دوستان اگه میشه بهترین پلاسماها رو میخواستم معرفی کنید برای گیم همراه با مشخصاتش ممنون اگه سایتی هم معرفی کردید خوبه که مشخصاتشون روگفته باشه سایز 40 .
دوستان اگه میشه بهترین پلاسماها رو میخواستم معرفی کنید برای گیم همراه با مشخصاتش ممنون اگه سایتی هم معرفی کردید خوبه که مشخصاتشون روگفته باشه سایز 40 .
سلام دوستان
من با بودجه حداکثر 2 تومان می خوام یه تی وی 46 اینچ به بالا بخرم دوستان چه مدلهایی رو پیشنهاد می کنند؟
نظر اولیه خودم
1-lg pk550
2- panasonic s10
3- sony 46 ex 500
4- samsung 46 c650
5- lg sl800 47
بستگي به هزينه داره ...اما g10 پاناسونيك گزينه توپي هست ...حدود 1 ميليون ...
من سامسونگ رو انتخاب ميكنم ...چون عاليه ...جديدتر هم هست ...امكانات زيادي هم داره ...
با گارانتی یا بدون گارانتی؟
اختلافشون حدود 600 هزار تومانه
ضمناً شما کلاً با پلاسما مخالفید ظاهراً
با سلام خدمت عزیزان!
از جوابتون ممنونم.
من 2-3 سالی هست که اینجا عضو هستم ولی پست ندادم.
خدای نکرده قصد دعوا و جنجال و این چیزها هم ندارم... (اینها رو گفتم که نپرید بهم. قصدم اینه که از همدیگه چیز یاد بگیریم و با هم رفیق باشیم)
راجع به محیط زیست ویکی پدیا رو قبول دارید؟
سعی کنید رفرنس هاش رو هم ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو ببینید... من این موضوع رو شاید 4-5 سال پیش شنیده بودم. مثل اینکه با بحث بازیافتش مشکل دارند. تعدادی از شرکت های معروف هم دیگه پنل های پلاسما تولید نمی کنند. لیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو خرید این جور چیزها خیلی یه جوریم. عمرا به حرف فروشنده ها گوش نمی دم. میرم تحقیق می کنم از 10 نفر می پرسم و فقط برای قیمت میرم سراغ فروشنده.
حالا یه سئوال فنی! هنوز مشکل باقی موندن تصویرهای ثابت روی پلاسماها پابرجاست؟
الان بین این پلاسماها از برند پاناسونیک ایا مدلی دیگر هست که نسبت به G10 بهتر و جدیدتر باشد و در ایران ( نمایندگی ها هم موجود باشد الان همین V10 نسبت به جی 10 جدیدتر یا نه .
با گارانتي حدود 1400 و بدون اون 1 تا 1100 هست ....
بعد هم من چرا مخالفم كلا ؟؟؟از كجا برداشت كرديد ؟؟؟
بله جديدتر هست با بهبود خيلي خوبي كه توي درخشندگيش نسبت به g10 وجود داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد با بودجه 600تومن ميخام يك LCD32سامسونگ بگيرم
خواستم كدوم مدولش براي (بازي كنسول و ديدن فيلم(بلوري)
خوبه
ممنون
ال جی یه مدل زده بنام pk550 ولی خیلی کم پیدا میشه توی فروشگاهها چون تازه اومده
مشخصاتش بد نیست با توجه به قیمتش (50 اینچ 1.650.000)
اساتید دیگه بررسی کنن نظرشون رو بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)