با سلام
باید همراهش یک هارد اکسترنال هم بخریم ؟
یا خودش هارد هم هست
قابلیت ضبط از تلویزیون را هم داره یا نه ؟
با سلام
باید همراهش یک هارد اکسترنال هم بخریم ؟
یا خودش هارد هم هست
قابلیت ضبط از تلویزیون را هم داره یا نه ؟
دوست عزیز این سوال رو چندین بار پرسیدن و جواب دادن
هارد داخلی نداره باید یه هارد اکسترنال بخرین
قابلیت کپچر نداره
آخه با قیمت 140تومن چه انتظارهایی دارین! دلیل اینکه خودم این دستگاه رو خریدم سخت افزار عالی این دستگاه نسبت به قیمتشه. این دستگاه از تراشه ای استفاده میکنه که دارای CPU 500هستش و براحتی بیت ریت های بالا رو هم پردازش میکنه از جمله BBC Planet که دارای بیت ریت 15000 هستش
دوست عزیز من یه سوال دیگه دارم. اولا از وقتی که فریم ویر رو ارتقا دادم دیگه 12بیت نمیشه فقط 8 بیت میشه در حالی که قبل از آپگرید 12بیت میشد. شما هم همینطوره؟
ببینید شاید خروجی دستگاه 100 هرتز نباشه. آخه ببینین این دستگاه فول اچ دی رو هم با مشکل دیکد میکنه. البته خیلی قدره که سرعت رو میزاری رو 2 یا 4 باز تصاویر پرک پرک نمیشه ولی واسه تلویزیون که لازم نیست فرکانس 100 یا حتی 50 هرتز باشه.
فیلم های استاندارد SD که میریزن تو DVD اگه PAL و NTSC باشن فریم ریتشون 25 و 23.97 هست. خب 50 هرتز که دو برابر این اعداد میشه !!!!
اما 100 هرتز و 50 هرتز میتونه یه جاهایی به درد بخوره. مثلا تو بازیها تصاویر بهتر میشه و روونتره.
بازهای پال پلی استیشن دو فرکانس 50 داره و ان تی اس سی هاش هم 60 هرتزه.
تو پی سی هم شما هر چی مانیتورت اجازه بده میتونی فریم ریت رو ببری بالا.
مثلا شما به همین تلویزیونت پی سی وصل کن و ببین رزولوشن رو تا چند و فرکانس رو تا چند میتونی بالا بذاری.
احتمالا 100 هرتز رو هم میشه انتخاب کرد.
حق با شماست دوست عزیز البته من لب تاپ رو هم که به کامپیوتر وصل میکنم میزنه 60هرتز. توی تنظیمات کابل HDMI همین وسترن هم یه قسمتی هست میشه تنظیمش کرد روی 1080p 60hz اما 100هرتز نداره. فکر نمیکنم حالا تفاوتشون هم محسوس باشه به همینم راضیم بابا
نه برا من 12 بیت هم میشه ... البته در عمل من تفاوتی مشاهده نکردم ...
الان ورژن شما چیه ؟
با چشم که نمیشه تشخیص داد. خیلی از فیلمهای موجود مثل دی وی دی ها و ریپ شده ها همین 8 بیت هست.
8 بیت برای هر رنگ میشه 24 بیت و برای هر سه رنگ که میشه 16 میلیون نوع رنگ !!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alireza1411; 24-09-2010 at 11:19.
اخرش فریمور جدیده پشتیبانی زیر نویس SRT واسه WD TV اومد؟
مال من از این قدیمی تر هاشه که لیو نیست. من هم مشکل دارم ولی خیلی وقته آپدیتی تو سایتش نذاشته. اونی که گذاشته مال 2009 هست. درسته دوستان یا جای دیگه ای باید بگردم آپدیتش رو پیدا کنم ؟
مدلی Live هم که شیش ماه پیش آپدیت گذاشته دیگه چیزی نذاشته بعدش ؟؟؟؟!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من الان روزژن 1.03.38 بتا هستش. مال شما چه ورژنیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)