اقا کسی نتونست این مشکل که ماشینا مثل گاو وحشی بالا پایین میپرن رو حل کنه؟؟
اخه هم خیلی ضایع هست هم خیلی عزیت میکنه
یه چیز دیگه من الان پول واسه خرید گرونترین ماشین های بازیو دارم به نظر شما کدام از همه بهتره؟؟
اقا کسی نتونست این مشکل که ماشینا مثل گاو وحشی بالا پایین میپرن رو حل کنه؟؟
اخه هم خیلی ضایع هست هم خیلی عزیت میکنه
یه چیز دیگه من الان پول واسه خرید گرونترین ماشین های بازیو دارم به نظر شما کدام از همه بهتره؟؟
سلام.
من این بازی رو تازه شروع کردم...
میخواستم بدونم با چی ترمز میگیره؟؟؟
نمیشه نمای بیرون ماشین رو دید و رانندگی کرد؟؟؟مثل سری های قبلی؟؟
دیدم که بعضیها میگفتن میشه کمک راننده رو تنظیم کرد...میشه بگین از کجا؟؟
دکمه فلش رو که رو به پایین هست کار همون ترمز رو میکنه
برای دیدن در نمای دیگه از کلید F استفاده کن
کمک راننده؟؟؟منظورت چیه؟
من میخواستم بدون اون 3 تا دکمه که پایین بغل سرعت هستش یکیش مربوط به لغزنده بودن هست اون 2 تای دیگش برای چی هست؟
بچه ها میشه یکم در مورد تیونینگ کردن کمک کنید اگه بخوام فرمونش خیلی تیز نباشه و خیلی راحت بپیچه چطوری توینینگ کنم؟؟
Top speed برام مهم نیست
منم همین سوالو داشتم.اگه میشه دوستان در مورد تیون کمی کمک کنید
اگه در حالت easy يا normal بازي كني معمولا اتوماتيك سر پيچها و جاهايي كه احتياج به ترمز باشه خودش ترمز ميگيره ولي در كل ترمز با فلش پايين و shift هستش.
احتمالا مشكل شما با اين حل ميشه:
حجمش خيلي كمه وقتي دانلود شد بريز توي پوشه ي nfs shift تو my documentsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ، تو لیست مسابقه دهنده ها تو گوشه تصویر ، همیشه اسم یکی قرمزه . یعنی چی ؟
در مورد کمک راننده و تغییر فرمون ، من تو این پست توضیح دادم:
ولی چون تعداد پست های این تاپیک به صورت صعودی داره زیاد می شه، پستم زود از صفحه ی آخر خارج شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام
من این بازی رو بازی نکردم ولی معمولا تو سری های قبلی از گزینه handeling برای پیچیدن دقیقتر استفاده میشه. شما با تقویت این گزینه میتونید فرمون بهتری داشته باشید. البته تو سری های قبل همچین چیز ی نبود و من ماشین هایی رو که هندلینگ بالایی داشتند انتخاب میکردند. معمولا ماشین های اروپایی بیشترین هندلینگ و ماشین های آمریکایی کمترین هندلینگ رو دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)