ببخشید دوستان ، این گوشی بازیهای Motion Based رو هم ساپورت میکنه ؟
و بی زحمت آخرین قیمت گوشی با گارانتی اصلی رو میخواستم
ببخشید دوستان ، این گوشی بازیهای Motion Based رو هم ساپورت میکنه ؟
و بی زحمت آخرین قیمت گوشی با گارانتی اصلی رو میخواستم
Last edited by *Ali*; 10-09-2010 at 20:34.
تك و توك اجرا ميشن. ولي خيلي كمن
خب بعد از شوک اولیه ی خرید که حاصل اون فریمور مسخره بود بلاخره iRena 0.6c رو دانلود کردم (هر فریمور حدود 250 مگ هست) و دیروز نصبش کردم. همه چیز عالی شده - از گالری بگیر تا ظاهر گوشی که شکل آیفون شده و سرعت و عکس و... نصب بازی هم بدون محدودیت شده - همه چیز نصب میشه دیگه... اما بدون کلید اصلا نمیشه بازی کرد :|
اگه کسی میخواد بخره و خوشش اومده من تشمین میکنم با آپدیت مشکل حل میشه - البته الان فقط میشه فارسی رو خوند، کیبرد فارسی نیست که منم باهاش کنار اومدم. وضعیت باطری هم متوسطه - مثل هر گوشی لمسی دیگه...
سلام
میشه منو یکم در مورد نصب فریمور مانند آدرس دانلود و مراحل نصب و اینکه امکان داره اصلا گوشی بالا نیاد راهنمایی کنی آخه خیلی دوست دارم منم نصب کنم ولی هم آماتورم و هم میترسم گوشی رو خراب کنم![]()
اگه 128 باشه که خاک بر سر الجی با این گوشی ساختنش!نه دیگه نگرفتی شما! منم همینو میگم، آخه اگه 128 باشه و اینهمه گیر کردن و سرعت کم و... اونوقت خاک بر سر الجی! آخه قبلا تعریف کردیم گفتیم اس کلاس رو خوب نوشتن، راحت و کم حجمه - اما نه زیادم اینطورا نیست!بابا یکم انصاف داشته باشید!!!! الان اکثر گوشی های سیستم عامل دار 128 مگ رم دارن!!!! اون خفناش دیگه 256 دارن و بعضی ها هم 512......
پلتفرم جاوا 24 مگ هم زیادیشه چه برسه به 128!!!!! دیگه خیلی بی انصافی میکنید!!! شما دیگه از یه گوشی جاوا چه انتظاراتی دارید مگه؟!
چشم اگه این دو سه روز بتونم حتما یه آموزش مینویسم البته کار سختیه! در واقع باید از اموزش انگلیسیش که خودش از آلمانی ترجمه شده یه چیزی در بیارمسلام
میشه منو یکم در مورد نصب فریمور مانند آدرس دانلود و مراحل نصب و اینکه امکان داره اصلا گوشی بالا نیاد راهنمایی کنی آخه خیلی دوست دارم منم نصب کنم ولی هم آماتورم و هم میترسم گوشی رو خراب کنماگه وقت بشه حتما.
والا من که ندیدم تا حالا، هر چند خیلی شبیه همن اما نمیشه دیگه از فریمور هم استفاده کنن!عجب! ببینم از این فیرمور ها برای ویوتی اسمارت نیست؟!وگر نه من اون تعویض بکگراند رو خیلی طالبم داداش :-/
عجب..... من برعکس متوجه شدم......نه دیگه نگرفتی شما! منم همینو میگم، آخه اگه 128 باشه و اینهمه گیر کردن و سرعت کم و... اونوقت خاک بر سر الجی! آخه قبلا تعریف کردیم گفتیم اس کلاس رو خوب نوشتن، راحت و کم حجمه - اما نه زیادم اینطورا نیست!![]()
سلام من رفتم سایتو ((دانلود ابزار پشتیبانی موبایل LG روی کامپيوتر)) رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم 4 خط نصب میشه و بعد خشک میشه دیگه بقیش پر نمیشه کسی میتونه راهنمایی کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که فرصت نکردم چیزی بنویسم اما اصلش اینه، راحت میتونید انجام بدید - اون روش قدیمی شده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی من با ترانسفر گوگل هم چیزی سر در نیاوردم.یه مترجم زبان میخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)