تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 192 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Kordestan

پيش فرض

آیا تو این زد جی های جدید چیزی عوض نشده؟ اگر عوض نشده آیا قیمت هم همان قیمت قبلی هست؟ ممنون

داره خودمونی میشه bs31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    مال من هم دقيقا" همينه. يه نكته كه داره داغونم ميكنه اينه كه مانيتور رو نوشته 15.6" HD LCD و اصلا" عبارت LED رو نياورده. يعني اينجا هم كرده تو پاچمون؟؟؟؟!؟!؟!!!!
    تو رو خدا نگيد كه مانيتورش LED نيست و فقط LCD است
    اصلا" از كجا ميشه تشخيص داد كه ال اي ديه يا ال سي دي؟؟؟؟؟؟؟
    نه در اینکه LED هست هیچ شکی نکن...

3. این کاربر از bs31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مدل منم هم ظاهرآ سفارش یکی از مرکز های خرید دوبی هست.روی جعبه نوشته

Ship from Acer Incorprated - Kushan,China

Ship to
    FDC Intenatioanale FZE - JAbel Ali Free Zone

Dubai,United Arab Emirates

میشه در این مورد توضیح دقیق بدید،خوندم این سری ها که سفارش امارات هستند به درد نمیخورن؟! این یعنی چی اون وقت؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خود فروشنده سری قدیم رو واس فروش داشت و می فروخت منظورم الان هم بخوای سری قدیم رو می فروشه ؟! ببا چه قیمتی .
    نمیدونم شاید بفروشه،اگه من فقط یکی دو روز زود تر با این تاپیک آشنا شده بودم اونو ازش میگرفتم؛ اونو شاید به هرکسی نفروشه، منظورم اینکه به کسی که حالیش نباشه همین مدل جدید رو میده اما کسی که سر در بیاره و سریش بشه حتمآ میتونه Zقدیمی رو بیگیره...

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

چون سفارش امارات هست به درد نمی خوره حرف نادرستیه .

الان به غیر از بیشتر پوشاک ها که از ترکیه وارد ایران میشه . مابقی اجناس یا از چین میاد یا از دبی .

لپ تاپ منم سری اول هست و برچسب امارات خورده مدل zg نه کیفیت پایین داره و نه مشکلی داشتم .

دبی الان شده کشور جهان اول و دارای بازار بین الملی .

من حدود دو سال پیش دبی بودم. آشغال می ریختی خیابون جریمه میشدی 70 درهم یعنی چیزی حدود 18 هزار تومان ایران انقدر نظارت تو همه چی هست .

کلا یشتر اجناس اعم از تی وی لپ تاپ و... سفارشات اروپایی و آمریکاییشان به دلیل رقابت شدید در آن بازارها دارای امکانات اضافه و جانبی هست نسبت به آسیایی و.. ولی در زمینه کیفیت و مونتاز هیچ فرقی نمیشه گفت هست .لاقل در چند زمینه به من ثابت شده درhdtv و گوشی و...

7. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان اگه اطلاع داشته باشین فعلا مدل 5738zg و 5738 بدون پسوند توی بازار نایابه سازگار به من گفت تا هفته آینده وارد میکنیم یکی از دوستام میخواد 5738 بدون پسوند رو بگیره با سی پی یوی cor2 dual!! اگه سر این مدل هم کلاه نگذاشته باشن کسی هست که این مدل رو خریده باشه یا نه اگر کسی هست جواب بده خوب از آب در اومده ما که سرمون با 5738z کلا رفت!!!!!!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکلی با این درایو سی دی دارم اگه یه سی دی بزارم تو بعد از خوندنش اگه یه دو سه دقیقه باهاش کاری نکنم بعد که بخوام باهاش کار کنم سیستم گیر می کنه قبلا هم همین مشکل رو تو همین جا مطرح کردم حمید جون هم راه حل دادن تا حدودی مشکل حل شد
    ولی یه طوری برام قابل قبول نیست که چرا باید تو حالت بالانس یا پاورسیو این مشکل بوجود بیاد برای کس دیگه ای هم همین طوره یا نه خواهشن یه امتحانی کنید نتیجشو بگین
    یه چیز دیگه موقعی که داره یه سیدی رو می خونه از درایو سی دی یه صدای تق تق مانند میاد برا بقیه هم اینطوریه؟
    مدل 5738zg

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد دل 1545 هم باز هم با نهايت آرامش مي گم كه ايسر 5738 از همه جهات به دل 1545 سرتره
    نسخه قديم 5738 كه اصلا قابل مقايسه نبود كه بخواد بحث بشه
    ببینید من اصلا قصد نداشتم مقایسه کنم اما چون شما اصرار دارید که 5738 سرتره کمی سرچ کردم تا مقایسه ای بین Dell Inspiron 1545 و Acer 5738 پیدا کنم که چیزی نبود و اصلا معتبرترین سایت های بررسی که در نتایج اولیه گوگل قرار دارند هیچ بررسی از این لپ تاپ 5738 نداشتند!

بعد در نهایت این سایت رو دیدم که اطلاعات کاملی از Acer Aspire 5738Z داشت و در بخش Specs همین بررسی نتایج Benchmarks با PCMark Vantage رو گذاشته بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا که نتایج Acer Aspire 5738Z رو دیدید می تونید برای مقایسه نتایج Dell Inspiron 1545 رو هم در این صفحه ببینید:
    کد:
    فکر کنم اعداد و ارقام به خوبی گویا هستند

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید من اصلا قصد نداشتم مقایسه کنم اما چون شما اصرار دارید که 5738 سرتره کمی سرچ کردم تا مقایسه ای بین Dell Inspiron 1545 و Acer 5738 پیدا کنم که چیزی نبود و اصلا معتبرترین سایت های بررسی که در نتایج اولیه گوگل قرار دارند هیچ بررسی از این لپ تاپ 5738 نداشتند!

بعد در نهایت این سایت رو دیدم که اطلاعات کاملی از Acer Aspire 5738Z داشت و در بخش Specs همین بررسی نتایج Benchmarks با PCMark Vantage رو گذاشته بود:
    کد:
    حالا که نتایج Acer Aspire 5738Z رو دیدید می تونید برای مقایسه نتایج Dell Inspiron 1545 رو هم در این صفحه ببینید:
    کد:
    فکر کنم اعداد و ارقام به خوبی گویا هستند
    چرا روزه شك دار بگیریم
    با هم با یك نرم افزار چك می كنیم

اینجا رو هم ببین:

کد:
    Last edited by H@mid-Vista; 09-09-2009 at 01:55.

12. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه samuraii40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یه مشکلی با این درایو سی دی دارم اگه یه سی دی بزارم تو بعد از خوندنش اگه یه دو سه دقیقه باهاش کاری نکنم بعد که بخوام باهاش کار کنم سیستم گیر می کنه قبلا هم همین مشکل رو تو همین جا مطرح کردم حمید جون هم راه حل دادن تا حدودی مشکل حل شد
    ولی یه طوری برام قابل قبول نیست که چرا باید تو حالت بالانس یا پاورسیو این مشکل بوجود بیاد برای کس دیگه ای هم همین طوره یا نه خواهشن یه امتحانی کنید نتیجشو بگین
    یه چیز دیگه موقعی که داره یه سیدی رو می خونه از درایو سی دی یه صدای تق تق مانند میاد برا بقیه هم اینطوریه؟
    اگر از win7 استفاده میکنید این مشگل با بعضی از درایو های DVD-RW وجود داره.باید یه قسمت Control Panel\Hardware and Sound\Power Options رفته و بروی high performance قرار بدین و بعضی از گزینه هاش را برای صرفه جویی در مصرف باطری ادیت کنید.من به شرکت سازگار هم در این مورد گفتم گفتند باگ win7 هستش.(DVD DRIVE من Slimtype DVD A DS8A3S بود که این مشگل را داشت)
    Last edited by samuraii40; 09-09-2009 at 04:39.

14. این کاربر از samuraii40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •