انتقال تصویر به پورت خروجی HDMIتو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
انتقال تصویر به پورت خروجی HDMIتو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
چرا هیچکس ! جواب نمیده !![]()
مدل گرافیک رو ننوشتید ولی فکر کنم Intel HD باشه ، بازی های نه چندان سنگین رو میتونید باهاش اجرا کنید .
برای درایور هم از سایت ایسر دانلود کنید .
سلام
میشه یه نفر درباره ی مدل های ASUS G53 jwمنو راهنمایی کنه![]()
دوست عزیز بهتره در تاپیک خودش مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید
رفتم تو سایت سازگار مدل هاشو دیدم.
این ایسر مدل های جدیدتری هم داره که هنوز تو سایت سازگار نباشه؟مدل های دیگری هم هست؟
بره بازی و اجرای اتوکد و تری دی مکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگه مدلی جدید بیاد سریع تو همون سایت زده میشه . ..این ایسر مدل های جدیدتری هم داره که هنوز تو سایت سازگار نباشه؟مدل های دیگری هم هست؟
بره بازی و اجرای اتوکد و تری دی مکس کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
5742 برای کارایی که گفتید کاملا مناسبه . . .
کانفیگش همه جوره پاسخ گو هست
دوستان من میحواستم مک بوک ایر بگیرم.ولی حالا که این Acer Iconia اومده یه کم بین این 2 تا مردد شدم.قیمتش هم 1200$.
اینم کانفیگشه.میخواستم بپرسم که با این قیمت می ارزه.
Dual Multi-Touch Screens: 14" HD Widescreen CineCrystal™ LED-backlit LCDs
Tempered Gorilla® Glass: with fingerprint-resistant coating Intel® Core™ i5-480M Processor 2.66GHz with Turbo Boost Technology up to 2.93GHz 4GB DDR3 Dual-Channel Memory 640GB 5400RPM SATA Hard Drive Intel® HD Graphics 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Dolby® Advanced Audio® v3 Audio Enhancement High Definition Audio Support 2 - USB 2.0 Ports & 1 - USB 3.0 Port Multi-Touch Virtual Keyboard Virtual Numeric Keypad Virtual Touchpad 1.3 Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 resolution) 4-Cell Lithium-Ion (3000 mAh) 6.18 lbs. | 2.8 kg. (system unit only) Windows® 7 Home Premium Microsoft® Office Starter 2010: Complete your PC. Purchase a product key to activate a full Microsoft® Office 2010 suite.
Last edited by saman65; 30-03-2011 at 11:16.
به نظرمن خوبه ولی قیمتش زیاده
اگه دنبال یک لپ تاب خوب می گردی ایسرمدلهای ایماشین انتخاب کن مثلامن یکی دیدم بااین مشخصا
رم3گیگابایت.گرافیک1گیابایت. هارد160گیگابایت.hdmiندارد.باط ی6سلولی.نمایشگر15.4
قیمتش هم 510هزارتومان
عالی نیست؟فقط هاردش یک مقدارکمه که اون هم بایک هارداکسترنال حل می شه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)