.یکی رو انتخاب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)