پس دیگه منتظر چی هستی ...
1225 بگیر حالش را ببر ...
اگر هم از لحاظ گرما نگرانی با یه کول پد اوکی میشه ...
سیستمش هم از همه لحاظ توپه ...
پس دیگه منتظر چی هستی ...
1225 بگیر حالش را ببر ...
اگر هم از لحاظ گرما نگرانی با یه کول پد اوکی میشه ...
سیستمش هم از همه لحاظ توپه ...
خوب باید انتخاب کنی 1gb گرافیک بهتره یا 512 مگابایت و در ضمن بین باتریه 6cell و 9cell هم باید انتخاب کنی
من خودم دل 1555 رو گرفتم الان 5 روزه تقریباً و کاملاً راضی هستم و دوستم هم براش hp گرفتم همینطور برای دائیم هر دو تاشون هم مشکلی نداشتن اونا الان حدوده 5 الی 6 ماه هست که دارن و پوستش رو کنده پسر دائیم اما زندستهنوز به هر حال پیشنهاد من بهت دل هست دوست من ، موفق باشی
اگر کسی جواب سوال های من رو میدونه لطفاً بگه
چندتا پست بالاتر نوشتم
دو نکته ( البته شاید خودتون بدونید) :
1- برای اینکه به مشکل بر نخوری حتما درایورها رو طبق مراحل 13 گانه پیشنهادی خود دل نصب کن:2-دل از دو مدل چیپست وایرلس استفاده میکنه. Intel و Dell که باید درایور مربوط به خودشون رو نصب کنی. برای تشخیص چیپست دستگاه هم باید بری تو Setup اول سیستم و تو بخش wireless .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 05-12-2009 at 03:28.
مرسی ، دست بزنید شادی کنید یکی جوابم رو داد در بورد عمومی
نه من این نکته رو نمیدونستم اما دیگه نصب کردم و تموم شده حالا باید پاک کنم همه چیز رو؟
سوال دوم رو هم اگر میدونید جواب بدید لطفاً
راستی من هر چی گشتم نفهمیدم درایور وایرلس کدومه میشه بگید
سلام
ممنون ميشم اگه جواب بدين
كارم خيلي ضروريه
ممنون عزيزان![]()
1- اگه همه چی حله ، لازم نیست 2باره بریزی. ایشالله واسه دفعات بعدی.
2- سوال دومتون هم نمی دونم منظورتون از یه سری shortcut چیه؟ منظورتون یه نوار ابزار خاصه؟ ویندوزتون ویستاست؟ من xp دارم.
3- شما از device manager یه عکس بذار ببینیم کدوم درایورها هنوز شناخته نشدن. البته نمی دونم تو ویستا اسم این قسمت چیه ؟ ولی احتمالا باید بشه با راست کلیک رو My Computer و انتخاب Properties آوردش. تو XP که این شکلیه:
وقتی بیاریش قطعا کنار بعضیاشون باید علامت تعجب زرد رنگ باشه.
4- واسه تعیین درایور وایرلس اول باید نوع چیپست رو تعیین کرد. شما Service Tag سیستمت رو ( که پشت سیستم چسبوندن ) بده ، بزنم تو سایت Dell ببینم مشخصات و چیپست های مادربردت چیه. اونجوری بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.
--------------------------------------------------------
تو ِDriver CD های Dell معمولا تمامی درایور ها موجوده. وقتی cd رو میذاری ، برنامه خودش سخت افزارهای لپ تاپ شما رو شناسائی میکنه و درایورهای مخصوص اون ها رو واسه شما با تیک علامت میزنه. یعنی اینکه فقط باید اونها رو نصب کنی.
همونطور که به دوستمون قبلا گفتم سعی کنید طبق مراحل گفته شده توسط Dell درایورهاتون رو نصب کنید تا به مشکلی بر نخوربد. چون بعضی اوقات ترتیب ریختن درایور ها خیلی مهمه - مثل Latitude خودم که اگه Bluetooth رو قبل از wireless بریزم قاطی میکنه )
تونستی از صفحات CD درایورهات یه عکس بذار تا بتونم راهنمائیت کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم خواستی Service Tag لپ تاپ رو بده تا نام دقیق درایورهاتون رو از سایت Dell بهت بگم.
ضمناً ویندوزت رو هم بهم بگو چیه؟
Last edited by a6l3i; 05-12-2009 at 23:13.
سلام آره دوست من یک چیزی مثل یک نوار ابزار خاص بود پر از شورت کات های مفید ، بله ویندوز من هم ویستا هست
اینم تصویر :
سه چیز رو بهم بگی ، مشکلت حله:
1- سرویس تگ لپ تاپت؟
2- اینکه تو عکسی که گذاشتی ، تو قسمت Network adapters ، کدوم چیپست ها شناسائی شدن؟
3- توی cd ، اسم فایل هائی که در زیر شاخه Network و Communication هستن رو واسم Copy -Paste کن.
-------------
منظورت این Toolbar هستش؟
![]()
Last edited by a6l3i; 06-12-2009 at 01:36.
آره آره منظورم همین تول بارست اما با این تفاوت که وقتی روی هر کدوم وای می ایستادی خودش یک زیر شاخه زیرش باز میشد و اینجوری هم نمیومدن جلو خدا خیرت بده باید چیکار کنم بیاد؟
1) سرویس تگ : 534XWK1
2) فقط یکی هست به این اسم : Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
3) اینم تصویر از نام درایور های مربوط به شبکه داخل سی دی :
4) ببخشید ببین پایین پنجره های باز شده چرا اینطوری کوچیک شدن که نامشون را به 3 تا نقطه نشون میده؟
Last edited by behzadbusiness2; 06-12-2009 at 17:35.
1- اون Toolbar ای که میگی رو باهاش برخورد نداشتم. ولی قطعا تو تاپیک ویندوز ویستا سریع تر میتونی به جواب برسی. بالاخره ویستا کارا اونجان:
2- چیپست وایرلس سیستم شما Dell هستش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که تو اسمش میبینی باید 1397 رو بریزی.
جالبه تو سایتش واسه سه تای وسط ( که تو عکس زیر نشون دادم) دقیقا یک فایل ارائه شده. با یک نام و یک حجم و یک ورژن دقیقا یکسان !!
اینم لینکش :
شما این روبریز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by a6l3i; 06-12-2009 at 18:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)