تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 90 از 352 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه javad1948's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مورد عمر باتری گوشی نیز توضیح بدهید که آیا زمان استفاده و Stand by اشاره شده توسط کارخانه سازنده واقعی هست یا خیر

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

زحمت بکش یک نمونه فیلم برداری تو خیابون های ایران انجام دادی بذار برای دانلود اینجا

داره خودمونی میشه behzad1280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود بچه ها

توی این سایت پارس ماکروتل نمیشه هیچ کجاش پیدا کرد که آیا گوشی رو وارد کرده یا تنها باید از طریق مراجعه به نمایندگی هاش فهمید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دیگه اینکه از قرار معلوم FM Transmitter که نداره یا داره ولی هنوز مخفیه

دیگه اینکه آیا کیبرد مجازی فارسی هم داره؟ برای تایپ فارسی SMS میگم ها

.
    نینجا کجایی؟؟؟
    کسی نیست جواب بده؟

.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اتفاقا بحث خوبیه ...
    توی این مدار با اتصال شارژر یک مدار موازی به وجود میاد پس ولتاژ باید ثابت باشه و جریان بر اساس مصرف کننده تعیین میشه که اینجا مصرف کننده گوشیه و در واقع باطریشه که شاید اصلا در ورودی گوشی یه فیوز گذاشته باشن که جریان بیشتر از اون حدی که خودشون تعیین کردن نشه ( که معمولا همچین کاری نمکنن) حالا اینجا روی شاخه ورودی دستگاه به جای 700 میلی 1200 میلی امپر قرار میگیره و همونطوری که قبلا گفتم جریان بالا اصلا اسیب رسون نیست حالا یا گوشی میتونه از این جریان بالاتر استفاده کنه یا نمیتونه ( یعنی فیوزش این اجازه رو بهش نمیده)
    که در این صورت هم اتفاق خاصی نمی افته... به طور مثال این یاطری های قلمی معمولا 1000 میلی هستن ( از نوع یک بار مصرف) ولی شما میتونید از این باطری های نیکل کادمیوم با جریان 3200 میلی هم استفاده کنید بدون اینکه به اون وسیله اسیب برسه

در ضمن ali_power42 عزیز مقدار جریانی که یه شارژر میتونه تولید کنه رابطه مستقیم به قطر سیم پیچهای ترانس و همینطوری دیودهای یکسو سازیش داره و فقط به خاطر مقاومت پایینترش نیست چون رابطه ولتاژ و جریان ترانس بر اساس قانون اهم نیست چون ترانس با یک عمل مغناطیسی روی ولتاژ تاثیر میزاره ...

در ضمن شارژر فابریک گوشیه من (ان 82) 900 میلی آمپره ولی چون شارژرش سوخت الان از یه شارژر 1000 میلی دارم استفاده میکنم و زمان َشارژ خیلی کمتر شده و تا الان هیچ مشکلی هم نبوده...

موفق باشی....
    برای ساده شدن موضوع هر شارژر رو میشه بصورت یک باطری تصور کرد وهمانطور که میدانیم باطریها یک مقاومت داخلی هم دارند که میتوانیم انرا بصورت سری در کنار خود باطری رسم کنیم یعنی اینطوری O---^^^^^----- که اون علامت دایره یعنی باطری ایده ال 5 ولتی یعنی بدون مقاومت داخلی چون مقاومتش رو در کنارش لحاظ کردیم
    حالا این مقاومته با مقاومت باطری سامسونگ در مدار بصورت سری قرار میگیرن و ولتاژ 5 ولت بین انها تقسیم میشود
    حالا اگر اندازه مقاومت سری شده با باتری کم و زیاد بشه(وقتی شارژر رو عوض کنیم مثل اینه که انگار اون مقاومته رو تغییر دادیم) جریان کل مدار هم تغییر میکنه چرا؟
    بخاطر اینکه:
    هرچقدر مقاومت معادل یک مدار کمتر باشد جریان کل مدار بیشتر است
    و ادامه ماجرا .....
    در مورد فیوز:
    اگه جریان فقط کمی بیشتر از حد معمول باشه فیوز عمل نمیکنه و المانهای دستگاه این فشار بیشتر رو دارن تحمل میکنن ولی بالاخره بعد از چند وقت میسوزن بصورت عامیانه میشه مرگ تدریجی
    اگه هم فیوز عمل کنه چون این فیوزها معمولا بصورت دیود زنر هستن که اگه بسوزن باید گوشی باز بشه
    درمورد n82 :
    اگه n82 با شارژر قویتر تا به حال عیب نکرده دلیل نمیشه که i8910 هم عیب پیدا نکنه این برمیگرده به طراحی مدارات n82 که شاید فکر اینجا ها رو کرده بوده و فکر نمیکنم که ازمایش این چنینی روی گوشی 800 -900 هزار تومنی کار درستی باشه که ببینیم خراب میشه یا نه؟!!!

با عرض شرمندگي بايد بگم كه يكم پيچيده تر از مقاومت شارژر هست.
    دوما هم اينكه به مدار گوشي با جريان بالاتر صدمه اي نميرسه.

با عرض شرمندگي دوباره شما هم غلط قضيه رو تصور ميكنين.
    اولا كه در شارژرهاي امروزي ترانسي وجود نداره و تماما مدارات تايرستوري استفاده ميشه. دوما اينكه مدار شارژر يك منبع ولتاژ جريان هست. يعني منبع ولتاژي كه جريان (تقريبا) ثابت و محدود شده اي رو به باتري وارد ميكنه. وقتي اين جريان از يك حدي كمتر بشود مدار شارژ داخل گوشي متوجه شارژ كامل گوشي ميشود و جريان ورودي را قطع ميكند.
    جريان وارد شده به باتري بايد مقداري ثابت باشه در غير اين صورت منجر به شارژ غير صحيح و كم شدن عمر باتري ميشه.
    كلا هرچه جريان شارژ كردن بالاتر بره شارژ انجام شده كيفيت پايينتري خواهد داشت و به عمر باتري هم صدمه ميزنه.
    شارژرهاي نوكيا معمولا با جريان بالاتري كار ميكنن كه در نتيجه گوشيهاي نوكيا در كمتر از دو ساعت شارژ كامل ميشن ، در حالي كه شارژرهاي سامسونگ با جريان كمتري كار ميكنن و حدود 3 ساعت (يا بيشتر) براي شارژ كاملشون زمان لازم هست. نتيجه اين تفاوت هم اينجا ديده ميشه كه معمولا باتريهاي نوكيا بعد از دو سه سال نياز به تعويض پيدا ميكنن در حالي كه باتريهاي سامسونگ معمولا تا 4-5 سال مشكلي پيدا نميكنن.
    به نظر من بهتره آدم هردونوع شارژر رو داشته باشه و وقتي عجله داره از نوع جريان بالا استفاده كنه ، چرا كه شارژ نصفه صدمه ي خيلي بيشتري به باتري وارد ميكنه !!! تا 4-5 سال پيش هم اگه يادتون باشه گوشيهاي نوكيا دو تا شارژر داشتن ، يك شارژر سفري (كوچك) كه جريان بيشتري ميداد و يك شارژر خانگي (بزرگ) كه جريان كمتري ميداد.

راستي اون صحبتت در مورد باتري 1000 ميلي و 3200 ميلي چه ربطي به اين موضوع داره ؟؟؟؟؟!!!!!
    اون به قول شما 1000 ميلي كه روي باتري نوشته ، 1000 ميلي آمپر ساعت هست و بيانگر انرژي اون باتري هست ، نه ماكزيمم جريان خروجي اون !!! ( انرژي = جريان * ولتاژ * زمان )
    دشمنت شرمنده دوست عزیز
    بله شما درست میگید که پیچیده تر از این حرفهاست ولی حتما خودتون میدونید که هر مدار پیچیده رو میشه از طریق قوانین تونن و نورتن به مدار بسیار ساده ای متشکل از یک منبع ولتاژ و یک مقاومت سری با اون یا... خلاصه کرد که اتفاقا در موضوع مورد بحث بسیار هم مصداق داشت(دوستانی که الکترونیک یا سخت افزار خونده باشن میدونن تونن-نورتن چیه) که درتهایت به همین شکلی که توضیخ دادم میشه این مدار رو تحلیل کرد
    خود شما هم به این معتقد هستید که با تعویض شارژر جریان بیشتر میشه و طبق محاسبات هم که ثابت شد میتونه حداقل در بعضی گوشیها مضر باشه(بسته به طراحی گوشی و همچنین میزان افزایش جریان)
    در ضمن شما استاد ما هستی ولی جسارتا عرض میکنم امپر ساعت واحد مقدار بار الکتریکی یعنی q است که از رابطه q=i.t بدست میاد که اگر i برحسب امپرA و t برجسب ساعتh باشد واحد بار الکتریکی Ah یعنی امپر ساعت خواهد بود بنابراین امپر ساعت واحد w یعنی انرژی یا کار نیست بلکه واحد کار همان وات ساعتwh یا کیلو وات ساعتkwh است که کنتور خانه ها نشان میدهد
    Ali_BlueBoy عزیز هر چقدر میزان امپرساعت نوشته روی باطری یک گوشی بیشتر باشه به این معنیه که در مقایسه با باطری مشابه ضعیفتر (از نطر امپرساعت) میتونه مثلا جریان 0.001 امپر رو برای مدت زمان بیشتری ارائه بده تا تموم بشه در حالیکه باتری ضعیفتر هم همان 0.001 امپر رو میده ولی برای مدت کمتر یعنی زودتر خالی میکنه ولی در هر 2 صورت جریان ارائه شده همون 0.001 امپر هست(چون هر دو باتری روی یک گوشی تست شدن و هرگوشی به اندازه خودش جریان میکشه همونطور که خودت قبلا گفتی)
    خیلی از دوستان امپرساعت رو با امپر اشتباه میگیرن امیدوارم جمله بندی هام خوب بوده باشه
    مثلا یکبار خودم برای گوشی 5140i دوستم باطری n80 گرفتم چون از نظر ساختمان و شکل کاملا مثل هم هستن (هردو BL-5B هستن و از نظر ولتاژ یکسان) و تفاوتشون در اینه که باطری n80 قویتره چون 820mah میلی امپر ساعت هست و باتری 5140i هم 760mah هست بنابراین اگه باتری n80 رو به 5140i بندازی بیشتر شارژ نگه میداره و هیچ اسیبی هم به 5140i نمیرسه چون به اندازه خودش جریان میکشه.
    با احترام به نظرات دوستان Ali_BlueBoy عزیز و gmt325gh عزیز بخاطر جلوگیری از برهم خوردن نظم تاپیک من دیگه این بحث رو ادامه نخواهم داد و شما عزیزان هم همگی سرور و استاد من هستید
    موفق باشید

5. 4 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چقدر هوا گرمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Best N95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

بابا آقا نینجا کجایی ؟
    اگه این گوشی دست من بود الان 1000 تا عکس براتون آپلود میکردم.............

8. این کاربر از Best N95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چگونگی عملکرد ال سی دی 3 تا از بهترینها تو محیط بیرون.
    1:روشنایی ال سی دی در هر سه تا هم روی 50 درصد گذاشته ام.
    2:جای دستگاهها رو تو عکسها عوض کرده ام تا بعضی ها نگن پارتی بازی کرده.

بیچاره n97 تو وسط مثل بچه یتیم ها مونده.
    فقط میتونم بگم ایول.
    نمره من به ال سی دی این ابر قدرت 20.
    موفق باشید.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شکلکها به یاد رضا

من اینو ندیده بودم باور نمیکردم بتونه به Apple توی محیط بیرون رقابت کنه

بیچاره n97 تو وسط مثل بچه یتیم ها مونده.

مخلصیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای ساده شدن موضوع هر شارژر رو میشه بصورت یک باطری تصور کرد وهمانطور که میدانیم باطریها یک مقاومت داخلی هم دارند که میتوانیم انرا بصورت سری در کنار خود باطری رسم کنیم یعنی اینطوری O---^^^^^----- که اون علامت دایره یعنی باطری ایده ال 5 ولتی یعنی بدون مقاومت داخلی چون مقاومتش رو در کنارش لحاظ کردیم
    حالا این مقاومته با مقاومت باطری سامسونگ در مدار بصورت سری قرار میگیرن و ولتاژ 5 ولت بین انها تقسیم میشود
    حالا اگر اندازه مقاومت سری شده با باتری کم و زیاد بشه(وقتی شارژر رو عوض کنیم مثل اینه که انگار اون مقاومته رو تغییر دادیم) جریان کل مدار هم تغییر میکنه چرا؟
    بخاطر اینکه:
    هرچقدر مقاومت معادل یک مدار کمتر باشد جریان کل مدار بیشتر است
    و ادامه ماجرا .....
    در مورد فیوز:
    اگه جریان فقط کمی بیشتر از حد معمول باشه فیوز عمل نمیکنه و المانهای دستگاه این فشار بیشتر رو دارن تحمل میکنن ولی بالاخره بعد از چند وقت میسوزن بصورت عامیانه میشه مرگ تدریجی
    اگه هم فیوز عمل کنه چون این فیوزها معمولا بصورت دیود زنر هستن که اگه بسوزن باید گوشی باز بشه
    درمورد n82 :
    اگه n82 با شارژر قویتر تا به حال عیب نکرده دلیل نمیشه که i8910 هم عیب پیدا نکنه این برمیگرده به طراحی مدارات n82 که شاید فکر اینجا ها رو کرده بوده و فکر نمیکنم که ازمایش این چنینی روی گوشی 800 -900 هزار تومنی کار درستی باشه که ببینیم خراب میشه یا نه؟!!!

دشمنت شرمنده دوست عزیز
    بله شما درست میگید که پیچیده تر از این حرفهاست ولی حتما خودتون میدونید که هر مدار پیچیده رو میشه از طریق قوانین تونن و نورتن به مدار بسیار ساده ای متشکل از یک منبع ولتاژ و یک مقاومت سری با اون یا... خلاصه کرد که اتفاقا در موضوع مورد بحث بسیار هم مصداق داشت(دوستانی که الکترونیک یا سخت افزار خونده باشن میدونن تونن-نورتن چیه) که درتهایت به همین شکلی که توضیخ دادم میشه این مدار رو تحلیل کرد
    خود شما هم به این معتقد هستید که با تعویض شارژر جریان بیشتر میشه و طبق محاسبات هم که ثابت شد میتونه حداقل در بعضی گوشیها مضر باشه(بسته به طراحی گوشی و همچنین میزان افزایش جریان)
    در ضمن شما استاد ما هستی ولی جسارتا عرض میکنم امپر ساعت واحد مقدار بار الکتریکی یعنی q است که از رابطه q=i.t بدست میاد که اگر i برحسب امپرA و t برجسب ساعتh باشد واحد بار الکتریکی Ah یعنی امپر ساعت خواهد بود بنابراین امپر ساعت واحد w یعنی انرژی یا کار نیست بلکه واحد کار همان وات ساعتwh یا کیلو وات ساعتkwh است که کنتور خانه ها نشان میدهد
    Ali_BlueBoy عزیز هر چقدر میزان امپرساعت نوشته روی باطری یک گوشی بیشتر باشه به این معنیه که در مقایسه با باطری مشابه ضعیفتر (از نطر امپرساعت) میتونه مثلا جریان 0.001 امپر رو برای مدت زمان بیشتری ارائه بده تا تموم بشه در حالیکه باتری ضعیفتر هم همان 0.001 امپر رو میده ولی برای مدت کمتر یعنی زودتر خالی میکنه ولی در هر 2 صورت جریان ارائه شده همون 0.001 امپر هست(چون هر دو باتری روی یک گوشی تست شدن و هرگوشی به اندازه خودش جریان میکشه همونطور که خودت قبلا گفتی)
    خیلی از دوستان امپرساعت رو با امپر اشتباه میگیرن امیدوارم جمله بندی هام خوب بوده باشه
    مثلا یکبار خودم برای گوشی 5140i دوستم باطری n80 گرفتم چون از نظر ساختمان و شکل کاملا مثل هم هستن (هردو BL-5B هستن و از نظر ولتاژ یکسان) و تفاوتشون در اینه که باطری n80 قویتره چون 820mah میلی امپر ساعت هست و باتری 5140i هم 760mah هست بنابراین اگه باتری n80 رو به 5140i بندازی بیشتر شارژ نگه میداره و هیچ اسیبی هم به 5140i نمیرسه چون به اندازه خودش جریان میکشه.
    با احترام به نظرات دوستان Ali_BlueBoy عزیز و gmt325gh عزیز بخاطر جلوگیری از برهم خوردن نظم تاپیک من دیگه این بحث رو ادامه نخواهم داد و شما عزیزان هم همگی سرور و استاد من هستید
    موفق باشید

اون صحبت تونن و نورتن كه شما ميكني در مورد مدارات خطي صادقه ، مدار شارژر يك مدار غير خطي و لوجيك دار (كنترل ماكسيمم جريان) هست. به طور ساده تر بخوام بگم يعني اينكه مقاومت ظاهري شارژر يك مقدار متغيير هست و با تغيير باري كه در خروجيش قرار ميگيره به صورت معكوس تغيير ميكنه تا جريان خروجي ثابتي بده.
    در مورد اون بحث فيوز هم كه ميگين همچين چيزي وجود نداره (اگر هم در شارژري فيوز ديدين مطمئن باشين كه مال حفاظت ورودي شارژر از اووركارنت شبكه ي برق و براي محافظت خود شارژر هست) و همين مكانيسم كنترل جريان نقش فيوز رو در شارژر ايفا ميكنه. جرياني هم كه به گوشي وارد ميشه مستقيم به باتري ميره و فقط از يك طبقه ي كنترل مينيمم جريان عبور ميكنه كه براي تشخيص شارژ كامل گذاشته شده. جريان هاي در ابعاد كمتر از 3-4 آمپر قطعا براي اين مدار كنترلي هيچ خطري نداره. تنها مشكل در كم شدن عمر باتري هست.

در مورد mah هم ياد آوري ميكنم كه ولتاژ كاري نامي باتري مقداري ثابت هست و انرژي از ضرب اون ولتاژ در آمپر ساعت ذكر شده به دست مياد. حرف شما هم غلط نيست، ولي بعيد ميدونم براي كسي ميزان كولن بار موجود در باتري ملاك مهمي باشه. ( انرژي = زمان*توان = ولتاژ*جريان*زمان=بار*اختلاف پتانسيل (ولتاژ) )

فكر نكنم ادامه ي اين بحث لازم باشه.
    مخلصيم.
    Last edited by gmt325gh; 21-07-2009 at 18:12.

12. این کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

نینجا جان باز هم دمت گرم.
    دیدم زدن دکمه تشکر کافی نیست.گفتم یه بار هم اینجوری تشکر کنم.
    آقا کارت عالیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •