فک کنم فقط 16 گیگش تو بازار باشه
بدون گارانتی تا 470 تومنم فک کنم گیر بیاد
با گارانتیم حدود 530 تومن
فک کنم فقط 16 گیگش تو بازار باشه
بدون گارانتی تا 470 تومنم فک کنم گیر بیاد
با گارانتیم حدود 530 تومن
شما چطوری با گارانتی اصلی گرفتی 525؟؟؟ من رفتم پارس مایکروتل تو مرکز موبایل خ حافظ خریدم 567 تومان!!! گفتن همه جا همین قیمته از اول هم که اومده بود همین قیمت بوده تا حالا !
نمایندگیش کجاست تو تهران....واسه فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
سلام
google map کهحتما نیاز به اینترنت هم داری و فقط gps کافی نیست
در مورد انتقال contact ها به کجا رسیدی؟ منم همین مشکلو با 800 تا contact دارم نمی دونم چیکار کنم
یکیش که همونطور که گفتم مرکز موبایل ایران خ حافظ ؛ پاساژ علاادین رو که حدود 7 یا 8 دقیقه پیاده بری پایین (به سمت ایستگاه مترو حسن آباد) سمت راستت مرکز موبایل رفتی داخل اولین سالن دست راست مشخصه بزرگه.
یک جا دیگه هم هست که روبروی پارک ملت هستش آدرس دقیقشو نمیدونم .
تلفن مرکز موبایل ایران نمایندگی سامسونگ : 66727579
[/COLOR]من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار[/QUOTE]
عزیز آدرس جایی که رفتی خریدی رو بده ؟؟![]()
امکانش هست یه جای دیگه آپ کنید من نمی تونم از رپیدشیر بگیرم
من 2 تا سوال دارم:
1-وقتی بلوتوث برام میزنند ..ازم سوال نمیکنه تا بیاد یعنی بدون تایید من میاد.......تنظیمش چیه؟
2-تنظیمات اس ام اس رو میخوام که چیکار کنم بهتر باشه؟
بیا این شامل تمام ورژن هاست + به ورژن بالاترش که امروز اومده:
http://www.4shared.com/dir/26909904/f338c302/O2Compass.html]
عزیز آدرس جایی که رفتی خریدی رو بده ؟؟[/QUOTE]
آدرس و شماره تلفن رو که همین چند تا پست بالاتر دادم.مال شما هم فکر نکنم گارانتی پارس مایکروتل باشه مگر اینکه کارت تخفیف ارائه داده باشید که 3 درصد تخفیف داره واسه خرید.اگر گوشیتون گارانتی پارس مایکروتل باشه یک کارت طلایی رنگ که روش هولوگرام؛سریال نامبر؛تاریخ شزوع و انقضای گارانتی و پشتش هم شرایط گارانتی هست بالاش هم بزرگ زده پارس مایکروتل.
در ضمن عزیز شما از کجا گوشیتونو خریدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)