PES2010
تاریخ انتشار: پاییز 2009
..................................................
FIFA 10
تاریخ انتشار: 2 اكتبر 2009
.................................................. ......
بدون شرح
![]()
PES2010
تاریخ انتشار: پاییز 2009
..................................................
FIFA 10
تاریخ انتشار: 2 اكتبر 2009
.................................................. ......
بدون شرح
![]()
مگه ديگه جام يوفا برگزار ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونجوری که من تو فرومها و تاپیکهای خارجی دیدم سونی فقط میزبان نسخه PS3 این بازی برای مد آنلاین خواهد بود .........
حالا نمیدونم این سرور Microsoftو سرور خود بازی که الان برای PES2009 هستش چی میشه .....!؟
.................................................. ...............................خبر جدید ...............................
استادیومهای جدیدی به بازی اضافه خواهد شد که فعلا آنفیلد درست شده .......
بروز رسانی آنلاین نقل و انتقالات بازیکنان
تمامی تیمهای لیگ قهرمانان اروپا و جام یوفا (قدیم ) لیسانس شده اند .....
همچنین گفته شده کونامی میخواد طرفداران بازی رو سورپرایز کنه ...!
.................................................. ......................................
اینم یه جور بیماریه به اسم تب GTA .
----------------------------------------------
حالا جدی جام یوفا هم هست ...؟
سلام؛
عزیزم فقط اسمش عوض شده، اصلش که پابرجاست.![]()
سلام به همه ی دوستان
استادیوم استم فورد بریج هم در بازی وجود داره؟
ممنون
هنوز مشخص نیست
یعنی لیست ورزشگاه ها رو اعلام نکردن
باید منتظر موند
خيلي باحاله.هر كي درست كرده خلاقيتش منو كشته..
شايد مثل آنفيلد كاملا لايسنس نباشه اما حتما با اسمهاي غير واقعي كه هست.مثل بقيه استاديوم هاي معتبر...
داشتم توی فروم خارجی میگشتم این مطلبو دیدم ............نظره یکی از طرفداران بازی بود .....
نوشته بود :
متاسفانه بر اساس گفته های مجله PSM3 وقتی که PES2010 رو بازی میکنی احساسی همانند PES2009 به شما دست میدهد (گیم پلی ) که این نمیتواند نوید یه بازی خوب را بدهد ....این خیلی برای ما مایوس کننده است چون اغلب مردم انتظار تغییر گیم پلی را دارند و برای یک بازی فوتبال گیم پلی حرف اول را میزند ....
البته هنوز 50 درصد بازی تکمیل شده است و امیدواریم این گیم پلی و انیمیشنهای PES2009 رو دیگر در نسخه 10 بازی حس نکنیم ..................
.................................................. ...........
![]()
Last edited by google_boy07; 09-07-2009 at 15:59.
من فیفا تو ps3 بازی کردم بازیکن پنالتی حساس خراب میکرد گریه میکرد،کاپتان با بالا بردن جام اشک میریخت،چمن میکند و تماشاگرها برای اعتراض از تیم خود ورزشگاه رو ترک میکردند.ولی حیف که فروختمش و روی کامپیوتر pes مسخره رو بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)